vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Az önce kapıdan bana baktı, bir miyaw ve sonra baktı benden hareket yok. Bir miyav daha. Mamasına suyuna bakayım dedim. Kalktım giderken banyoya girdi. Duşun altına gitti. Yine miyavladı. Şaşırdım. Suyu açtım, kaçmadı sıçrayan damlalardan. Ilıştırdım, kenardan kokladı, patisiyle sıcaklığını yokladı. Suyun altına girdi direk. Baktım deliriyor suyun altında gerinmeler falan, suyu duşa çevirdim. Öylece durdu duşun altında. Şampuanladım bir güzel, yine girdi suyun altına kendiliğinden. durulandı iyice, silkelendi. Kapının yanında durdu. Havluyla kuruladım. Saç kurutma makinesiyle de bir spa havasına girdi. Ben nasıl eğleniyorum o arada. Eziyet olan şeyi kendisi istedi. Şimdi yanımda peteğe yayıldı yatıyor. Mis gibi koku sardı odayı. Noldu durduk yere bu kediye banyo istedi anlam veremiyorum... Ama onu duşun altında hareketsiz görmek, arada mutlu mutlu bakması falan. Beyler kedimin nesi var?
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kediyi ne zamandır yıkamıyorsun o bile bıkmış artık gel lan yıka demiş
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Abi bir süredir dışarıdaydı. 1 hafta önce tekrar aldım içeriye. Aldığım gibi de yıkadım. Haftada bir kedi mi yıkanır? :D
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kediler hakketen suyu sevmiyor mu yaf? şehir efsanesi zannediyordum ben belgesellerde aslan kaplan giriyor gayet suyun içine
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 vaniLLe said: giden günlerim oldu... ya ne zaman baksam histerik histerik gülüyorum şuna
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sen de hep histerik gülüyosun, nedir bunun sırrı.
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 haller gelmiş senin kediye, bi kurşun döktürelim.
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kahkahalarla gülünce ev arkadaslarım gelip noldu lan diye odama giriyor bakiyorlar yine turuncu tema yine paticik, ulan paticikte ölcen diyip geri gidiyorlar o yüzden artik sessiz sessiz histerik histerik gülüyorum böyle sdf
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sdf? sıdıf sıdıf aaaaaaa kikikkiii aaaaaa diye mi?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kediyi okşadınmı ? sende kedinin bi taraflarını okşuyosan banyoda fantazi yapmak istemiştir.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/156196/owl.jpg
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Keşke videoya valan çekseydim diye düşündüm. Banyo bitmek üzereydi zaten. Keyfini çıkardım. :) Kermit, onu ben şampuanladım. Oh wait!
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bi dahakine beraber banyo yaparsınız kötümü
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Hahaha olmaz. :D Bu daha önceki banyo seanslarına bir örnek video.
Mal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 marta giriyoruz dışarda manita yapmıştır cunüp cunüp gezmek istememiştir evde.
sesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 senko said: vaniLLe said: giden günlerim oldu... ya ne zaman baksam histerik histerik gülüyorum şuna AHAHAHAHAHAHAHQWEHWEYUWYU34WT
Öne çıkan mesajlar