vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Az önce kapıdan bana baktı, bir miyaw ve sonra baktı benden hareket yok. Bir miyav daha. Mamasına suyuna bakayım dedim. Kalktım giderken banyoya girdi. Duşun altına gitti. Yine miyavladı. Şaşırdım. Suyu açtım, kaçmadı sıçrayan damlalardan. Ilıştırdım, kenardan kokladı, patisiyle sıcaklığını yokladı. Suyun altına girdi direk. Baktım deliriyor suyun altında gerinmeler falan, suyu duşa çevirdim. Öylece durdu duşun altında. Şampuanladım bir güzel, yine girdi suyun altına kendiliğinden. durulandı iyice, silkelendi. Kapının yanında durdu. Havluyla kuruladım. Saç kurutma makinesiyle de bir spa havasına girdi. Ben nasıl eğleniyorum o arada. Eziyet olan şeyi kendisi istedi. Şimdi yanımda peteğe yayıldı yatıyor. Mis gibi koku sardı odayı. Noldu durduk yere bu kediye banyo istedi anlam veremiyorum... Ama onu duşun altında hareketsiz görmek, arada mutlu mutlu bakması falan. Beyler kedimin nesi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kediyi ne zamandır yıkamıyorsun o bile bıkmış artık gel lan yıka demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kirlenmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Abi bir süredir dışarıdaydı. 1 hafta önce tekrar aldım içeriye. Aldığım gibi de yıkadım. Haftada bir kedi mi yıkanır? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 senin kıymetini anlamıştır dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 giden günlerim oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kediler hakketen suyu sevmiyor mu yaf? şehir efsanesi zannediyordum ben belgesellerde aslan kaplan giriyor gayet suyun içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 vaniLLe said: giden günlerim oldu... ya ne zaman baksam histerik histerik gülüyorum şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sen de hep histerik gülüyosun, nedir bunun sırrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 SAHAHAHSHAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 haller gelmiş senin kediye, bi kurşun döktürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kahkahalarla gülünce ev arkadaslarım gelip noldu lan diye odama giriyor bakiyorlar yine turuncu tema yine paticik, ulan paticikte ölcen diyip geri gidiyorlar o yüzden artik sessiz sessiz histerik histerik gülüyorum böyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sdf? sıdıf sıdıf aaaaaaa kikikkiii aaaaaa diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ahah hemen hemen oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Usta kuşun boşu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kediyi okşadınmı ? sende kedinin bi taraflarını okşuyosan banyoda fantazi yapmak istemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/156196/owl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 farkli bir konspet bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Keşke videoya valan çekseydim diye düşündüm. Banyo bitmek üzereydi zaten. Keyfini çıkardım. :) Kermit, onu ben şampuanladım. Oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bi dahakine beraber banyo yaparsınız kötümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Hahaha olmaz. :D Bu daha önceki banyo seanslarına bir örnek video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 marta giriyoruz dışarda manita yapmıştır cunüp cunüp gezmek istememiştir evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 senko said: vaniLLe said: giden günlerim oldu... ya ne zaman baksam histerik histerik gülüyorum şuna AHAHAHAHAHAHAHQWEHWEYUWYU34WT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar