CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Arkadaşımın Vespa'sı satılıktır. İlgilenen olursa konuşalım. ilanı direk yapıştırıyorum. fiyat : 7250TL 2010 model Vespa'm kapalı alanda muhafaza ediliyor ve 437 km'de. Rodajı bile bitmedi, Nerdeyse sıfır gibi. Ehliyetim olmadığı için trafiğe bile çıkıp kullanmadım. Sadece site çevresinde trafiğe kapalı alanda kullanıldı. Sezon başlamadan bu temiz Vespa kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 foto falan koyaydın nerden olduğunu söyliyeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 cok pahali lan bu aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 fotosunu çekmedik daha. en yakın zamanda koyarim. LX 150 i.e. sanırım. Ankara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 onur cok girisimci gordum seni yarın aksam maca geliyo musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 vespadır, arabadır yada görselliği ön planda olması gereken şeylerde foto koysanız daha bi etkileyici olur ilan. vespa diyosun tamam herkesin gözünün önünde bi vespa modeli canlanıyo ama sadece hayalde. ama şuraya fotoyu koyduğun anda almayacak olan adamın bile alası gelir vespa için. benden tavsiyeydi. iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kermit haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ofisteki pcden resim ekleme vs yapamıyorum şuan. en kısa zamanda ekliyeceğim. temsili olarak google a kırmızı vespa yazın işte o :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aquila said: cok pahali lan bu aletler. çok güzeller ama ya. bin istediğin yere git, yarı yolda bırakmaz diyo kullanan herkeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 6500TL oldu fiyat bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 2. el harleyle eşit neredeyse fiyatı dicektim az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 iste o vespa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar