DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Moon : "kıskanıo tabi alman yönetmeniz ya"[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hahaytt! senin gibi tipler yüzünden hergün peşime bıyıklı takılıyo die şarkı yapıyolar soora ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 herneyse bizimki votkayi yudumladi[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: DiaBLeSSe, 03 Eylül 2004 21:03 tarihinde demiş ki: energizer tavshanından Playboy tavşanından olsa olmuyor mu :D (dayanamadım,bu iğrenç espri için özür diliyorum)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu ramses harbiden erotizmanın doruklarına ulaştı falla[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 valla 8 inin 5 i vardi ama ortam süper. Mojo da hatunlar tarafından ellenmedik yerim kalmadi:) Dav$anlar 10 numara tabii baştaki sultan da hoyt hoyt :) Mojo daki ellenilmeler ve sigara söndürülmelerden sonra Line da süper vakitler gecirdik. Cuma günü antalya ve ankaradan gelen baskinlarla ortam daha tatli olacak ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: DiaBoLiC, 04 Eylül 2004 14:22 tarihinde demiş ki: bu ramses harbiden erotizmanın doruklarına ulaştı falla eheh..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: DiaBLeSSe, 03 Eylül 2004 21:32 tarihinde demiş ki: 1 yıldır gilet vurmuyorum dio =oP Nie be bence benim kızlar bayılacaklar =o) Benim kızlar mı akıveririm vallahi oraya en playboy seklinde ne moon bırakırım ne child ahahaha[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 *! thread'i görene kadar hala bone&diaß diye düşünür * wendigo ve diab arkidişler sizlere mutluluklar dilerim. umarım herşey gönlünüzce olur. @bonepart, @diab : ulen zamanında iyi kekledinixz bizi, alıcaanız olsun emi. =o|[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Valla dun gece superdi hopidi hopidi önce mojo'da Josephine'le coştuk ardında Line da dağıttık!!! Biz kızlar "energizer tavşanı" modunda sahne önünde zıplarken, Moonchild Abimiz arkamızda gayet cool bi şekilde dikilip etrafındaki kızların tacizine uğramakla meşguldu =oP Hoşunada da gitmiyor deildi hani yüz ifadesini görmeliydiniz euheuehu Hatta arkasında basamaklarda zıplamakta olan bir hatuna "gel omuzuma çık beraber dans edelim" bile dedi yani ueheuheuhu Tek Eksik Wendigo idi =o/ Ama sabır sabır cuma o da gelio İstanbul'un altını üstünü getircez =oPPP [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 04 Eylül 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 getirin valla, yakışır.[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bu romalılar kafayı yemiş... (Eh bize de mutluluklar dilemek düşer wend ve diab'a.)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sen bu resmi gor sonra suphe et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar