escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 karadenizli insanlar genel olarak laf anlamakta güçlük çekerler. ve bu tarz şeyleri -yani türklük dışında- olan herşeyi (islam dahil), pkk, terörist diye nitelendirirler. onun için ben genelde bir karadeniz insanıyla siyasi ve dini konular tartışmam. bence siz de kaale almayın pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 dasaaa said: ben kılıfına uydurulup demokratikleştirilmiş din düşmanlığına da bu gibi şiddet içeren din düşmanlığına da karşıyım. ikisi de bol bol yapılıyor. birinin varlığı diğerini meşru kılmıyor ya da yanlışlığını gözümde azaltmıyor şiddet ile yapılan din düşmanlığı da, demokratikleştirilerek yapılan dün düşmanlığı da yanlış, ama şiddet ile yapılanın çok daha yanlış olduğunu anlayamaman komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 burada zaten kimsenin, sadece inançlarından dolayı insanların dışlanması gerektiği düşüncesini, savunduğunu sanmıyorum. böyle bir şeye ilk ben karşı çıkarım. insanların başkalarını rahatsız etmeden, başkalarının özgürlüklerini kısıtlamadan istedikleri ölçüde ibadet etme hakları olduğunu düşünüyorum. sonuna kadar da desteklerim. bu inançlar başkalarının haklarına tecavüz ediyorsa buna da karşı çıkarım. ancak, bir olayın kötülüğünü eleştirirken(iyi veya kötü) kötü örnek kullanmak, "haçlılar zamanında bizi öldürdü, bizde şimdi onların kafalarını kesiyoruz" u meşrulaştırır. ne demişlerdi sui misal emsal olmaz. böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Karadenizliler default olarak öyle de okumuşları çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Pasta said: Abi bi de niye saygı görmediğine bakmak lazım yani. X grubu sokağa tükürüyor, insanlar şikayet ediyor bundan istemiyor x grubunu, bunun olayı "x e saygı duymadılar SAYGI DUY İT" oluyor. Hayır insanlar seni x olduğun için değil yerlere tükürdüğün için istemiyor. Eğer sokağa tükürmek x olmanın getirdiği bir karakterse, üzgünüm kimse size saygı duymak zorunda değil yok değilse tükürmeden de x olmaya devam edersiniz herkes mutlu olur. Bunu gercek bir ornek ile anlatmaya kalkisirsan böyle bir ornek bulamayacağını sen de biliyorsundur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 E ayıp artık yani bu kadar da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yemin ederim ben bu patiyi anlamıyorum. - allah yok din yalan + prezervatif şekilli lambalı karikatür yapaN köpeğin teki olunca, herkes e normaaaaal, biz zaten dinsiziz ve islama da karşıyız ki diye yardırır. - biri gider haçı indirin diye ayrı bi saygısızlık eder, hemen OHA TERBİYESİZLER YAAA OHA SAYGISIZLAR YAAA. olum siz neyin kafasını yaşıyonuz. eskiden ergenlikte sigara içmek cooldu. şimdi islam sux demek mi cool oldu ben anlamıyorum. hayır madem dinsizsin, ateistsin, o zman islama hakaret edene bişey demediin gibi hristiyanlığa hakaret edene de E NORMAAAL demiceksin, VAY TERBİYESİZ demiceksin. ha yok dinsiz değilsen, yani ben müslüman değilim hristiyanım diyosan, o zman gelip burada müslümanlığa yapılan hakaretlere alkış tutup hristiyanlığa yapılan hakaretleri ayıplamicaksın. hayvanlık etmiceksin. ya objektif olcaksın ya da susucaksın. ben müslümanım arkadaşım. aklp li değilim, kökten dinci değilim, şeriat yanlısı değilim, tekkeci değilim, tarikatçı değilim vs. ama müslümanım ve dinimi de seviyorum. ve artık burada birfiil müslümanlığa hakaret edip post kasıp cool olmaya çalışıp, öteki dinleri koruyan, farklı ülkelerdeki tüm faşitliklerin haklı sebepleri oldunuu iddia ederken ben türk milletçisiyim, ülkemi seviyorum diyenlerin üstüne gidilmesine katlanamıyorum. az bi kendinize gelin.. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 dragon ben de senin gibi düşünüyorum ve uzun zamandır bu topiclerle ve siyaset din tartışmalarına girmiyorum bile. pişmiş kelle gibi üste çıkmaya calısan tipler var o yüzden herkesin düşüncesi kendine diyerek ben kendime saklıyorum. ama bazılar hala uaaa benim dedigim doğru bana inanıcaksın senin inancın kaka bok ahah allah yok salaksınız siz, şeriat geliyor. islam fuck yeah tarzında ilkokul zekasıyla devam ediyorlar. ignore et devam et. ya da trolle eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax said: - biri gider haçı indirin diye ayrı bi saygısızlık eder, hemen OHA TERBİYESİZLER YAAA OHA SAYGISIZLAR YAAA. Okuduğunu anlama pek yok sanırım ? Olay birinin "haçı indirin" demesi değil. Vandallık ve tehdit. l2read. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 of dragon ne rage yapmışın. kaçırdığın noktalar var yalnız. karikatürde "hakaret" etmekle molotof kokteyl atmak birmi abi insaf yahu. aynı kategoriye koyabiliyorsan o ikisini zaten tartışmaya gerek bile yok. onu bırak zaten çoğu kişi karikatürü beğenmemiş/başarısız bulmuş. alkışlayan yok yani. farklı ülkelerdeki olaylardan kastın danimarkadaki olay ise gördük ordaki eylem yapan iki kitleyi de taşıdıkları pankartları da. hiç girme o konuya istersen. adamlar oardaki tipleri sınır dışı etse yine haklılar. bu arada islam hoşgörü dini falan değil, geçiniz direk bu ayakları. sokağa çıkıp sorsan 100 müslümandan 95 tanesi doğrular bu dediğimi abartısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 SoulCube said: dragon ben de senin gibi düşünüyorum ve uzun zamandır bu topiclerle ve siyaset din tartışmalarına girmiyorum bile. pişmiş kelle gibi üste çıkmaya calısan tipler var o yüzden herkesin düşüncesi kendine diyerek ben kendime saklıyorum. ama bazılar hala uaaa benim dedigim doğru bana inanıcaksın senin inancın kaka bok ahah allah yok salaksınız siz, şeriat geliyor. islam fuck yeah tarzında ilkokul zekasıyla devam ediyorlar. ignore et devam et. ya da trolle eğlenceli oluyor. kıyaslanabilecek iki örnek değil burdaki yalnız. biri tehdit + vandalizm diğeri gerizekalı bi karikatür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Biri camiye bomba koysa, yada tehdit etse ben ona da karşı çıkarım. Kilisede tanrı yok din yok dese bu hakaret olmaz. Yada bir karikatür çizersin, müslümanların haç indirdiği vs ona da bişey demem. Karikatür sonuçta. Kimseye bir zararı yok. Sizin kafalar çok iyi ki, tehdit mektuplarıyla, karikatürleri birbirine karıştırıyorsunuz. Şiddet ile nasıl bir tutuyorsunuz karikatürü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Loxias boşver ugraşma SoulCube said: ignore et devam et. ya da trolle eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 benm rageim kilise tehditçilerine ya da karikatürcüye değil, direkt patiye.. yurt dışında hristiyanların diniyle dalga geçin de bakın ne yapıyolar. şaka niyetli ıstavros çıkaran bir arkadaşın ağzını burnunu kırıyolardı kaçırmasak. sen benm dinimle dalga geçemezsin ümüünü sıkarım diyor adamlar. bizde de tam tersi, yabancıların bizim dinimize bok atmasına gerek yok, bizim gençliimiz çoluk çocuumuz zaten direk allaha küfürleri döşüyo, islamiyeti taşşak malzemesi yapıyo. başkasına iş kalmıyo. yok arkadaşım kimse bana burda yapılanı savunmasın. bi serch et, onlarca ben allahım, ben allahtan büyüğüm güçlüyüm, allah gibiyim, islam şöle isslam böle diye post bulursun.. bu işin bu forumda çivisi çıktı. siz küfür edecek dalga geçecek kadar basit bişi zannedebilirsiniz ama burda öyle zannetmeyen yüzlerce insan da var. eline bayrak alıp saygısızlık yapa yapa koşturuyor millet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Loxias said: Biri camiye bomba koysa, yada tehdit etse ben ona da karşı çıkarım. Kilisede tanrı yok din yok dese bu hakaret olmaz. Yada bir karikatür çizersin, müslümanların haç indirdiği vs ona da bişey demem. Karikatür sonuçta. Kimseye bir zararı yok. Sizin kafalar çok iyi ki, tehdit mektuplarıyla, karikatürleri birbirine karıştırıyorsunuz. Şiddet ile nasıl bir tutuyorsunuz karikatürü? bir tutma değil de, ben şeyi anlamıorm "ama çok masum, sadece bir karikatür" arkadaşım, toplumun normlarına ters düşen bir hareket yaparsan, hele bunu public yaparsan tepki alırsın. Nokta. Ve buna haklı veya haksız da diyemezsin. "ama allah yok demekte allah var demek aynı şeyler" senin için öyle. Sen ateistsen normal olabilir, Şöyle düşün, Çıkardın donu pantalonu, taksimde yürüyorsun. Tepki çekmez misin? polis içeri almaz mı? nasıl savunacaksın kendini " ama ben nudistim ha don giymişim ha giymemişim benim için aynı" mı diyeceksın? normlara saldırırsan, tepkiyi yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 dinle dalga geçenler sadece patide dalga geçiyolar ki bakma sen maymunluk yapıyolar ciddiye alıp şurda sinirini bozduğuna değmez gülüp geçeceksin. ben ateistlere bi şey demiyorum onlara saygım var en azından bi görüşleri var ama bu din ile dalga geçen tayfa tam şebelek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 @dragon niye dalga geçiyosun adamın diniyle. burda dalga geç burda da kırarlar. atıyorum taksimde kırmazlar belki ama fatihte yap bakalım noluyor. kendi çoluk çocuğumuz diyosun ama nerden biliyosun o kendi çoluk çocuğunun müslüman olduğunu. bu ülkede doğdu diye yada nüfus cüzdanında yazıyor diye herkes müslüman demek değil. burda yapılanı savunan yok. yapılan ortada. biri hiciv amaçlı seviyesiz bi karikatür, diğeri açık açık yakarız tehdidi. onlarca post bulurum elbet ama onu nsorumlusu onu diyendir. adam sırf öyle dedi diye yakacaksak işimiz var. o öyle dedi diye allah yok mu oldu şimdi? din yalan mı oldu? hoş zten yalan bana göre. sana göre doğru olabilir. ona karışmak bana düşmez. bana ilişmediğin sürece istersen git ağaca tap. umrumda değil yani. @napolyon seni de ciddiye almıyor artık kimse boşa uğraşma. ya aptal bi smiley koyup kaçıyorsun yada çok sıkışırsan kayboluyorsun ortalardan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sui misal emsal olmaz, demiştim geçen sayfada. başka kötü örnekleri gösterip şu olayları meşrulaştırmayın. hıristiyanlar da müslümanlara yurt dışında öyle davranıyor diye bunu görmezden mi gelmeliyiz? LÜT FEN ayrıca bayılıyorum şu "başka dinleri de eleştirin" savunmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben kendi adıma, pekte şaşılmayacak bir şekilde, gayet ortada bir tavır sergilediğimi, bullshit'e bullshit hurşite hurşit dediğimi düşünüyorum. topiği dağıtma/dağıtmama tercihinize göre itirazınız olan mesajlarımı pm'leyin/yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu haç indiren, papaz öldüren tayfada alperen ismindeki iran odaklı radikal grup işte. bunların müslümanlığı provokatörlük üzerine kurulu inançlı adam gidip başka birinin canına, malına kast etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kermit said: allahta 1 nisanda çok şakacı oluyomuş öyle duydum cennetlik adama "cehenneme lan yürü" demiş geçen 1 nisanda adam kalpten gitmiş. Law said: O Allah varsa iyi, şimdi yatayım sabah erken kalkar dinç kafayla namaza dururum. KahnX said: Bİ DE OLDUĞUNU DÜŞÜNSENE oom oha lan Yuco said: ben gördüm allah var Farinal said: ya allah paticik üyesiyse ve bizi trollüyorsa umarsızca? abvblizzard said: Ben allaha şirk koşuyosam allah da bana şirk koşuyo. Ben onu kadıköy de metalci barına götürüyo muyum? Efendi olsun ciğerimi yesin. öteki topiklerle veya postlarla uraşmicam bile, yorruldum bunları c/p yaparken. sırf allahla dalga geçmek için direk topiimiz bile var paticikte. sonra ben rage yapıyor oluyorum öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Suark said: bir tutma değil de, ben şeyi anlamıorm "ama çok masum, sadece bir karikatür" arkadaşım, toplumun normlarına ters düşen bir hareket yaparsan, hele bunu public yaparsan tepki alırsın. Nokta. Ve buna haklı veya haksız da diyemezsin. "ama allah yok demekte allah var demek aynı şeyler" senin için öyle. Sen ateistsen normal olabilir, Şöyle düşün, Çıkardın donu pantalonu, taksimde yürüyorsun. Tepki çekmez misin? polis içeri almaz mı? nasıl savunacaksın kendini " ama ben nudistim ha don giymişim ha giymemişim benim için aynı" mı diyeceksın? normlara saldırırsan, tepkiyi yersin. abi çok masum yada sadece karikatür demiyor ki kimse. beğenen bile yok yani nerdeyse. karikatür de kötü zaten, amacı belli. ama diğer yapılanla kıyaslanamaz bile. he kıyaslanır diyorsanız zaten tartışmayalım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ahah sarhoş musunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax said: öteki topiklerle veya postlarla uraşmicam bile, yorruldum bunları c/p yaparken. sırf allahla dalga geçmek için direk topiimiz bile var paticikte. sonra ben rage yapıyor oluyorum öyle mi? sen rage yapıyorsun tabi ki. adı üstünde "allahla dalge geçmek için topic" ne işin var orda senin. bırak yazan yazsın. sen herşeyi bırak şuna cevap ver sen. penguendeki salak karikatür ile "o haç inecek yoksa yakarız" deyip tehdit etmek bir mi? eğer benim gözümde bu ikisi aynı diyebiliyorsan eyvallah lafım yok sana daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dragonmax said: bizde de tam tersi, yabancıların bizim dinimize bok atmasına gerek yok, bizim gençliimiz çoluk çocuumuz zaten direk allaha küfürleri döşüyo, islamiyeti taşşak malzemesi yapıyo. başkasına iş kalmıyo. yok arkadaşım kimse bana burda yapılanı savunmasın. bi serch et, onlarca ben allahım, ben allahtan büyüğüm güçlüyüm, allah gibiyim, islam şöle isslam böle diye post bulursun.. bu işin bu forumda çivisi çıktı. siz küfür edecek dalga geçecek kadar basit bişi zannedebilirsiniz ama burda öyle zannetmeyen yüzlerce insan da var. eline bayrak alıp saygısızlık yapa yapa koşturuyor millet artık. burda bahsedilen iş ne ? ortada birileri tarafından yapılması gereken bir iş mi var ? senin bahsettiğin kitleden kimse islamla dalga geçmeyi bir iş olarak görmüyor, islam'ın masal olduğunu düşündüklerini söylediklerinde de misyonerlik yapmıyorlar. bahsettiğin olayın yapılmasının en büyük sebebi, karaktersiz ve kompleksli insanların bu söylenenlere sinirlenmelerini izleyip gülmek. trollük bir nevi. ayrıca kaçırdığın bir nokta var, bizim gençliğimiz olarak adlandırdığın kitle islam ile ne kadar dalga geçiyorsa, diğer ülkelerin gençliği olarak adlandırabileceğin kitle tarafından oluşturulmuş, burda yazılan çizilenden 10 kat ağır olan ve kendi ülkelerindeki popüler din ile dalga geçen content var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar