dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 hızlıca bi okudum da abi bu filmi "1haftada kekemelik tedavi edilir derneği"nin desteği ile mi çekmişler şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 DarKRideR said: aynen bende hepsini çekmemek için kendimi zor tuttum, umarım değer hepsine 127 Hours'tan beklentim aşırı derecede büyük, ardından True Grit geliyor bakalım :) o kadar büyük beklentin olmasın şahsen. yani nolcak sonunda diye bekliyosun ama ben o tadı yakalayamadım. ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bugün gittim, gayet güzel olmuş. performanslar şahane. ağır ilerliyor gibi görünse de çok iyi taşımışlar filmi. elizabeth vs george hitler için "ne dediğini bilmiyorum ama gayet iyi aktardığı belli" kısmında koptum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Fransuxa said: DarKRideR said: aynen bende hepsini çekmemek için kendimi zor tuttum, umarım değer hepsine 127 Hours'tan beklentim aşırı derecede büyük, ardından True Grit geliyor bakalım :) o kadar büyük beklentin olmasın şahsen. yani nolcak sonunda diye bekliyosun ama ben o tadı yakalayamadım. ı ıh. Tabii bir Inception değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 tabiki bir inception değil :) ahah. herneyse. king's speech te -tamamen bana göre olan bir yorum bu inception gibi- çok başarılı bir filmmiş. tabiki konu şaheser gerçek bir olayın işlenişi açısından şaheser. ama öyle inanılmaz şaheser olağanüstü muhteşem bir hava , o kadar oskara aday gösterilicek bir durum ne biliyim ben yakalayamadım şahsen. zevkler tabiki bambaşka şeyler. tavsiye ederim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 fransuxa ile tam olarak aynı şekilde düşünüyorum. film aslında çok iyi. karakterleri olsun, diyalogları olsun.. özellikle de oyunculuk çok iyi. Nitekim filmin herhangi bir noktasında duygu yoğunluğu yaşayamadım. bundan dolayı da 8-9 puan veremedim. 7/10 çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ingilterenin kekeme krali konusmayi ogrendi diye ne duygu yogunlugu yasican yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iğrenç bi filmdi ya, adam gözleri yaşlı bağırarak kekeliyo diye duygusal anlarmı yaşamam lazım. embesil englishmenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bence gayet güzel bir filmdi güzel işlenmiş bir hikaye çok iyi oyunculuklar güzel atmosfer para boşa gitmedi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Biraz empati kursanız ya gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 arcane said: Inception ahahah. AHAHAHA. Bu film sinematografi, sanat yönetimi hatta herşeyden önce oyunculukla öne çıkıyor. Yan rollerin, az ekran zamanı olanlara bakıyorsun en formda halleriyle Helena Bonham Carter, Guy Pearce. Colin Firth çook iyi hatta belki o zor kategorinin en iyisi ama bu filmde bir de Geoffrey Rush var, inanılmaz, öyle böyle değil. aynen katılıyorum. bu film inceptionın eline verebilecek kapasitede ("birçok açıdan" diye ekleyeyim de sonra kızılıyo jfhsd). sanat yönetimi+sinematografisi beni öldürdü. adaylıkların tümünden oscarla dönse yeri olacak bir film. bugün 3. kez izledim daha da beğendim. daha neler derim de yeri değil sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 aktı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 net olarak en iyi erkek oyuncu odulunu kapar. en iyi yardimci oyuncu da faytirdan krisciyan beyl e gider. bence baya guzel filmdi, o donem ile bakmak lazim. goruntu yonetmeni resmen hukmetmis.. negzel bu sene 3-5 tane baya guzel film izleyebildim ehe cok mutluyum lan oley :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çok güzeldi ya bu. salonun yarısının sonda "bu nası film la çohkötü" diyip çıkması da zoraki kral nası bi isim çeviri lan soruma cevap oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Romantik komedi adi gibi cevirmis hangi zayif insan cevirdiyse.."Saskin Sovalye 4" der gibi icine etmis resmen.. neyse meshuruz bu konuda zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 zoraki kral mı? abv o nası çeviri ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 öğleden sonra tv'de verilen "uzak ninesinin kraliçe olduğunu bilmeden hayatına devam eden diş telli genç kız" filmi adı gibi çevirmişler işte. - nasıl çevirelim? - kral var. ama kral olmak istememiş. zoraki kral! - helal iyi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çevirilerin ingilizcelerinin kötü olmasından değil başka bir sebepten dolayı böyle olduğunu biliyor, ama tam detayını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 filmi bilmesem "zoraki kral var gidelim mi" deseler ben stiller filmi sanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 türkiyede ADALETİN PEŞİNDE, İNTİKAM PEŞİNDE, BOŞ İŞLER PEŞİNDE tarzında çevrilmiş en az 953 tane film var. zoraki kral en azından filme ne bilim ufaktan bi anlam katıyo yani hani zorla kral oldu kim olcak börtie den başka diyosunda diğer örnekler bi o kadar tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ama intik hala peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi çok buyuk fail zoraki kral ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 fail-i mechul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abdullah gul torrentten indirip izlemis sonra twittera yazmis super film diye release olmadan ole diyolar yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi iki hafta önce filan ortaya çıktı fos olduğu haberin, sinema dernek başkanı yollamış resmi kopya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar