Drall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.musicalife.org/?p=3425 mutluluktan gebermek üzereyim sanırım. http://www.thekingoflimbs.com sitesinden sipariş verebiliyorsunuz direkt. buarada siteden orjinal indirmekle ilgili bir sorum olacak, bu olay itunes/ipod mu istiyor? arkadaşla birlikte bir orjinal alalım dedik para birleştirip(evet fakiriz 15 liramız yok ayrı ayrı alabileceğimiz, 7buçuk 7buçuk birleşip alacağız), ikimizde de ne ipod ne itunes bişey yok. parasını versek, adamakıllı mp3 indirsek, mp3 çalarlara atsak onları güzel güzel dinlesek falan olmuyo mu? illa mı kaçak takılacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 itunes ipod falan gerekmiyor. dosya içinde mp3 olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 radiohead sucks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 radiohead ve haftaya iyi başlamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Aaaa umarım iyice elektronikleşmemişlerdir son albümü çok idrak edememiştim hala ilk 4 albümü döndürürüm canım istedi mi site rest of the world deyince kendimi bi ezik hissettim nan._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 zaten öylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ülkemin ezikliği beni bağlamıyo :D anca böyle arada bir rast gelince hissediyorum. /artiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 şöyle bi in rainbows ayarında olsa varya, ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 In Rainbows çok iyiydi ama ben artık Radiohead'den daha farklı albümler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 milleti uzerek kendine ev aldin radiohead - umut sarıkaya - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 moncici said: radiohead ve haftaya iyi başlamak? +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 pascalnouman said: milleti uzerek kendine ev aldin radiohead - umut sarıkaya - ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 pascalnouman said: milleti uzerek kendine ev aldin radiohead - umut sarıkaya - fasdfsfds fçok iyiymiş bu ya sevemedim şu grubu. Q son 25 yılın en iyi albümü olarak OK Computer'i seçmiş zaten, sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 3 5 guzel parcasi var onun disinda pek sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Radiohead dinleyenler ikiye ayrılır. 1- Radiohead seven ve dinlerken içenler. 2- Radiohead seven ve dinlerken uçanlar. Eğer bu ikisini de yapabiliyorsanız son bilmem kaç yılın, bilmem kaçıncı iyi albümü listesinde, bilmem kaçıncı sırada yer bulmalarını normal karşılayabilirsiniz. Ama eğer ben karmapolice dinleyip hüzünlenip içmek istiyorum, yada herkes radiohead dinliyormuş "dıp tıs dıp tıs" hadi kopalım idioteque diyorsanız cevabı aşağıda Dostum cehenneme kadar yolun var :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 HAHAHA ÖLDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ayrı bir topic olarak mı açsam diye de düşünmüyo değilim sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 -Deno- said: pascalnouman said: milleti uzerek kendine ev aldin radiohead - umut sarıkaya - ahahahahaha fdsgşlkfsişlhsiş,ohf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Klibin yeri türkiye için ayrı olucak sanırsam. Şu anda hd çekmek için debelenmekteyim de duyduklarım doğruysa ankara sincan civarında feci patlama yapar radiohead :) Edit : İzledim, abi bu adam türk olmuş ki Dipnot : Özlemişim lan sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 napae said: HAHAHA ÖLDÜM ahahadsfdsfsdahah müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Topic açtım zaten dayanamadım sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bu da üşenenler için gelsin Orjinal versiyonu : http://www.youtube.com/watch?v=cfOa1a8hYP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi salak gibi dansetmiş ama. /yıldız tilbe mode on kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Birde albüm çıkışı bugüne alınmıştır, yumulun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 türkiye'de erkeklere rağbet artar artık di mi. techtonic ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar