loop Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ya maçı izlerken, bu spor dalını ilk defa görüyormuşum gibi bir hisse kapıldım.. Topsuz alandaki faul yüzünden penaltı veriliyormuydu? Ben mi ilk defa gördüm !! Bu arada fenerbahçe bence son yıllardaki en iyi kadrosuyla en iyi oyununu oynarken, şampiyon olmak için türlü pisliklere ihtiyaç duyması da garibime gidiyor.. Ligin en takdir edilen takımları olarak lanse edilen Manisa ve Kayseri fener maçlarında amatör takımlar gibi oynuyor, hakemler her maçta fenerli oyuncuların yaptığı hayvanlıkları görmezden geliyor, ve maçı hediye etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Yazıklar olsun bu ülkede futbol taraftarı olduğum güne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ceza sahası değil mi? Normalde ceza sahasında faul olunca penaltı. Topsuz zamanlarda yapılan faul de normal faul ile aynı. O zaman o da penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Dün 2-1 den sonra Beşiktaş'ın her atağını izlediğimde aha 5-6 falan oluruz diyordum ama,o yüce kişilik Ferrari ortaya çıktı ve işi bitirdi :) Bir de Twitter'da şu yorum çok dikkatimim çekti; 11 yıllık kaptan bir yumrukla kovuldu,Ferrari bütün Beşiktaşlılara yumruk attı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hakkaten ilk defa mac izlemissin sen. topsuz alanda yapılan foul tabi ki penaltı olabilir. zaten top da vardı posizyonda o da ayrı bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 toggie said: hakkaten ilk defa mac izlemissin sen. topsuz alanda yapılan foul tabi ki penaltı olabilir. zaten top da vardı posizyonda o da ayrı bisey. top orta alanda idi biz atak yapıyorduk o sıra bi anda atağı kesti cüneyt aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Top oradan döndü ama. Kaldı ki kesilmesi gerekiyordu, bam diye vurmuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kesicek tabi adam dirsek koyuyor bana koysa ben benim burun kırılır.. neyse öncesi fual ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 orta alana geldi de adamlar top icin kapıstı orda birbiri ile. top uzaklastıktan sonra da dirsek geldi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 neyse işte dirseği atarsan ceza alanının içinde penaltıyı çalarlar kırmızıyıda yersin ama işte luganun yaptığı ilk önce faul sonra işte adamın sinirlerimi yiprandı ne oldu geçirdi dirseği normal sonuç yaşandı sonrasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ondan onceki posizyonlarda da hep kapıstılar zaten. lugano'yu ceza sahasın icinde durdurmanın tek yolu bu sekilde yapmaktı, durdurdu da aslında dirsegi atana kadar. lugona da aynı seyi yapıp kendi gorebilirdi kırmızıyı ama tabi bu sezon mac yapmamıs bi comez olunca ferrari erken davrandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bi önceki harekette penaltı vermeliydi zaten bari sarı ile kurtulurdu orda gerçi hakemi tartışırsak dk 5 demi 10dami ne ekrem dışardaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ferrari maçın başından beri kırmızı almak için uğraşıyordu bir pozisyonda luganoyu yere itti bir diğerinde 2 elle aşşağı çekti 3. pozisyonda kırmızıyı aldı zaten boşuna ağlıyorsunuz valla. ekrem 2. sarıyı almadı gitti kariyerinin golünü attı. ayrıca ekremin atıldığı bir maçta beşiktaş sağ beke kimi koyacaktı? o an dia'nın karşısına geçip ayakta kalabilecek başka kimsede yoktu beşiktaş 18'inde,işte o zaman maç ne olurdu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 loop said: Ya maçı izlerken, bu spor dalını ilk defa görüyormuşum gibi bir hisse kapıldım.. Topsuz alandaki faul yüzünden penaltı veriliyormuydu? Ben mi ilk defa gördüm !! Bu arada fenerbahçe bence son yıllardaki en iyi kadrosuyla en iyi oyununu oynarken, şampiyon olmak için türlü pisliklere ihtiyaç duyması da garibime gidiyor.. Ligin en takdir edilen takımları olarak lanse edilen Manisa ve Kayseri fener maçlarında amatör takımlar gibi oynuyor, hakemler her maçta fenerli oyuncuların yaptığı hayvanlıkları görmezden geliyor, ve maçı hediye etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Yazıklar olsun bu ülkede futbol taraftarı olduğum güne... aziz yildirim cok salak heraldeki son macta kaybettigimiz 2 sampiyonluktaki son maclari satin almayi unutmus. Bole mal mal seyler yazicaginiza yazmayin daha iyi. Kendinizi rezil ediyosunuz sadce bole yazarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 loop said: Ya maçı izlerken, bu spor dalını ilk defa görüyormuşum gibi bir hisse kapıldım.. Topsuz alandaki faul yüzünden penaltı veriliyormuydu? Ben mi ilk defa gördüm !! Bu arada fenerbahçe bence son yıllardaki en iyi kadrosuyla en iyi oyununu oynarken, şampiyon olmak için türlü pisliklere ihtiyaç duyması da garibime gidiyor.. Ligin en takdir edilen takımları olarak lanse edilen Manisa ve Kayseri fener maçlarında amatör takımlar gibi oynuyor, hakemler her maçta fenerli oyuncuların yaptığı hayvanlıkları görmezden geliyor, ve maçı hediye etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Yazıklar olsun bu ülkede futbol taraftarı olduğum güne... srsly? Şu yorumu yaparken insan beyni taşıdığından şüphelendim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Açıkcası bende topsuz alanda penaltı nasıl oldu ya diye baya düşündüm ama o kadar adam itiraz etmedi herhalde bilmediğim bi kural vardır diye kasmadım pek fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bir çok maçta bu tarz dirsekler olmuştur pozisyon sonralarında ve hepsinde sonradan dönüp futbolcuya kırmızı göstermişlerdir. ama işte bunun yapılış yeri ceza sahasının içi olması dengesizlik yarattı, şimdi tersten düşünelim hakem pozisyonu devam ettirse ve oyun durdugunda dönüp ferrariyi dirsek attı diye oyundan atsa, bu seferde e madem adam dirsek attı kırmızı veriyorsun niye penaltı değil denecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 top oyundayken ceza sahası içersinde faul yaparsan,penaltı verilir,kural böyle,topun nerde olduğuna değil faulun nerde yapıldığına bakcaksınız. hani pes fln açın,ceza sahası içersinde topsuz adama kayın,aynı şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Korner kullanilirken, *daha kullanilmadan* ceza sahasi icinde itismeye penalti veriliyor, topla mopla alakasi yok penaltinin. hatta; Penaltı, futbolda ceza ifade eden bir terimdir. Bir penaltı vuruşu, top oyunda iken, bir oyuncunun, kendi ceza sahası içinde rakip oyuncuya faul ile cezalandırılabilecek 10 kural dışı bir hareketten birini veya birden fazlasını yapması durumunda yapan takımın aleyhine verilir (FIFA futbol oyun kuralları, Kural 14 Penaltı). 10 İhlal: Rakibe tekme atarsa veya tekme atmaya teşebbüs ederse, Rakibi çelmelerse veya çelmelemeye teşebbüs ederse, Rakibin üstüne sıçrarsa, Rakibe küfür ederse, Rakibe vurursa veya vurmaya teşebbüs ederse, Topu kazanmak için ayakla müdahale ederken (tackle) topa dokunmadan önce rakibe dokunursa, Rakibini tutarsa, Rakibe tükürürse, Topu eliyle bilerek oynarsa (kendi ceza alanındaki kaleci hariç) Lehinde karar verilen takım ceza sahası içinde bulunan beyaz noktadan, karşısında yalnızca kaleci olacak şekilde kaleye şut çekme hakkı kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Top oyunda değilken yapılan harekete çift vuruş verilir, top oyunda olursa faul verilir diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 normal faul verilir diye biliyorum ben de, neden cift vurus versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 fenerbahce; galatasaray, besiktas, trabzon, kayseri dahil butun takımları satın almıs, hakemleri de satın almıs. ulan direk kupayı alsak daha ucuza gelirdi bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 top oyunda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Yok ben pozisyon için demedim, pozisyon zaten penaltı, kuralda bildiğmi söyledim sadece. Ayrıca Beşiktaş aleyhine yapılan hatalar dediğimizde maçın sonunda Gökhan'a 2. var. Birde avantajı kesmesi var. Ama Beşiktaş lehine yapılan hatalar daha ciddi, Ekrem'in o sahada kalması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Wendigo said: Korner kullanilirken, *daha kullanilmadan* ceza sahasi icinde itismeye penalti veriliyor, topla mopla alakasi yok penaltinin. hatta; Penaltı, futbolda ceza ifade eden bir terimdir. Bir penaltı vuruşu, top oyunda iken, bir oyuncunun, kendi ceza sahası içinde rakip oyuncuya faul ile cezalandırılabilecek 10 kural dışı bir hareketten birini veya birden fazlasını yapması durumunda yapan takımın aleyhine verilir (FIFA futbol oyun kuralları, Kural 14 Penaltı). 10 İhlal: Rakibe tekme atarsa veya tekme atmaya teşebbüs ederse, Rakibi çelmelerse veya çelmelemeye teşebbüs ederse, Rakibin üstüne sıçrarsa, Rakibe küfür ederse, Rakibe vurursa veya vurmaya teşebbüs ederse, Topu kazanmak için ayakla müdahale ederken (tackle) topa dokunmadan önce rakibe dokunursa, Rakibini tutarsa, Rakibe tükürürse, Topu eliyle bilerek oynarsa (kendi ceza alanındaki kaleci hariç) Lehinde karar verilen takım ceza sahası içinde bulunan beyaz noktadan, karşısında yalnızca kaleci olacak şekilde kaleye şut çekme hakkı kazanır. Wrong Bakınız Çek cumhuriyet Türkiye maçı. Volkan angutu Kollere gömer, kırmızıyı görür penaltı verilmez. Oyun duruyorken cezasahası içinde adama tecavüz etse yine penaltı çalınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar