Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renault Latitude... önden yeni Passat sanki

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Reklamlarını izledim. Merak edip sitesine baktım. Sanırım Laguna'nın yerine giriş yaptı kendisi.

Bana göre eleştirilecek en büyük eksiği 1.5dCi motor içim cam tavan opsiyonunun olmaması. Vardıysa da ben göremedim :

Kaliteli bir duruş sergiliyor kabin içi ama bir Ford gibi dokununca hüsran mı olur bilemiyorum. Masaj yapan koltuklar bu araç için saçma olmuş. Safrane'nın varisi olmadığına göre saçma olmuş diyorum ben.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

1.5 motora cam tavan opsiyonunun olmaması saçma. Elektronik el freni de bu motor için seçilemiyor. Ama daha alt sınıfda olan Scenic için bunları seçmek mümkün.

Daha üst sınıfım diyorsan eğer senden alttakilerde alınabilen birşeyi sunabilir olmanı beklerim ben. Yeni Scenic bile TFT gösterge paneli ile geliyor (ne gerek varsa).

Koltuk elektrikli diye gösteriliyor; peki kaç yönde ayarlanabiliyor? Bana göre bu detay 'daha üst sınıfım' diyen bir araç için önemli. Benim koltuğun gidip de aynı yönlerin motorlusunu koydularsa gülerim :)

Son olarak da Laguna ismi bence daha karizmaydı. Bunun telafuzu bile topoş bir hava yaratıyor :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Latitude = enlem ve ya davranış özgürlüğü anlamına geliyor.

Ben ce de Laguna daha şık duruyordu.
Ayrıca madem en üst sınıfı, alt sınıfın verdiklerini vermemesi bence de mantıksız. Ama şu da var ki, sanırım sen TR ye gelenlere baktın? Eminim Fransada çok daha farklıdır. DUr bakıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam tahmin ettiğim gibi çıktı paracığım;

http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicules-particuliers/latitude/latitude/configurateur/index.jsp?stepTo=3&modelKey=L43&userPriceType=TTC

Resimde mouseu üzerine tuttuğum kısımda "Elektronik açılan panaromik cam tavan" seçeneği bulunuyor. Hatta seçili yaptığımda sağdaki aracın farkedebiliyorsan tavanı değişti, panaromik oldu görüntü. Abi bu ülke adam olmaz otomotivde... Yemin ediyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Fransadan benim araç için stepne vinci getirttim ben. TR'de böyle bir çözüm yok deniyorken hem de. Aracın altında yeri de vardı, taktım paşa paşa stepnemi :) Sonradan Renault TR ile görüştük, çok daha pahalıya getirtilebilir dediler, tabi ürün id'leri söyledikten sonra :P

Arka camın bagajdan bağımsız açılma özelliği vardı benim kasa için ama ben hiçbir Scenic II'de bunu göremedim.

Bu tarz sınırlamaların nedeni bizim ithalatçıların işin kolayına kaçmaları. Siparişe göre araç getirten galeriler(Ferrari, Mercedes ve BMW haricinde daha düşük bütçeli modeller için) olsa keşke.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...