Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The King's Speech

MeSh

Öne çıkan mesajlar

Fransuxa said:

DarKRideR said:

aynen bende hepsini çekmemek için kendimi zor tuttum, umarım değer hepsine

127 Hours'tan beklentim aşırı derecede büyük, ardından True Grit geliyor bakalım :)

o kadar büyük beklentin olmasın şahsen. yani nolcak sonunda diye bekliyosun ama ben o tadı yakalayamadım. ı ıh.

Tabii bir Inception değil.
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki bir inception değil :) ahah.

herneyse. king's speech te -tamamen bana göre olan bir yorum bu inception gibi- çok başarılı bir filmmiş. tabiki konu şaheser gerçek bir olayın işlenişi açısından şaheser. ama öyle inanılmaz şaheser olağanüstü muhteşem bir hava , o kadar oskara aday gösterilicek bir durum ne biliyim ben yakalayamadım şahsen. zevkler tabiki bambaşka şeyler. tavsiye ederim ama.
Sosyal ağlarda paylaş

fransuxa ile tam olarak aynı şekilde düşünüyorum. film aslında çok iyi. karakterleri olsun, diyalogları olsun.. özellikle de oyunculuk çok iyi. Nitekim filmin herhangi bir noktasında duygu yoğunluğu yaşayamadım. bundan dolayı da 8-9 puan veremedim. 7/10 çalışır.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Inception ahahah. AHAHAHA.

Bu film sinematografi, sanat yönetimi hatta herşeyden önce oyunculukla öne çıkıyor. Yan rollerin, az ekran zamanı olanlara bakıyorsun en formda halleriyle Helena Bonham Carter, Guy Pearce. Colin Firth çook iyi hatta belki o zor kategorinin en iyisi ama bu filmde bir de Geoffrey Rush var, inanılmaz, öyle böyle değil.

aynen katılıyorum. bu film inceptionın eline verebilecek kapasitede ("birçok açıdan" diye ekleyeyim de sonra kızılıyo jfhsd). sanat yönetimi+sinematografisi beni öldürdü. adaylıkların tümünden oscarla dönse yeri olacak bir film. bugün 3. kez izledim daha da beğendim. daha neler derim de yeri değil sdfsfd
Sosyal ağlarda paylaş

net olarak en iyi erkek oyuncu odulunu kapar.
en iyi yardimci oyuncu da faytirdan krisciyan beyl e gider.

bence baya guzel filmdi, o donem ile bakmak lazim.
goruntu yonetmeni resmen hukmetmis..

negzel bu sene 3-5 tane baya guzel film izleyebildim ehe cok mutluyum lan oley :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...