paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Selam, Reklamlarını izledim. Merak edip sitesine baktım. Sanırım Laguna'nın yerine giriş yaptı kendisi. Bana göre eleştirilecek en büyük eksiği 1.5dCi motor içim cam tavan opsiyonunun olmaması. Vardıysa da ben göremedim : Kaliteli bir duruş sergiliyor kabin içi ama bir Ford gibi dokununca hüsran mı olur bilemiyorum. Masaj yapan koltuklar bu araç için saçma olmuş. Safrane'nın varisi olmadığına göre saçma olmuş diyorum ben. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi reklamina bayildim, kendimi kaybettim :D kac para olcakmis bu arkadaslar bide omomatik vitesi varmiymis, bilinmi? :D baktim omomatik fiteslisi 78k diyorlar.. eee ben tanistigimiza memnun oldum eee saygilar selamlar diyerek uzaklasiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Selam, Bence azıcık uçuk rakamlar :P Gider paşa paşa yeni Grand Scenic alırım be, cam tavan opsiyonu da mevcut hem :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 para scenıcle bu arac pek es deger degıl sankım he..bu aletı passatın ve esdeger aracların pıyasasından bısıler kapmak ıcın yaptı reno herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 o kadar ortada bi model ki, onlarca model yazilir tabi de ornek olarak dusununce biraz altina baksak jetta, tam ustune baksak passat var. O kadar tarafsizca bakmaya calistim ama bi turlu olduramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Parfümlü klima ve masaj koltuğu ne abi. Arabalıktan çıkmış... Yemin ediyorum reklamda görür görmez tiksindim ve evet, önü direk passattan ESİNLENİLMİŞ. Uzun yol tırı değilki bu masaj koltuğu lazım olsun anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Selam, 1.5 motora cam tavan opsiyonunun olmaması saçma. Elektronik el freni de bu motor için seçilemiyor. Ama daha alt sınıfda olan Scenic için bunları seçmek mümkün. Daha üst sınıfım diyorsan eğer senden alttakilerde alınabilen birşeyi sunabilir olmanı beklerim ben. Yeni Scenic bile TFT gösterge paneli ile geliyor (ne gerek varsa). Koltuk elektrikli diye gösteriliyor; peki kaç yönde ayarlanabiliyor? Bana göre bu detay 'daha üst sınıfım' diyen bir araç için önemli. Benim koltuğun gidip de aynı yönlerin motorlusunu koydularsa gülerim :) Son olarak da Laguna ismi bence daha karizmaydı. Bunun telafuzu bile topoş bir hava yaratıyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Latitude = enlem ve ya davranış özgürlüğü anlamına geliyor. Ben ce de Laguna daha şık duruyordu. Ayrıca madem en üst sınıfı, alt sınıfın verdiklerini vermemesi bence de mantıksız. Ama şu da var ki, sanırım sen TR ye gelenlere baktın? Eminim Fransada çok daha farklıdır. DUr bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Tam tahmin ettiğim gibi çıktı paracığım; http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicules-particuliers/latitude/latitude/configurateur/index.jsp?stepTo=3&modelKey=L43&userPriceType=TTC Resimde mouseu üzerine tuttuğum kısımda "Elektronik açılan panaromik cam tavan" seçeneği bulunuyor. Hatta seçili yaptığımda sağdaki aracın farkedebiliyorsan tavanı değişti, panaromik oldu görüntü. Abi bu ülke adam olmaz otomotivde... Yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Selam, Fransadan benim araç için stepne vinci getirttim ben. TR'de böyle bir çözüm yok deniyorken hem de. Aracın altında yeri de vardı, taktım paşa paşa stepnemi :) Sonradan Renault TR ile görüştük, çok daha pahalıya getirtilebilir dediler, tabi ürün id'leri söyledikten sonra :P Arka camın bagajdan bağımsız açılma özelliği vardı benim kasa için ama ben hiçbir Scenic II'de bunu göremedim. Bu tarz sınırlamaların nedeni bizim ithalatçıların işin kolayına kaçmaları. Siparişe göre araç getirten galeriler(Ferrari, Mercedes ve BMW haricinde daha düşük bütçeli modeller için) olsa keşke. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bmw'de fahiş fiyattan getiriyor malesef. Ben 116i'yi alırken iDrive sormuştum fiyatı 316'yla neredeyse eşit oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Rezillik, ön kısım direkt VW ya. Hiç mi göz nizam yok bunlarda, koskoca reno nası kopyalıyo direkt. Enteresan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bunu alcağıma opel insignia yada toyota avensis alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Beyler (patinaj bölümündeyiz ya rahat) Bu vergi indirimi geçici bi süre için mi yapıldı, yoksa bundan sonra böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hangi vergi indiirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ötv düştü ya, o. edik: konuları karıştırmışım sanırım. elektrikli araçlar ve 250cc altı motorlar için ötvyi düşürdüler, bu indirimden bahediyorum da yanlış topik. Kusura bakmayın, fluence topiği sandım ben brayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dusurmediler, getirdiler o vergiyi anladigim kadariyla. yani zaten elektrikli satisi yoktu, elektrikli icin ayrı bi yasa olusturuldu. indiirm degildir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar