DURMAK YOK YOLA DEVAM
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
ataması yapılmayan öğretmenler yarın yargılanıyor
copy paste haber.. insan bi kendi yorumunu filan yazar.
başlık için mi söyledin ,bana mı söyledin anlamadım ama post sahibinden ilk elden.
hem ne fark eder
hem ne fark eder
Askeri darbe bile bu kadar olamazdı. Böyle olur işte akıl hastalığı kendi yetiştirdiği öğretmenini hakkıyla biryerlere gelebilmiş insanları yargılayan bir hükümet var.
Acalim o zaman milliyet haberi. Yazalim her haberi buraya. Ne olur sonra bu forumun hali?
sınır mı var bu yazılır bu yazılmaz diye? trollemeyin başlığı
marvelot derin derin nefes al bi sakinleş.
derdin ne anlamadım.izah da ettim her kelimeyi kendim yazdım posttaki diye hem yazmasam da şu durumda mevzu olması gereken şey bu mu.
rahat ol
derdin ne anlamadım.izah da ettim her kelimeyi kendim yazdım posttaki diye hem yazmasam da şu durumda mevzu olması gereken şey bu mu.
rahat ol
Senin bizzat kendin yazdigini nerden bilicem?
garbage olsa eğlenirdik ama malesef sürdüremiycem marveloth=)
Foto koy eglence baslar kendiliginden.
Marveloth'u bir itici bulan ben miyim?
alınmak gücenmek yok
alınmak gücenmek yok
saçmalama rekorları..
adam ben yazdım diyor, kanıtla diyorsun.. kaldı ki açtığımız her konunun %100 açan tarafından yazılmış olması gibi bir zorunluluk yok. olayı okudum. iyiymiş dedim. devam ettim. sende kendini forum polisi kimliğinden soyutlayıp böyle yapmalısın nitekim forumu korumak sana düşmez. marveloth.
adam ben yazdım diyor, kanıtla diyorsun.. kaldı ki açtığımız her konunun %100 açan tarafından yazılmış olması gibi bir zorunluluk yok. olayı okudum. iyiymiş dedim. devam ettim. sende kendini forum polisi kimliğinden soyutlayıp böyle yapmalısın nitekim forumu korumak sana düşmez. marveloth.
manasız oldu mesajım. içeriği değiştireyim. hoca haklı.
bi sıkıntınız olursa şikayete basıyorsunuz.
düzeni sağlamak size düşerse sol tarafınızda "alan yetkilisi" yazısını görürsünüz zaten..
gereksiz yorumları gizliyorum, devamı da olmasın..
düzeni sağlamak size düşerse sol tarafınızda "alan yetkilisi" yazısını görürsünüz zaten..
gereksiz yorumları gizliyorum, devamı da olmasın..
yazık yani söyleyecek başka bişey yok.
kopyaya adı karışanı atamayı bir yana bırak ciddi ceza verilmesi, belirli süre bile olsa sınava tekrar alınmaması tarzı yaptırımlar gerekirken yapılan komik resmen.
marveloth da ayrı saçmalamış. isabet olmuş gizlendiği o mesjların.
kopyaya adı karışanı atamayı bir yana bırak ciddi ceza verilmesi, belirli süre bile olsa sınava tekrar alınmaması tarzı yaptırımlar gerekirken yapılan komik resmen.
bazen atarlananlar oluyo ''mezun olup iş bulamayanlar sadece öğretmenler mi?'' diye ama okullardaki durum o kadar vahim ki,öğretmene o kadar ihtiyaç var ki,mezun olup boşta gezen insanlar soruyolar mecburen neden diye.
Zaten kopya muhabbetinden sonra kafayı yedi öğretmen adayları panik oldular. Eskiden bi ingilizce öğretmeni 75 80 arası puanla rahatlıkla atanabilirken artık hiçbirşey kesin değil. Sınıfa girdiğimde test çözmekten gözleri kızarmış insanlar buluyorum her sabah. =/
yazık yani söyleyecek başka bişey yok.
ne yazmıştı ki adam
kaynak göster tarzı gereksiz sertlikte bir atar yapmıştı.
c/p haber yazmayın falan diye çıkışmış ilk, sonra kendim yazdım cevabını alınca da inanmamıştı. gereksiz işler yani kısaca.
Öne çıkan mesajlar