Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Google Docs'a girdim bir şimdi. Değişmiş, What's New bölümüne bir baktım, kalakaldım: http://www.google.com/google-d-s/whatsnew.html Google çalışıyor. Böyle giderse Office programlarından daha iyi olacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Evet bi süredir var bu yenilikler, 1-1.5 hafta oldu sanırım. En çok işime yarayan da şu oldu: said: XLSX import You can now import supporting cell data, formatting, formulas, font style, background color, named ranges, frozen panes, and horizontal merges from Excel '07. İşyerinde 2003 kurulu, Microsoft da kendi sitesindeki biçok Excel dökümanını .xlsx yapmış, indiriyodum bakıyodum suratına öylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Drawing olayı ile bitirmişler olayı. Tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Kojiroh said: Evet bi süredir var bu yenilikler, 1-1.5 hafta oldu sanırım. En çok işime yarayan da şu oldu: said: XLSX import You can now import supporting cell data, formatting, formulas, font style, background color, named ranges, frozen panes, and horizontal merges from Excel '07. İşyerinde 2003 kurulu, Microsoft da kendi sitesindeki biçok Excel dökümanını .xlsx yapmış, indiriyodum bakıyodum suratına öylece. addon var 2003 icin, acabiliyor 2007 formatini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Var da lisans sorunları var diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 iyi bakinirsan lisans sorunu olmaz. ayrica, madem korsan kullaniyorsunuz, son versiyonu kullansaniza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aslında 2007 lisansı var ama tüm lisanslar kullanımda, genişletilmesini bekliyorum işte bi süredir, el altında 2003 vardı onu kurduk kaldı, ondan böyle. Ama haklısın ya, bi diyim de el atılsın olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ofiste eski versiyon office kullanmak cok buyuk sikinti. insanin open office kurasi geliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bizim okulda 2000 var hala. Çıldırtıyor bazen. O nedenle zaten Google Docs kullanmaya başladım, okuldaki her makineden ona da erişebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sahsen ne olur ne olmaz diye elimin altinda u3 drive uzerinde openoffice bulunduruyorum. onun disinda cogu isi google docs goruyor zaten. uzun zamandir ms office e ihtiyacim oldugunu hatirlamiyorum. visio haric ama o ztn ayri degerlendirilmesi gereken bi uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Yeni arayüz hoş olmuş. Opera ile yaşadığı sorunlarda düzelmiş bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar