Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bir oyun vardı böyle bir kalabalıkta hırsızlık yaparken yakalanıp hapse atılmamızla başlıyordu. Elimizde bir düdükle hapiste başlıyorduk düdükle gardiyanı çağırıyorduk. Eski bir oyun. Böyle bir oyun var mı yoksa ben mi sıkıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Tepedenmi gözüküyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Düdüğü bilmem de hücredeki samanları yakarak gardiyanın gelmesini sağladığın Lure of the Temptress var. Bi de Little Big Adventure hapiste başlıyodu ama hırsızlık ve düdük yok onda da. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Benimde direk aklıma LBA gelmişti :) Bunamı benziyordu görüntüsü? Not: Ne keyifli oyunda bea LBA ve LBA2 aaaah aah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Yok normal grim fandango tarzı bi görünümü vardı. O sıralar çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 grim 98de çıkmıştı bende bööle bi liste buldum bi bak bakalım http://en.wikipedia.org/wiki/Category:1998_video_games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben de sorayım bi oyun burda. bethesda nın bi oyunu korku içeriyodu böyle gemide geçen bi kısmı vardı, sonra limanda geçen bi kısmı vardı falan. adını hatırlayan var mıdır? oyuna bi kasabaya girerek başlıyoduk bi araba içinde sanırsam... neyse buldum sdf. call of ctulhu : dark cornesrs hede imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Freedoom said: Bir oyun vardı böyle bir kalabalıkta hırsızlık yaparken yakalanıp hapse atılmamızla başlıyordu. Elimizde bir düdükle hapiste başlıyorduk düdükle gardiyanı çağırıyorduk. Eski bir oyun. Böyle bir oyun var mı yoksa ben mi sıkıyorum? selam Inquisition http://image.com.com/gamespot/images/2002/news/00boxshots2/562035.jpg saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Oha buydu sağol dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar