Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lise sona gelip ingilizce bilmeyen kaldı mı ya

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

sesu said:

Bella said:

gerge'nin ingiliz aksanı mı varmış !?

Ahahahaha tipe bak. Bende de var boşver Gerge'yi bana gel sen. Çay da yaparım, sütlü English breakfast, mmffs.

hot de bana vot de çiiirs de
tenk yüüüğ de. hepsini ard arda de.

Sana splendid derim, maavılıs bile derim, kendinden geçersin asdfag.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Biraz merak ile ilgili bence.Şimdiye kadar hep devlet okullarında okudum lisede de almanca gördüm birazda yalandan ingilizce öğrettiler hesapta seçmeli ders olarak.Ama üniversitede hazırlık muafiyet sınavını iyi bir dereceyle geçerek hazırlığı atladım ve ( kocaeli üni. iktisat bu arada) üniversite ing. derslerinin hiç birinde büt.e bile kalmadan geçtim.Özel okullarda okumuş elemanlar falan hep kalıyordu ingilizce derslerinden adam en sağlam dersleri vermiş ekonometri uli falan hala en saçma ingilizce kurunda tekrarlayıp duruyor =) Aynı şekilde en yakın arkadaşlarımdan biride anaokul ve 1. sınıf itibari ile senelerce ingilizce okudu (ortadoğu koleji , bilfen) sonra koç üniversitesine girip 2 sene hazırlığı geçemeyip atıldı mal.Ne biliim insan biraz yabancı şarkı dinlerken , oyun oynarken dizi film falan izlerken "acaba bu herifler ne diyo lan" diye araştırınca yavaş yavaş kapıyorsun ingilizceyi.Takmayıp uğraşmayan adamda saçmalıyor işte ömrü boyunca , gidip cv sine "orta derecede ingilizce" yazıyor falan filan.

Kocaeli öğrencisi olarak bende şunu söyleyebilirim ki bizim okulun ingilizcesi kadar kötüsünü görmedim. =) bizim orta halli anadolu lisesi x1213 kat iyiydi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Levrek said:

Lisede ingilizce hocamız ingilizce bilmiyordu bunu müdüre söyledigimde ne yapalım idare edin yapabilecegimiz bir şey yok devlet atıyor demişti

Hocanın kendisine sorular soruyorduk kendiniz araştırın bulun diyordu yahu en basitinden hocam mutsuz neydi mi diye birşey sormuştum sözlügüne bak demişti yanımda degil dedim o sırada çattırmadan baktı sözlügüne eh madem sölüyeyim dedi tahtaya said yazmıştı böle bir kitle var öğretmen diye geçinen

ben inanmıyorum lisede ingilizce öğrenildigine özeller hariç, adam öğrenmek istiyorsa azmeder öğrenir lisede anca öle yoksa hazır piş ağzıma düş olmuyor.
I am not a dictionary, derdi bizim lise hocası :D

bizim lisedeki ingilizce hocamız bilgisayar teknisyeniydi gibi bişeydi sanırım öyle hatırlıyorum. bilgisayar labaratuarı olmayan bi okulda adam mecburiyetten midir ingilizce hocalığı yapıyodu

@seagle

fazlıyı bilion mu sen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...