Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Evet arkadaşlar. Çok talihsiz bir motosiklet kazası sonucu, kazanın 6 ay sonrası evime gelen mahkeme celbi ile şoka uğramıştım. Şahsıma açılan kamu davası sebebiyle 23 Şubat'ta duruşmam var. Alkollü araç kullanmaktan alacağım ceza ne olacaktır? Kanunlarda hapis cezası yazıyor ama öyle verilmez diyorlar :D Ne olur sizce? Edit: Bu arada ehliyetim var. Ve 6 ay el koymuşlardı, geçen ay geri aldım. El koymanın haricinde 600 lira kadar da ceza ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 gerçekse neden garbage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Vizyon bölümüne açtığım film başlığını Garbage'a taşıyan bir zihniyet var buralarda, aynı olay başıma gelmesin diye buraya açtım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Alkollü araç kullanıp bize çarpan çocuğa 600tl mi ne ceza geldi, 2 sene de ehliyetine el koydular. Aşağı yukarı böyle bişeydir. Ama yaralanmalı kazaydı bu, 2 hafta yemek yiyemedim velet yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 güneş enerjisiyle mi beslendin 2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bende yaralanma yok. Ben ve arkamdaki arkadaş var. Benim ölümden dönmem ve ciddi sakatlanmalar yaşamam haricinde başka hiçbir şey yok. 6 ay el koyma ve para cezasından sonra kamu davası açıldı. Yani bu cezalar ile bir bağlantısı yok anladığım kadarıyla. Direkt alkollü olduğum ve kanunlara göre "kamu'yu alkollü araç kullanarak hiçe saydığım" için açılan bir dava söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Neden alkollü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 evet karşı taraf dava açmazsa kamu açıyo neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 SeaGle said: Neden alkollü?Sabahın 4'ünde evimden 30 km uzaktaki bir başka şehirde bar çıkışı o kafayla, motora atlayıp eve dönmeyi tercih etmem sebebiyle başıma böyle bir şey geldi. Çok pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 elesso said: evet karşı taraf dava açmazsa kamu açıyo neysekiKarşı taraf yok ki bizim olayda. Neyse işte, yoklukta dahi kamu açıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kazadan sonra alkollü araç kullandın mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Laorx said: kazadan sonra alkollü araç kullandın mı pekiYok kullanmadım. Zaten artık alkol almıyorum. Cidden hayatımın dönüm noktası diyebilirim o olay için. Çok kötüydü ve hala izlerini taşıyorum. Dikiş izleri özellikle çok can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ibretlik bir kaza olmuş o zman :) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Leadman said: SeaGle said: Neden alkollü?Sabahın 4'ünde evimden 30 km uzaktaki bir başka şehirde bar çıkışı o kafayla, motora atlayıp eve dönmeyi tercih etmem sebebiyle başıma böyle bir şey geldi. Çok pişmanım. Leadman said: Laorx said: kazadan sonra alkollü araç kullandın mı pekiYok kullanmadım. Zaten artık alkol almıyorum. Cidden hayatımın dönüm noktası diyebilirim o olay için. Çok kötüydü ve hala izlerini taşıyorum. Dikiş izleri özellikle çok can sıkıyor. ifadeni verirken de anlatırsın bunları işte. bi şey çıkmaz o davadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kamu davası olduğuna göre ya şikayet yok ya gidip devlet malına falan çarptın. tam olarak neye çarptın ya da naptın biraz açıklasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Açıklayayım. Hatta direkt kazadan 1 ay sonra yazdığım yazıyı koyayım çok iyi anlaşılır. http://www.notabilmeyenrockgitaristi.com/2010/08/motosiklet-kazas-yapmak.html Özet geç diyorsanız da, bir şeye çarpmadım. Rampa gibi bir yolda kocaman taşlara girip her tarafımı parçaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bişey olmaz. bi daha yapma derler en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi kalkan - kaş yolunda denize uçmadığına da şükretmelisin bence; gündüz vakti arabayla geçerken korkuyorum ben bırak geceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 SoulCube said: gol olur bunu yazmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ZaugnaKhaldun said: abi kalkan - kaş yolunda denize uçmadığına da şükretmelisin bence; gündüz vakti arabayla geçerken korkuyorum ben bırak geceyi.Kesinlikle haklısın. O yolu çok iyi biliyorum ben aslında, onlarca kez gidip geldim ama alkollü gitmek o yolu cidden intihar gibi bir şey. Nasıl böyle bir mallık yaptım hala çözemiyorum. Alkol, o kararı vermemin sebebi de alkol. Sağlık olsun, en azından ölmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ZaugnaKhaldun said: abi kalkan - kaş yolunda denize uçmadığına da şükretmelisin bence; gündüz vakti arabayla geçerken korkuyorum ben bırak geceyi. ahaha cidden ne cesaret gecenin bi körü o yolları gitmek, hemde alkollu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ya. Yokuş aşağı ineceğimizi gördüm ben, kazadan 10 saniye öncesi. Yokuş aşağı inerken bile gaza basıyordum hala, alkolün gazıyla nasıl gaza geldiysem artık. Normal şartlarda asla böyle bir şey yapmam. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 geçmiş olsun gene senin kafaya az dikiş atılmış, geçenlerde bi arkadaş resim koydu şok oldum artık nereye vurduysa kafasını. http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167652_10150092100949001_550464000_6207521_8049275_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kusra bakma da alkollü olsan bile alacağın kararlar yine sana bağlı. üst üste kötü kararlar almışsın, tek suçlu alkolmüş gibi yansıtma yapma. geçmiş olsun dersini almışsın zaten de, kaldıramayan alkol kullanmasın lütfen. hele alkollü olarak yola çıkıp kendisinin ve milletin canına kastedenlere sıkılmadan her yerde konuşurum. kalkandaki esnafın çoğunu tanırım zaten lafı geçince biraz irkildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar