Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Allaince v NC cap savasi

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

geri verildi ki titanlarin hepsi dun gece.

yok oyle birsey. patlayan titanlarin cogu corp titaniydi (MM tarafinda). bunuda ozellikle yaptilar. hirr titanlarini kasten hedef almaya basladiklarinda diger titanlarimizi cikarttik ama imperian desyncden kacamadi.

ha bunun bize etkisi ne olur? su anda moral sifir. baya bir supercapital uemonda sikismis durumda. Log in olmadiklari surece sorun olmayacak.

tum olay Hinatanin malligi. Adam lagi dikkate almadan fleetleri abuk subuk yerlere sokuyor. Raidenla savas yapilirken hala daha cok supcap gelsin cagrisi yapildi. bu sonradan gelen supcapler daha load edemeden jump to cyno cagrisi geldi.

neyse insanlar bu vesileyle mal fcleri daha iyi taniyorlar.
bi tane gif yollamisti arkadas bulamadim. bulsam koyucam cok guzel yapmislar savasin ozetini.

Moss said:

Glatheros said:

bu arada, gordugum en saglam titan fitlerinden biri. fitle bir titan daha alinir rahat.

MANLY TEARS

Rahmetli ilk hirr titaniydi korenin soledigine ve benim bildigime gore bu yuzde fiting bu kadar abarti

Ps: thon's invullardan birini biz satmistik ey gidi cok iyi bi tem demistim koren e oda evet kill mailde iyi gozukecek demisti :D

oyuna gir oyuna. Lazimsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ter damlata damlata sc yi cikarttim bende sistemden. serefsiz spylardan gelen intel sayesinde (all clear just jumped off a moros!) log in olunca 2 carrier bir kacta BS ile karsilastim capte %50. Ruslarin fail olmasindan yararlanarak (a.k.a. heavy interdictor getirememek) capimi fulleyip sistemden kactim.

Macabre Votum kanalinda guzel bir kufur ettim MV ye guzide intelleri icin rahatladim.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Titan fiti kompetani olaraktan Railgun nedir ya sicti javer bez getir hadi onuda gectim vurim die tracking computer felan takmis garibim hadi vuruduysa bile 1 kere vurmustur donmemistir silahlara daha :)

Eger titanlari hot drop icin kullanmiyosan rail gun fitlemek gerekiyor.Ayrica MM titanlarla cogu zaman hostaile ganglerin bslerine de saldirdigi icin tracking computer cogu MM titaninda fitli
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmeden konusmasak...

MM titanlarinin girdigi fightlarin hepsi cap fight deil buraya bi suru ss koyabilirim en son olarak Nc-Pl savasinda Pl nin abbadon fleetine bi cok kez titanlarla saldirildi tabi konusan arkadaslarin bi cogu bu combatlara katilmayip killboardlara bakip konustuklari icin...

Sonucta o modulu fitleyen adamlar inanki bu oyunu sizden az bilmiyorlardir
Sosyal ağlarda paylaş

Moss said:

Bilmeden konusmasak...

MM titanlarinin girdigi fightlarin hepsi cap fight deil buraya bi suru ss koyabilirim en son olarak Nc-Pl savasinda Pl nin abbadon fleetine bi cok kez titanlarla saldirildi tabi konusan arkadaslarin bi cogu bu combatlara katilmayip killboardlara bakip konustuklari icin...

Sonucta o modulu fitleyen adamlar inanki bu oyunu sizden az bilmiyorlardir

pl de titan kalmayinca tabii normal euheuhe.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi harbi ATLAS da iken düşman cap filosuna saldırı yapılacak ama super cap leri koruyan hayvan gibi bir düşman bs filosu var. carrier dayanmaz felan anında iner diyorlar. bizim cap fleet ortaya karışık titan + sub cap + indictor ile daldı ortama zaten o noktada film koptu. Düşman fleetden kaçan kaçtı kaçamayan fena patladı. elimde linki olsa da atsam da şimdi hatırlamıyorum tam tarihini. Bizim corpdaki yabancı elemanlar katılmıştı fleet e. ATLAS killboard da kapandı nerden bulacam bilmiyorum. Ama bu titan pilotlarını özel seçiyorlar abi onu biliyorum. Öyle skilim süper beni titan pilotu yapın olayı olmuyor bu oyunda. bu oyunu seviyorum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...