wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ülke nüfusu 73 milyon falan deil miydi nan?
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 wastyrx said: olitere said: polisin gücü yetmiyor çünkü ; biraz ağır şiddet kullansalar iç savaş patlak verir bir daha da durduramazlar İç savaş patlak verse ordaki çoğu kimse ölür 2-3 hafta sürer alayı temizlenir. Ha bu iyi bişi değil tabi ki ama hiç bişi olmaz yani aynı möölükle devam ederiz yaşamayayok işte devam edemeyiz.2-3 kürt vatandaş öldürülsün tüm dünya ayağa kalkar.
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bazen kürt milliyetçiliği ile solculuğu falan ayıramıyor bizim insanlarımız. yazık
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bana "solcular yol kesip arabaları ateşe veriyor, kimlik kontrolü yapıyor, çocukları da bu oyunlarına alet ediyorlar" dedirtemezsiniz.. keza çok saçma olurdu böle bişi demek.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 atatürkün zamanında kürtlerle ilgili bi lafı varda üstüne alınanlar olur burda söylemeyeyim.
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bu arada dediğim yanlış anlaşılabilir. ben "solcu takılıp kürt milliyetcisi gibi davranan" insanlardan bahsettim bi önceki postumda. iyi forumlar kardeşlerim.
Öne çıkan mesajlar