synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hani bu anlam verememe olayının nedenini bulmak icin sormustum yas ve ili, netekim yaşın kucuk olması ve sehirin de istanbul falan olmayısı, daha az nufuslu ve daha yavas bi il olmasi sebebiyle anlayisla karsilanabilir hayat acemligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 "nutella yerim" said: oglum salla adamı da kızı da irtibatı kes yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: "nutella yerim" said: oglum salla adamı da kızı da irtibatı kes yani.. Evet, aklını başına devşir çocuğum. İkisini de salla gitsin, bu da sana ders olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 synthesizer said: hani bu anlam verememe olayının nedenini bulmak icin sormustum yas ve ili, netekim yaşın kucuk olması ve sehirin de istanbul falan olmayısı, daha az nufuslu ve daha yavas bi il olmasi sebebiyle anlayisla karsilanabilir hayat acemligi.Doğru aslında. Yokluktan sarmıştır. Zaten hep aynı insanlar, fazla alternatif yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 öp onu şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Sen sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yok aman kalsın. O konuda da iğrenç bir tecrübem var o kişiyle. Şöyle söyliyim mesela. Rejimdeydi bir ara, aç aç geliyordu, first(naneli) tekliflerimi geri çevirip... Devamını midem kaldırmıyor. Çok fena bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 aynı kızla sevişmiş iki erkeğin oturup o kızı tartışması.hatta aralarında düzenli dialog geçmesi normalken.adamın kıza tekrar yazması mı normal gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 napae said: Sen sus. bağa mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Sevişme yok. Tek seviştiği bendim. Söylemesi ayıp, yine 30 tane "liseli" damgası gelmesin diye söylemedim; bunlar mesajlaşıyordu abi. O yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 adamınbiri said: öp ou şapşal Leadman said: Yok aman kalsın. O konuda da iğrenç bir tecrübem var o kişiyle. Şöyle söyliyim mesela. Rejimdeydi bir ara, aç aç geliyordu, first(naneli) tekliflerimi geri çevirip... Devamını midem kaldırmıyor. Çok fena bir şey. adam ciddi ciddi değerlendirdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Nerden biliyosun sevişmediklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Red said: aynı kızla sevişmiş iki erkeğin oturup o kızı tartışması.hatta aralarında düzenli dialog geçmesi normalken.adamın kıza tekrar yazması mı normal gelmedi :)hoca lise orası ya okadar da drama olmamış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 evet belki de hunharca,sırılsıklam ve haykırarak sevistiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ya sevişmemiş olsalar bile senin yaptıgın çok saçma geliyor bana ya kıza harbi aşıksın.yada sende topaçsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben çocuğu öp dedim bi dk sen çocuğu mu bi dk erkek öpmek çocuk diyorum öp şapşal? first? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 günümüz istanbulunda geciyo olsa bu hikaye ortaokulda bile gerceklesmesi normal karsilanabilirdi ama 1-2 sene once kaşta, pek sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 napae said: Nerden biliyosun sevişmediklerini?Biliyorum işte. O kadar da detaya girmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 BEKARET KEMERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 özetleyecek olursak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: napae said: Nerden biliyosun sevişmediklerini?Biliyorum işte. O kadar da detaya girmeyeyim. Bence baya detay verdin, bunu da söyleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 çocuğu öpmemiş dimi bu leadman biri açıklasın bana mavi ekran verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 o biliyorumları çok gördük abi. eğer kızın söylediklerinden yola çıkıyosan unutma ki bi kız bi erkekten 10 kat daha iyi yalan söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 KESIN SEVISTILER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar