balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kewell ve zapata dışında hepsi. Dos santosu da alsınlar geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 galatasaray taraftar grubu da gitmesin, UA eski ve başarılı bir gruptu. Ruhuna zarar gelsin istemem, ama bir el atsınlar oraya da. Birileri birilerin dövsün falan ne bilim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kimler gitmesin neill cana insua sabri culio stancu baros(ama sakatlanmama sozu vericekse) kewell(yedek kalicak cogunlukla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Kewell'i ben de çok seviyorum fakat artık Galatasaray'ın 2 maç oynayıp 4 maç tribünde oturan adamları kaldıracak lüksü yok... Kewell'a güzel bir veda maçı yapıp göderilmeli...Ki bunu söyleyen benim, son 5 yılda aldığım tek Gs forması Kewell forması... Devamlılığı olan oyuncu lazım, güçlü sağlam duran... Fransa ligi tercihimizdir:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi bence ne yildiz oyuncu gerek nede td galatasaray biraz alt yapisina baksa neler var aslinda önemli olan bence takım ruhunu yakalayabilmek ztn takim bir bütün olursa ben raziyim basari 5 sene sonra gelsin yeterki savasalim haklımıyım beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 burada ne arıyor yav bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 takimda futbola dair bisey olmadigi icin konu disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 mantıklıymış. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Takım ruhu tek başına yetmiyor artık. Takım ruhu + kazanma arzusu + futbol zekası, bilgisi + lige yetebilecek kadar yetenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 taraftarı da unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 peki giden mi terkedendir yoksa kalan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ilk sayfalarda modern futbola tepki olarak doğan sabri'yi savunanlar mı var layn?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar