Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye Çıkacağım, Sonuç Ne Olur?

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Az atılmış diyosun da, asfalt ve taş ile gelen kesikler olduğu ve direkt yüzümde olduğu için dikişler o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam. Cam kesiği gibi düzgün kesikler de değil, bir tanesi mor falan renkte kaldı, aynaya bakamıyorum. Neyseki estetik cerrahide bunun da çözümü varmış, görüneceğim en kısa zamanda doktora.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

kusra bakma da alkollü olsan bile alacağın kararlar yine sana bağlı. üst üste kötü kararlar almışsın, tek suçlu alkolmüş gibi yansıtma yapma.

geçmiş olsun dersini almışsın zaten de, kaldıramayan alkol kullanmasın lütfen. hele alkollü olarak yola çıkıp kendisinin ve milletin canına kastedenlere sıkılmadan her yerde konuşurum. kalkandaki esnafın çoğunu tanırım zaten lafı geçince biraz irkildim.
Alkolün yanlış karar vermekte belirleyici olmaycağını mı savunuyorsun sen şimdi?

Hadi ya, esnafları tanırsın demek :D Dayılarım var orada tanınan kişilerdir :D
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir şey yok. Ben çok araştırdım, sadece çok ince şekilde atılan ve az iz bırakan dikişler var.

Ölüm tehlikesi olan hasta olarak daha donanımlı bir hastaneye sevkedildiğimi düşünürsek, direkt olabildiğince çabuk dikişleri atmış olmaları gayet mantıklı. Estetik dikişlik zaman ve durum yoktu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

DoruK said:

kusra bakma da alkollü olsan bile alacağın kararlar yine sana bağlı. üst üste kötü kararlar almışsın, tek suçlu alkolmüş gibi yansıtma yapma.

geçmiş olsun dersini almışsın zaten de, kaldıramayan alkol kullanmasın lütfen. hele alkollü olarak yola çıkıp kendisinin ve milletin canına kastedenlere sıkılmadan her yerde konuşurum. kalkandaki esnafın çoğunu tanırım zaten lafı geçince biraz irkildim.
Alkolün yanlış karar vermekte belirleyici olmaycağını mı savunuyorsun sen şimdi?

Hadi ya, esnafları tanırsın demek :D Dayılarım var orada tanınan kişilerdir :D
etkileyici olur elbet. ama alkolü almaya karar veren sensin, alkol etkisinde dahi olsan o kararları alan da sensin. suçu alkolde bulmak manasız.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Estetik cerrahiden önce estetik dikiş diye bişey var artık, doktor onu düşünememiş mi o an?

Çok ciddi yarıklara atamıyorlar onu sanırım. Benim dudağıma atmışlardı estetik dikiş, hiç izi kalmadı ama çok tatlı bir hissizlik var, arada oynuyorum böyle karıncalanır gibi oluyor, pek eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

tamam dikiş izin var çok karizmasın
Dalga geçen mesajlara ne kadar uyuz olduğumu tahmin edemezsin. Hele bu konuda dalga geçince hiç edemezsin. Buralarda olsan sana neler yapabileceğimi ise hiç mi hiç tahmin edemezsin. O kadar uyuz oluyorum yani.

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Mahkeme sonucunu yazarım sanırım buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...