Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 lol, varsa buyuk gemınız kullanırsınız abi bu kadar basit. Eve "onursal savaşma" oyunu değil ki, onu geçtim hiç öle güvenilir dostluk durustluk ortamı deıl yanı. O yüzden, bakmışsın bi gün ceptoruna DD yemişsin, bende olsa yaparım yani eheheh. Azcık akıllı olcan, Titan fieldlayan bi allianceın bölgesine erişebileceği yere BS götürmicen. ayrıca hepiniz losersınız bben en büyüğüm tamam mı yiyosa beni gelin patlatın NC de oyunda ki en kötü kovalisyon, ruslar herkesi döver ben de rus döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 reampage said: evet doganay titan pilotu mesela B) Geçen super cap kanalında takılıyorum biraz, titanım var benim bu arada, hemde birden fazla. birde 4S çok zengin. Para basıyoruz. Bide düşmanlar fleetlerde hep kasıtlı 4S leri primary vermese çok iyi valla burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 lol. lafın bana sanırım. bir gün sende binersin kıskanma bu kadar. düşmanın hirr titanlarını hedef alması neden garip geldi anlayamadım yanlız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Super cap kanalından selam çakarım sana bi ara, kıskanmam için bi sebep olmadığını anlarsın :D Düşmanın hirr titanlarını primary vermesi garibime gitmedi, senin böyle bir şeyin olduğunu sanman/düşünmen komiğime gitti sadece :D Edit: Aklıma süper bişi geldi. Rus FC : Beyler overview ayarlarınızı corpa göre sıralayın. Primary hirr titanları, secondary macabre votum... :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 gercekten abecisin ahahah. bunu ben sanmadim. imperian corp kanalinda soyleyip titanlarimizi geri cekti.nasil bir underachieversin ki herkesi kiskaniyorsun anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 imperian savaşın ortasında corp titanlarına geri çekilin fleette de geri çekilmek yok savaşıyoruz gibisinden bişey söylediyse skandal,Herkese geri çekilicez demiştir direk geri çekilin kaçında dememiştir yani koca imperian, Ayrıca sanki hirrden 3 titan patladıda ard arda hirr titanları primary veridiler diyorsun, o 10 titanın arasında 1 hirr titanı olduğunu görüyorsun sanırım? ayrıca sadece MM yoktu o fleette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 double lol. kuklalarda geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Glatheros said: gercekten abecisin ahahah. bunu ben sanmadim. imperian corp kanalinda soyleyip titanlarimizi geri cekti.nasil bir underachieversin ki herkesi kiskaniyorsun anlamadim. Ruslar, o an bahsi geçen, primray verilen hirr titanı primary olmak için uygun bi durumda olduğundan primary verilmiştir. hirr titanı olduğu için değil. Imperianda priamry olan titanların çabuk patlayıp düşman super caplerinin patlamadığını farkettiğinden corp titanlarına kaçın demiş olabilir (bu son cümle varsayım sadece). Ama sen bunu düşmanların kasten hirr titanlarını primary verdiğini sandın :D Glatheros said: hirr titanlarini kasten hedef almaya basladiklarinda diger titanlarimizi.. ilk patlayan titan razordan bu arada, bu da kasten hirr titanlarının priamry olmadığını gösterir. Sende nasıl bi underachieversan eziklik psikolojisyle sürekli kendini veya corpunu büyük görme/göstertme çabasındasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hic birseyin reklamini yapmama gerek yok. hirr in nasil bir corp oldugunu nelere sahip olup, neleri ve kimleri yonettigini bilen biliyor. savasta 2 hirr titani patladi ardindan gene hirr titani primary verildi. patlamamalarinin tek sebebi zamaninda jumplamalari. ilk patlayanin kim oldugunun konuyla alakasini bir tek sen ve kuklalarin goruyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Amaaan tanrıııııımmm banaaaa kuklaaa dediiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Glatheros said: hic birseyin reklamini yapmama gerek yok. hirr in nasil bir corp oldugunu nelere sahip olup, neleri ve kimleri yonettigini bilen biliyor. Reklama gerek var demedim zaten. Ama birazdan linkini vereceğim gibi postların aramızda cidden çok geyik muhabbetlere sebep oluyo, aynen devam et bize hirr'i anlatmaya :D http://forum.paticik.com/read.php?53,5068851,5068851#msg-5068851 hirr de bi ceo değişti diye yaptığın şu yorum ise favorim "suya bir tas daha atildi, dalgalarin kiyiya vurup bu etkinin eve dunyasina yansimasi yaklasik 1 ayi bulur. " Tüm eve dünyası cidden bu haberle çalkalandı, market fiyatlrı tavan yaptı :D:D Glatheros said: savasta 2 hirr titani patladi ardindan gene hirr titani primary verildi. patlamamalarinin tek sebebi zamaninda jumplamalari. patlayan ilk hirr titanı 21:46 da patlamış. son hir titanı 23:55 de patlamış. Arada 7 titan var. Madem kasıtlı hirr titanları primary veriliodu da neden ruslar aradaki 7 titana vurmadan önce o son patlayan hirr titanını daha önceden patlatmadılar? Glatheros said: ilk patlayanin kim oldugunun konuyla alakasini bir tek sen ve kuklalarin goruyor sanirim. Primary verilen hedefler ilk patlarda genelde, hani savasın başında da daha düşmanın heavy dictorleri falan sağ salim olduğundan kaçma şansıda olmaz priamrynin. Yani priamry hirr titanı değilmiş, razor titanıymış. anladın mı şimdi konuyla alakasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ya o değilde, her şeyi geçtim. Cidden bu derece büyük bir super cap savaşında, bir tarafın FC sinin, verdiği primaryleri corplarına bakarak verdiğine kendin bile inanıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu kadar kiskandigini bilsem yazmazdim ufaklik. mm i yoneten corplardan birinin ceosunun degismesi buyuk bir olay. sen anlasanda anlamasanda. ayrica isin gucun bu foruma senden baska post atanlarla kavga etmek. rahat duramiyorsun. nc v pl topicinde erhana burdada bana cemkiriyorsun. ne kadar buyuk yaran varsa bir turlu kapanmak bilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Son soruyu cevaplayamıcağını biliodum :D:D Neyse sen olaylara inanmak istediğin gibi inanmaya devam et. Ben de ufaklık olarak seni kıskanmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dedigim gibi hirr in capital marketinde ne gibi bir pozisyonda oldugunu bilseydin, son sorunun cevabini bana sormazdin. bu forumun modlarida senin topicleri kirletmeni engellese iyi olacak. her topicte insanlari harasslayip anlatmak istediklerini iletmek istediklerini golgeliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Glatheros said: mm i yoneten corplardan birinin ceosunun degismesi buyuk bir olay. sen anlasanda anlamasanda. Büyük bi olay değil demedim. Sadece senin bunu nasıl gördğün hoşuma gitti ona değindim. Glatheros said: ayrica isin gucun bu foruma senden baska post atanlarla kavga etmek. rahat duramiyorsun. nc v pl topicinde erhana burdada bana cemkiriyorsun. ne kadar buyuk yaran varsa bir turlu kapanmak bilmedi. Kendini kaf dağında gören herkeze, bazı olayları öle olmasını istediğinden yanlış gören ve yansıtan herkeze cevap veririm üşenmeden. Ayrıca ne yaram var söyleyebilir misin?? ben senin yaran olan en az 2 olay sayabilirim mesela ama bakalım sen neler sayabilceksin :D Glatheros said: dedigim gibi hirr in capital marketinde ne gibi bir pozisyonda oldugunu bilseydin, son sorunun cevabini bana sormazdin. Sorumun cevabı bu değil. Hatta bir cevap bile değil bu, tekrar soruyorum. megetege said: Cidden bu derece büyük bir super cap savaşında, bir tarafın FC sinin, verdiği primaryleri corplarına bakarak verdiğine kendin bile inanıyo musun? Glatheros said: bu forumun modlarida senin topicleri kirletmeni engellese iyi olacak. her topicte insanlari harasslayip anlatmak istediklerini iletmek istediklerini golgeliyorsun. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kendini kaf daginda sanan sensin. but news flash, I don't give a fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Glatheros said: but news flash, I don't give a fuck. Banlanmamı isticek kadar umrundaymışım işte, bide umrunda olsam demek neler isticen :D Seni cidden kıskanıyorum ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 insanlarin topiclerini konudan saptirman umurumda. kendini ustun gormen degil. dipnot eklemek isterim ki banlatmak istesem banlanmis olurdun. aklinin basina gelip forumda insanlara satasmak yerine battle report yazacagina hala inancim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Glatheros said: dipnot eklemek isterim ki banlatmak istesem banlanmis olurdun. hahaaha sana olan kıskançlığım an be an artıyo :D İnsanlara sataşmıyorum birde. Burda yazdığın battle reporttaki yanlış bir bilgiye değindim ve konu buralara kadar geldi. Aşşağıdaki yazınla ilk kişisel sataşmayada sen başladın. Glatheros said: nasil bir underachieversin ki herkesi kiskaniyorsun anlamadim. Bende insana sataşma olmaz kolay kolay, en azından ben başlatmam :D Bende yazıya sataşma olur ki buda forumda olması gereken bir şey ki farklı fikirler paylaşılsın tartışılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 vay be dramaya gel imperianla vuk okusa burayi dassahlari yere deyene kadar guler sakin olun sampiyonlar glatheros ne titan sc meraklisisin arkadas bi ara ben bizzat avatarimi ardina veririm senin binersin bol bol rahatsiz olmussunuz siz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tesekkurler ben aeona binmeyi tercih ediyorum. corp titanlara binmeye yetkim var, seninkine ihtiyacim olursa haber veririm genede. megetege said: Geçen super cap kanalında takılıyorum biraz, titanım var benim bu arada, hemde birden fazla. birde 4S çok zengin. Para basıyoruz. Bide düşmanlar fleetlerde hep kasıtlı 4S leri primary vermese çok iyi valla burası. bu zeka seviyeni belirten laf sokma cabasi ile isi kisisele sen doktun metecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Birinin yazdıklarına laf sokmak/sataşmak ile direk birine laf sokmak/sataşmak arasında ki farkı anlamanı beklerdim. Ayrıca o alıntıladığın yazımda çok güzel mesajlar var anlayana :D:D Tekrar okumama vesile olduğun için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Simdi imperianin yeni alt aldigini ve onunda ragnarok kullandigini butun eve dunyasi biliyor bu sebebten primary gayet dogal ki imperian disinda 2 tane daha super capital fc si var gelipte bana Mv nin ise yaramaz fc lerini saymaya kalkmayin hostaile gang dogal olarak MM de ise ilk once imperianin altini primary yapar Rzr da ise fc olabilecek pilotu bunda bu kadar buyutecek bise yok.Tabi ki gonus ister ki super cap fc gidipte titan kullanmasin o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Evet, zaten primary seçerken değerlendirilen kriterler bilinir çoğu pvp ci tarafından. Düşman FC lerinin savaş başında priamry verilmeside çok mantıklı bi seçim. Ama corpuna göre primary verilme olayını bu forumda öğrendim ilk defa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar