Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 69.9 milyon kürt var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ülke nüfusu 73 milyon falan deil miydi nan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 wastyrx said: olitere said: polisin gücü yetmiyor çünkü ; biraz ağır şiddet kullansalar iç savaş patlak verir bir daha da durduramazlar İç savaş patlak verse ordaki çoğu kimse ölür 2-3 hafta sürer alayı temizlenir. Ha bu iyi bişi değil tabi ki ama hiç bişi olmaz yani aynı möölükle devam ederiz yaşamayayok işte devam edemeyiz.2-3 kürt vatandaş öldürülsün tüm dünya ayağa kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bazen kürt milliyetçiliği ile solculuğu falan ayıramıyor bizim insanlarımız. yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bana "solcular yol kesip arabaları ateşe veriyor, kimlik kontrolü yapıyor, çocukları da bu oyunlarına alet ediyorlar" dedirtemezsiniz.. keza çok saçma olurdu böle bişi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 atatürkün zamanında kürtlerle ilgili bi lafı varda üstüne alınanlar olur burda söylemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bu arada dediğim yanlış anlaşılabilir. ben "solcu takılıp kürt milliyetcisi gibi davranan" insanlardan bahsettim bi önceki postumda. iyi forumlar kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar