paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bu oyunu oynayıp bitirmiş olan var mı arkadaşlar ? Uzun zamandır oynamayı planlıyorum,tavsiyeniz veya bir fikriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 anında canım çekti ama çok buglıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 çok buglı ve biraz dengesiz ama fena oyun değil. sistemi çok güzel aktarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Buglar vardi evet. Ama cok güzel oyundu. Müzikleri de bi o kadar basariliydi. Off canim cekti valla. Nerden bulurum ki ben bunu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 combat olayı baya iyi, kural konusunda dnd kitaplarına en yakın oyun. Amma questlerin bayıklığı ve diyaloglardaki eksiklik oyunu oyuncuya bezdiriyor. oyuna neydeyse 1gb'lik mod yaptılar yine kurtarmadı. Faq okuyup temple'a girdim alayına daldım öyle zevki çıktı, neutral party idi sorun çıkmadı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sene 2011.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu oyun dnd 3rd edition kullanan ilk oyundu galiba yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 değildi de, direk kitaptan oyuna 1 e 1 e yakın aktarım ilk ve tek toee de vardı charge 5foot step tarzı olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dogru yaw pool of radiance la karıştırdım ben bunu nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ben de gaza geldim sırf dnd diye şimdi. İlk oynadığımda hayvan gibi dungeona yalın ayak yapıldak tek başıma girip dumur olmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 patch falan yapınca bugları bir nebze düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Horcrux said: Buglar vardi evet. Ama cok güzel oyundu. Müzikleri de bi o kadar basariliydi. Off canim cekti valla. Nerden bulurum ki ben bunu simdi. http://www.gog.com/en/gamecard/the_temple_of_elemental_evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar