dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Sen uyu Şükrü cüm ben hallediyorum.
TM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Drama olsun size peki :) arkadaş haklı biz hepimiz oyunda o şekilde davranmalıyız aslında milliyetimizde var bu.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dreagloth said: kendi guild siteleriniz var. Daha fazla uzatma lütfen.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Pluton said: Vayyyy anlamış ve akılda verdi tamam abi ayıp ediyosun rezil etmem kendimi. Guild isimlerinde benzerlik yok TAMAMEN AYNI guild ismi sevgili genç. one knight stand değil miydi kodaki? fii tarihinde? haa bir de one night stand deyimini ilk ko'dakiler bulmuş gibi olmuş ahahha. neyse oyun cıkmadan kavgası başladı ha. sonu eve online gibi olmasın.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bu kadar anlamsiz bir ss gormemistim uzundur :) cok art niyetli olmus. daha oyun cikmamis, guildler oturmamis, yonetim sistemi uyeler kim belli degil, cat bir ss, aha bu guildin uyeleri boyle siz gelin bize girin gibi algilanan bir ss, yakismamis. turklukle alakasi yok her kultur boyle. ingilizce kisaltma kullansaydi sorun olmazdi herhalde :)
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Pluton said: Yıllar yıllar önce yani ko'nun ko oldugu wow'un olmadıgı yıllar önce knight online'da ki çok ünlü bir guild ismidir. dışarıya alalım arkadaşı
samaella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Pluton said: Yıllar yıllar önce yani ko'nun ko oldugu wow'un olmadıgı yıllar önce knight online'da ki çok ünlü bir guild ismidir. ko'nun ko olduğu yıllar
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 10 Men premade'ler için 2 tank 1 healer oyuncuya ihtiyacımız doğdu. Release'de bizimle oynamak isterseniz lütfen mesaj atın. www.teamons.net
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 evet PvP için genelde. PvE'de yapacağız ama öncelik PvP bizim için.
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Vallaha ben bütün patideki elemanlar ve arkadaşlarını bir guildte toplamak için 3 gün çalışıcam umarım başarırım haha :) Başaramazsamda hepinize başarılar ..
sardius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 heh cok zor reyna olan oldu artık:) kimisi guardian istiyor kimisi defiant. artık gruplaşma oldu, düşmanlar belirlendi listeler hazırlandı:P paticik guildi def olduyor sanırım. one night stand ve zerg hostile grd. yani artık bosa urasma ve tarafını sec:)
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gel reyna gel..zorla guardian olacaz artık..
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ne yalan söyliyim sizinle oynamak istiyorum ama en yakın arkadaşım dreagloth paticik guildini kurucak o yüzden o nerde olursa bende onun yanında olucam .. eh belki konuşup aynı çatı altında oluruz ama şuan kesin bişey diyemiyorum .. ayrıca benim için def grd farketmez ..
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi bende def i oyladım anketlerde..def def diyip tutturdum.ama daha önce çok zevk alarak oynadığımız warhammer ekibi rüya birleşmeyi yapıyor.
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Eğer Guardian oynamak isterseniz ve PvP istekliyseniz ve (inşallah öyle birşey olmaz) Pati guildi için işler yolunda gitmez ise mutlaka ve mutlaka bekleriz :)
Loex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben gelicem yanınıza def oynamam hayatta bugün satın alıcam oyunu
narsor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Basarilar guildde, umarim zerg ile ayni serverda acarsiniz, sanirim zerg'de olucam sahsen
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 narsor un da teşrifiyle çekirde kadronun toplaşmasına tek bir isim kaldı :toytank.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi o eleman evlilik telaşlarında...
narsor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 vay beee :), denk gelirseniz selamimi iletin ltf
noma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 BURAYIM BURDAYIMMMMMMMM oynucam cok fazla zaman ayıramadan ama burdayım oynamaya karar verdim
Öne çıkan mesajlar