reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Titan fiti kompetani olaraktan Railgun nedir ya sicti javer bez getir hadi onuda gectim vurim die tracking computer felan takmis garibim hadi vuruduysa bile 1 kere vurmustur donmemistir silahlara daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 reampage said: geri verildi ki titanlarin hepsi dun gece. yok oyle birsey. patlayan titanlarin cogu corp titaniydi (MM tarafinda). bunuda ozellikle yaptilar. hirr titanlarini kasten hedef almaya basladiklarinda diger titanlarimizi cikarttik ama imperian desyncden kacamadi. ha bunun bize etkisi ne olur? su anda moral sifir. baya bir supercapital uemonda sikismis durumda. Log in olmadiklari surece sorun olmayacak. tum olay Hinatanin malligi. Adam lagi dikkate almadan fleetleri abuk subuk yerlere sokuyor. Raidenla savas yapilirken hala daha cok supcap gelsin cagrisi yapildi. bu sonradan gelen supcapler daha load edemeden jump to cyno cagrisi geldi. neyse insanlar bu vesileyle mal fcleri daha iyi taniyorlar. bi tane gif yollamisti arkadas bulamadim. bulsam koyucam cok guzel yapmislar savasin ozetini. Moss said: Glatheros said: bu arada, gordugum en saglam titan fitlerinden biri. fitle bir titan daha alinir rahat. MANLY TEARS Rahmetli ilk hirr titaniydi korenin soledigine ve benim bildigime gore bu yuzde fiting bu kadar abarti Ps: thon's invullardan birini biz satmistik ey gidi cok iyi bi tem demistim koren e oda evet kill mailde iyi gozukecek demisti :D oyuna gir oyuna. Lazimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 verildi hepsi hangarlarinda 1rer tritaniumlari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ter damlata damlata sc yi cikarttim bende sistemden. serefsiz spylardan gelen intel sayesinde (all clear just jumped off a moros!) log in olunca 2 carrier bir kacta BS ile karsilastim capte %50. Ruslarin fail olmasindan yararlanarak (a.k.a. heavy interdictor getirememek) capimi fulleyip sistemden kactim. Macabre Votum kanalinda guzel bir kufur ettim MV ye guzide intelleri icin rahatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 low secde heavy interdictorun nasıl bir yararı varki bubble açılamıyor zaten. acaba bubble a takılan script sc ve titanları tutabiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Evet tutabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Heavy dictor yoksa titan sc tackle etmeyi unut zaten yada 10 a yakin dictor lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 reampage said: Titan fiti kompetani olaraktan Railgun nedir ya sicti javer bez getir hadi onuda gectim vurim die tracking computer felan takmis garibim hadi vuruduysa bile 1 kere vurmustur donmemistir silahlara daha :) Eger titanlari hot drop icin kullanmiyosan rail gun fitlemek gerekiyor.Ayrica MM titanlarla cogu zaman hostaile ganglerin bslerine de saldirdigi icin tracking computer cogu MM titaninda fitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Genelde en yakın carrier yada BS ye dalıyorlar xlarge silahlar ile. tracking computer modulune tracking speed script i de takıp saydırmaya başlıyorlar ama hedef almaları bir dert, silahların o yöne dönmesi ayrı bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 titan bslerle ugrasmaz. direk superlere dalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yane glat adamlarin hayallarini niye yıktınki şindi.. negzel titanlar sub-cab fleete dalar hayalleriyle mutlu oluyolardi :p cap fleet kalmazsa "dur lan titanla bs kiline giriim hihihoho" die fantazi yaparaktan anca urasir bi tit pilotu bs ile heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Şartlar onu gerektiriyosa titanlar gayette güzel bir şekilde sub cap gemilere saldırıyolar. Capital savaşında tabi öncelik caplerde ama sadece sub cap fleetlere dalması için bile titan çağırıldığı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ceptore dd atanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 empireda capi bitince yanindakine nos atanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 high secdeki posa suicide yapanda war wardecsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bilmeden konusmasak... MM titanlarinin girdigi fightlarin hepsi cap fight deil buraya bi suru ss koyabilirim en son olarak Nc-Pl savasinda Pl nin abbadon fleetine bi cok kez titanlarla saldirildi tabi konusan arkadaslarin bi cogu bu combatlara katilmayip killboardlara bakip konustuklari icin... Sonucta o modulu fitleyen adamlar inanki bu oyunu sizden az bilmiyorlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 NC ni 1:500 felsefesinin dogasinda var buyuk gemiyle kucuk gemiye vurmak normaldir titanimiz olmadi ki (doganaya) bi bsye vuralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Abartma. Doğrusu 1:10 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Moss said: Bilmeden konusmasak... MM titanlarinin girdigi fightlarin hepsi cap fight deil buraya bi suru ss koyabilirim en son olarak Nc-Pl savasinda Pl nin abbadon fleetine bi cok kez titanlarla saldirildi tabi konusan arkadaslarin bi cogu bu combatlara katilmayip killboardlara bakip konustuklari icin... Sonucta o modulu fitleyen adamlar inanki bu oyunu sizden az bilmiyorlardir pl de titan kalmayinca tabii normal euheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yok abi harbi ATLAS da iken düşman cap filosuna saldırı yapılacak ama super cap leri koruyan hayvan gibi bir düşman bs filosu var. carrier dayanmaz felan anında iner diyorlar. bizim cap fleet ortaya karışık titan + sub cap + indictor ile daldı ortama zaten o noktada film koptu. Düşman fleetden kaçan kaçtı kaçamayan fena patladı. elimde linki olsa da atsam da şimdi hatırlamıyorum tam tarihini. Bizim corpdaki yabancı elemanlar katılmıştı fleet e. ATLAS killboard da kapandı nerden bulacam bilmiyorum. Ama bu titan pilotlarını özel seçiyorlar abi onu biliyorum. Öyle skilim süper beni titan pilotu yapın olayı olmuyor bu oyunda. bu oyunu seviyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 evet doganay titan pilotu mesela B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 lanet olsun oyunu bilmeden konusuyom işte.. nabalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 doğanayın titanı varda daha garajdan çıkıp bir dd salladıgını göremedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 reampage said: evet doganay titan pilotu mesela B) and? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Glatheros said: reampage said: evet doganay titan pilotu mesela B) and? Bir onceki postu oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar