soulberry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 tür olarak buna benzer ve biraz saykodelik folk gibi olan gruplar arıyorum. ya da şarkıcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu nasıl başlık yahu? İçinde yazanı da anlamadım gerçi. Orphaned land olacak veya onlar gibi, metal derken sanırım distort gitar sesi olmayacak, folk olacak bir de Türkçe olacak. Hayal ettiğim şeyi soruyorsan o daha icat edilmedi bence. Yok çok genel anlamda anlamam gerekirse, Zülfü livaneli falan uyuyor bu isteğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Türkçe niye oluyor? Orphaned Land türkçe değil ki? Last.fm'e folk yazıp bir bakınırdım ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 modern folk uclusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ibrahim tatlıses desem nolur acaba sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 İbo, Erkin Koray, Barış Maçno, Barış Akarsu, Ayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 turk dememis, tur demis lol aradigin tarz oriental zannedersem http://www.last.fm/tag/oriental/artists burada belli basli gruplar var. subscriber isen oriental tagli gruplarin oldugu radyodan dinleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 5 kişi birden nasıl yanlış okuyabilir bir postu aklım almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 selda bağcan mesela. yok, dalga geçmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben türk olarak okumadım abi, orphaned land'in metalsiz versiyonu ibrahim tatlıses olabilir dedim sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Abi Ibrahim tatlises ile orphaned landin ne alakasi var? Adamlar 1 kere ayagimda kundura soylediler diye arabeskci oldular lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 klasik arap müziğinden farklı bi şey yapıyolar, çöl müziği mi desem ne desem. diğer türlü olsa mezdeke açarım sdf. popüler müzikler olmadığı için ulaşması da zor. last fm'i denicem o yüzden, ambiyans olsun diye arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ersen ve Dadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Türkçe müzik dedi demedik ki. Erkin Koray yazdım, bal gibi de o tarz müziğin metal olmayanı işte. İlla oryantal istiyorsanız bir de Mezdeke vardı aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 The Tea Party + Jeff Martin'in solo işleri. Jeff Martin'i henüz dinleyemedim ama çay partisi rock yapar. Karl Sanders ta olur. Arap değil de antik Mısır kafaları daha çok. Ambient bu da. Melechesh te derdim de onda blackthrash var baya baya eheh. Ama o da iyidir hoştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Çay partisi aradığın şey olabilir. Fakat şey, her şarkısına da tutunamazsın, fakat gerçekten hoş şarkıları vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar