Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçımızı uzattık ama model bulamıyorum

Bone

Öne çıkan mesajlar

gerçi mumi bana fazla malzeme bırakmamış ama napayım şimdi, herşey bone'un sarsılmaz karizması için. sonra hl2 çıktığında adam makale yazacak, millet de gelip "sen capcom vs x-men'deki tip değil miydin" deyip bütün forsunu alaşağı edecek. sizin içiniz sızlamaz mıydı bu durumda? halen vakit var neyse ki..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bone, kuru olarak one aticaksin. joleliyip atarsan alnina yapisir guzel olmaz hehe.

Bak birkac ornek daha:

Bu adamcagizlarinki gibi mesela, onlar gibi, sagdaki eblek disindaki diger hepsinin oyle bak. Modellemesi kolay, gorunusude guzel. tek sorun gozune girip ortaligi gorememek hehe

Sosyal ağlarda paylaş

ya senin iyi yine düz saçın ben de uzatiom
çok kıvır kıvır

mesela banyoda ıslanınca omuzlarıma kadar gelio saçım ama normalde kuru haliyle burnuma zar zor gelio. o kadar dalgalı.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 03 Eylül 2004 21:14 tarihinde demiş ki:
İyice uzamasını bekle. Sonra kendılığınden güzel bir şekle girer bence.

O ara nasıl iğrenç oluyor biliyor musun? Gerçi hava rüzgarlıysa hiç sorun değil her an iğrenç oluyorda :P Bir şekle sokmak gerekiyor yoksa kafanın arkasından kulakalrından falan saçalr çıkıyor kafesten kamış gibi. Yani bana öyle dedilerdi :P Sinirlendim kestim saçları ehueheh[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

bende şu an o ara dönemden yeni yeni çıkmak üzereyim. daha bir hafta öncesine kadar saç yivrenç duruyordu iki saat uğraşmadan şimdi yataktan kalktığım zamanki haline hiç dokunmuyorum :)
Saçım çok çok çok hafif dalgalı (yani dümdüz gidiyo ama en ucunda dalgalanmaya başlıyo kaçık şey) ama yinede her türlü modeli rahat verebiliyorum.

Mesela sana öneri olarak şunu söyleyeyim bu uzunlukta kuru saç üzerine şekil çalış. Hem daha iyi olur hemde saç sağlığın bakımından uzatman yeterince yıpratıyor birde jöleliyerek üzerine ekleme yapma.
Şimdilik kulak arkası yap mesela. Önleri tam ortadan ayır eğer olmuyorsa hafif yandan ayır (saçının çıkış yönüne göre sağdan yada soldan)
Ya da güzel bir şapka al, bir süre için toplum içine çıkarken şapkalı çık hiç problem çekmiyorsun çok da hoş oluyor. Sadece çok hafif arkalarla ilgilenmen gerekir o kadar.

Bu arada sakallarını kesmeni öneririm bu hali sana gitmemiş. mesela sadece çenedeki sakalları bırakarak dene bir sanırım o sana yakışır (bıyık da olmiycak!)
Birde sakal traşı olunca favorileri de kısa tut. Hatta saçın o favori dediğimiz kısmını komple kesip uzun saçını oraya doğru dökersen o da güzel durur...
.
.
.
(Gider bu daha)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...