Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift : One Night Stand Guild tanıtımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pluton said:

Vayyyy anlamış ve akılda verdi tamam abi ayıp ediyosun rezil etmem kendimi.

Guild isimlerinde benzerlik yok TAMAMEN AYNI guild ismi sevgili genç.

one knight stand değil miydi kodaki? fii tarihinde?

haa bir de one night stand deyimini ilk ko'dakiler bulmuş gibi olmuş ahahha.

neyse oyun cıkmadan kavgası başladı ha. sonu eve online gibi olmasın.
Mesaj tarihi:
bu kadar anlamsiz bir ss gormemistim uzundur :)

cok art niyetli olmus. daha oyun cikmamis, guildler oturmamis, yonetim sistemi uyeler kim belli degil, cat bir ss, aha bu guildin uyeleri boyle siz gelin bize girin gibi algilanan bir ss, yakismamis.

turklukle alakasi yok her kultur boyle. ingilizce kisaltma kullansaydi sorun olmazdi herhalde :)
Mesaj tarihi:
Pluton said:

Yıllar yıllar önce yani ko'nun ko oldugu wow'un olmadıgı yıllar önce knight online'da ki çok ünlü bir guild ismidir.

dışarıya alalım arkadaşı
Mesaj tarihi:
Vallaha ben bütün patideki elemanlar ve arkadaşlarını bir guildte toplamak için 3 gün çalışıcam umarım başarırım haha :) Başaramazsamda hepinize başarılar ..
Mesaj tarihi:
heh cok zor reyna olan oldu artık:) kimisi guardian istiyor kimisi defiant. artık gruplaşma oldu, düşmanlar belirlendi listeler hazırlandı:P

paticik guildi def olduyor sanırım. one night stand ve zerg hostile grd. yani artık bosa urasma ve tarafını sec:)
Mesaj tarihi:
Ne yalan söyliyim sizinle oynamak istiyorum ama en yakın arkadaşım dreagloth paticik guildini kurucak o yüzden o nerde olursa bende onun yanında olucam .. eh belki konuşup aynı çatı altında oluruz ama şuan kesin bişey diyemiyorum .. ayrıca benim için def grd farketmez ..
  • Yeni Oluştur...