fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://cumartesipazar.com/wp-content/uploads/2011/02/Incir-Receli.jpg film çok iyi, konusu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bal süt yumurtadan sonra kahvaltı masasının yeni filmi.. birisi peynir zeytim çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 pek kahvaltı masası filmi değil ya. kahvaltıda rakı içiyosan bilemicem gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sdfsdfsdf bal, süt, yumurta, incir reçeli... isimlerden hareket ediyoruz yani. bi de günün herhangi bi saatinde rakı versen bile pek içeceğimi sanmıyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 duyduğuma göre böyle semi-entel bi freelancer böyle dışarda hanfendi evde ev hanımı yatakta on kaplan gücünde kız hayaline kavuşur gibi oluyomuş fakat sonra sorunlar çıkıyomuş tabi doğal olarak? ıssız adam yetmedi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 afis azcuk eternal sunshine of the spotless mind'i andirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 türk aşk filmi patlaması hayırlara vesile olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 şu üstteki 3 post gibi düşünüyodum gitmeden önce. ama alakası yok hiçbirisiyle. gidin, beğenmezseniz paranız iade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 taglineı rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Saklandıkları yerden aşk için çıkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nükleer bi savaş sonrası geçiyor bence... saklandıkları yerden çıktıklarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Postapo love story. Loveout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bu filmi izlemeyen çok şey kaybeder. Başka da birşey söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bocek mi lan bunlar, saklandiklari yerden cikmislar filan. bi de ben de incir recelini sectim diye biten lafi bi kiaz bana dese, ne diyosun ya der giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 spoiler şöyle bi' şeye denk geldim bugün.çok belirgin olmamakla beraber biraz spoilerı var haberin.az ama HIV’i aşka engel olarak gösteren film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya onu ben de okudum da bi kere o bence spoiler olmalı ha hiv olmuş ha grip olmuş bence o kadar mühim bi ayrıntı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 filmin konusu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ilk 40 dksı negüzel gidiyordu sonra nerden çıktı o hastalık anlamadım filmi bi anda sıkıcı hale getirdi ki başka bişey koysalardı bari ya kanser falan ne bilem iğleşseydi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 spoiler almak isteyen soru Kadın ölüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 adamın şu hastayı ziyarete gittiği yerden sonra ne oluyor bizi özet geçebilirmi spoilerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 film net leş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ağır overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Aket-Atum said: spoiler almak isteyen soru Kadın ölüyor mu? yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Çok kötü film. Otübüste izlerken bile tamamını izleyemedim o derece. O adamın salak tripleri çok sinir bozucuydu kendi kendine yapay bir bohemlik yaratmış yok efendim sürekli içki içmeler yok mumda gitar çalmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fede said: şu üstteki 3 post gibi düşünüyodum gitmeden önce. ama alakası yok hiçbirisiyle. gidin, beğenmezseniz paranız iade iade istiyorum. kamilkoç otobüsünde izledim antalyaya gelirken, uykumdan oldum boş yere. mis gibi 2 saat uyucaktım, boşu boşuna saçma bi film izledim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar