Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bi araba alıcaz da karar veremedik.2.el olucak kesinlikle.dizel yakıtlı olsun.manuel vites olsun.full+full olsun oluyorsa da.bütçemiz çok fazla değil.55 veya 60 bin tl olabilir.bi yardım lütfen.araba aile arabası gibi bişey olacak.eski arabayı sattık onun gibi bişey olsun.eski arabamız bmw 3.20i 2002 model bişeydi.35 bin tl'ye sattık galeriye.onun gibi bişey arıyoruz sedan olsun mümkünse bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ne kadar eski, kaç km de gibi biraz daha bilgi verirsen daha rahat öneride bulunabiliriz. ama genel olarak BMW kullandıysan, bence gene bir alman markasını tercih et derim, Audi BMW gibi.. a3 gerçi tek kapı oluşu belki sizin için dez avantaj olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 2007 modelden aşağı olmasın işte.70.000 kmyi de geçmesin.öyle bişey arıyorum.seçenek çok ama karar veremiyoruz. edit:tek kapı olması sorun değil.arka koltukları olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Undisclosed said: ne kadar eski, kaç km de gibi biraz daha bilgi verirsen daha rahat öneride bulunabiliriz. ama genel olarak BMW kullandıysan, bence gene bir alman markasını tercih et derim, Audi BMW gibi.. a3 gerçi tek kapı oluşu belki sizin için dez avantaj olabilir.. Abi adam sedan diyor, siz her topicde ısrarla genç arabası teklif ediyosuuz ya =)) Sıyrılın artıh, çağımızın türkiyesine dönün, bırakın bunnarı artıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ha bu arada bana sorarsan da, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-yakitta-cimri-ekonomik-arac-isteyenlere-volvo-s40-42874026/detay daha opsiyonlusu olabilir ya da direk http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volvo-s60-sahibinden-bakimli-full-dolu-30046541/detay Almandan ve alman gibi olandan vazgeçme abi. Ha BU arada, Insignia demeyi unutmuşum. Hatta direk Insignia bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yeni passat 1-2 gün önce trafikte yanımdan geçti çok alımlı bir araba olmuş ağzımız açık baktık vw ne yapmış abi diye. 1,6 tdi fiyatları 59binden başlıyormuş alternatif olarak düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Selam, full+full kavramı uçsuz bucaksız olduğundan dolayı 'şunlar mutlaka olmalı' diyeceğin opsiyonları belirt bence. Sonuçta kasa sınıfına göre arka koltukların kullanışlılığı değişiklik arz edecek. Hani kriterlerdeki min ve max sınırların nelerdir, onu tam olarak anlayamadım. Donanımlı 320d mi yoksa boş(kendi sınıfında) 520d mi gibi bir soru aslında sormak istediğim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 cd çaları olsun,sunroof falan,ısıtmalı aynalar,direksiyon yükseklik falan ayarı,far ayarı gibi özellikler.yani donanımı iyi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 s40 diyecektim ama demişler zaten , biraz daha kmli ve eski olabilir diyorsan da s60 diyecektim onu da demişler. bana gerek kalmadı burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aile varsa işin içinde kesinlikle tek kapı önermiyorum. Noolcek yea babamı öne oturturuz diye düşünme. Babamla annanemi arabaya bindirmek onlara zor geldiği için ıstırap oluyor bana şahsen. Onun dışında yakıt tüketimi olarakta kıstaslarını belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dizel manuel demiş. yakıt tuketimi icin yeterince acıklayıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 şöyle bişey beğendim çok hoşuma gitti. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-as-car-dan-diesel-jaguar-x-type-41267575/detay bide şunlar var; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2010-volvo-dizel-sunroof-lu-isitma-41676035/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-superb-avukattan-satilik-amiral-gemisi-30185458/detay bunları da beğendim.sizce nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bmw den audi ye geç usta. Kızgın kumlardan serin sulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 x type bildigimiz mondeo, prestijli goruntu disinda bisey yok bence. s40 i uzunca bi sure kullandim, fiyatina gore cok iyi bi arac, suberb ise ozellikle eskisi cok kotu bi secim, zira yenisinin 1.4tsi 125 beygir elegance paketini 56-57 civari, aynisinin 1.6tdi motorlusunu 63 civari bi fiyat almistim yakin zamanda. ki bence yeni suberb s40 dan daha basarili bi arac kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 çok fazla değil diyo 60.000 diyo adama bak 60.000 liram olsun hiç düşünmem hem de hiç! Salla BMWyi http://www.modifiyem.com/foto-galeri-resim/nissan-juke-1567-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 juke'un tasarım ve dizaynı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 superb güzel bende çok beğendim ama annem beğenmedi o arabayı.sanki kendisi sürüyo ya :S . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 birde tipkisinin aynisi superb kafasinda yeni passat 1.4tsi bluemotion var. orta pakette dsg istemezseniz 57-58 gibi biseye geliyor olmali. ama bence vw marka faktoru ve kasanin daha yeni olmasini katmazsak superb daha basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Senkocamanbirkedisin said: çok fazla değil diyo 60.000 diyo adama bak 60.000 liram olsun hiç düşünmem hem de hiç! Salla BMWyi http://www.modifiyem.com/foto-galeri-resim/nissan-juke-1567-1.jpgdüşünemediğin için 60bin liran olmuyo olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 superb'yi babama gösterdim beğendi ama diyorum ya annem beğenmiyo arabayı.babam onu ikna eder artık bi şekilde.2 haftaya kadar da alırız arabayı işte.saolun tavsiyeleriniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 synthesizer said: Senkocamanbirkedisin said: çok fazla değil diyo 60.000 diyo adama bak 60.000 liram olsun hiç düşünmem hem de hiç! Salla BMWyi http://www.modifiyem.com/foto-galeri-resim/nissan-juke-1567-1.jpgdüşünemediğin için 60bin liran olmuyo olabilir mi çapsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 synthesizer said: Senkocamanbirkedisin said: çok fazla değil diyo 60.000 diyo adama bak 60.000 liram olsun hiç düşünmem hem de hiç! Salla BMWyi http://www.modifiyem.com/foto-galeri-resim/nissan-juke-1567-1.jpgdüşünemediğin için 60bin liran olmuyo olabilir mi ahahahhahahahha >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ,linkini verdıgın Superb eski kasa arakadasım uretımı durdurulmus arac .WW passatı 2009 a kadar getırmısler kı o fıyat cokk ama cok ucuk fıyat ..o kasa 2005 aynı motor aynı kasa passat 1.9 tdı ları en fazla 40.000 e rahat bulursun da sen 2007 altı ıstemıyorsun .. SuperB yenı kasası ve fıyatları surdan bakabılırsın SuperB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ya ilk başta superb yeni kasa önercektim aam bilemedim nası yaklaşırsın... Araba ON NUMERO! Kesinlikle gönlün varsa yeni kasar Superb vbak derim... Böyle bir konfor tatmadım ben. Alman motoru var ama içi de alman kadar konforlu yapabildiler sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Selam, Ben eski kasa Superb yerine yeni kasa tavsiye ederim. Eski kasanın hantallık ve rijitlik problemleri var. Tabi kıyaslamam yeni kasaya göre. Eskisinin bile dövebileceği birçok model var piyasada. Superb kasası Passat Long kasasıdır ayrıca. Passat'dan daha fazla arka diz mesafesi sunar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar