jankis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Kanal D 20.30 Face Off Atv 20.30 Hababam Sınıfı Merhaba[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 face off u trabzon'a giderken (cok önceden) izlediydim harika film 1 kere daha verdi televizyonda tabi reklamlar heyecanın içine etti... ama yinede ne izleyebildiğimi anladım gerçekten face off kesinlikle izlenecek film son sahnesi harika kızına kelebek kullanmayı öğretiyor sahte baba :) sonra sahte babaya kelebeği cıkartıp saplayıp ceviriyo falan yani kesin izleyin yok böle bi film bütün gün şeftali yiyebilirim ;)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ögh ya, aynı şeyleri verip duruyorlar. Haftalardır cnbc-e ve show (band of brothers içinsadece) dışında tv izlemiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 face off nasıl bir filmdir ya. o filmi izledikten sonra paranoya olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Face off izlenir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 haftalardır ben tv izlemiyorum ki..[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 trt-1 22.50'de Banka: Kelebek Etkisi var fena film değil borsayla falan ilgili ayrıca başrolde de Faramir'imiz David Wenham arz-ı endam etmekte :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Erutan, 01 Eylül 2004 12:43 tarihinde demiş ki: face off u trabzon'a giderken (cok önceden) izlediydim lol bende otobüste izlemiştim ilk olarak o filmi[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 walla face off hoş filmdir dün de biraz baktım güzel sahenelre[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kanal 7 22.30 Susuz Yaz en iyi Türk filmlerinden sayılır[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. [Bu mesaj jankis tarafından 03 Eylül 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kanal D 22.00 Los Angeles Sırları Russell Crowe Kim Basinger Kevin Spacey daha var da saymiyim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar