nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Selam, Nereye açacağımı bilemedim, yanlış yer olduysa affola. wmw formatında kısacık bir videoya altyazı hazırlamam lazım çarşambaya kadar, mümkünse embedded olacak tabii ki. Hangi programla, nasıl yaparım bilen birisi anlatabilirse süper olur :) Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 en basitinden: alt yazılar srt formatında oluyor. herhangi bi altyazıyı al notepad ile incele. sonra hazırladığın videoda alt yazılarını hazırla ve uygun zaman aralıklarına koy bunları. alt yazıyı hazırladıktan sonra videoya embed edebilirsin. onun için de programlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 işin biraz zor gibi duruyor, ama kısacık video demişsin, kısacık anlatmaya çalışayım.. Önce herhangi bi altyazı sitesinden herhangi bir altyazı indir, *.srt uzantısıyla inicetktir, bunu notepad ile aç, sonra içindeki altyazının konuşma saniyelerini ve textleri değiştirirsin. Sonra Format Factory programıyla divx uznatısına dönüştürmen gerekir sanıyorum, yada biraz kurcalayıp bulabilirsin, ama çok zor bi iş değil, biraz sabır gerek hepsi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Hmm, peki örnek verebilir misin? Mesela: 00:13- Senin derdin ne adamım? :D 00:15- Derdim falan yok aşağılık serseri! gibi mi yazmam lazım notepadde? edik: Teşekkürler one, video elime ulaşınca onu deneyeyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi verdiğin taktiğe bak one. niye indiriyor sıfırdan yapsa ya o dosyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=22468&st=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Aluriel said: abi verdiğin taktiğe bak one. niye indiriyor sıfırdan yapsa ya o dosyayı. alt yazı mantıgını anlasın diye. saniye belirtmiyosun 00:15- hey adamım diye. şöle olması gerekiyor: 00:00:07,216 --> 00:00:08,233 Kimse yok mu? vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Teşekkürler, linkler için de ayrıca teşekkür ederim. biraz uğraşayım bakalım ben bunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Aluriel said: abi verdiğin taktiğe bak one. niye indiriyor sıfırdan yapsa ya o dosyayı. abi adam şöyle bişeyle karşılaşıcak araları doldurmak mı daha iyi, 0 dan yazmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 1 00:00:30,212 --> 00:00:40,056 text 1 2 00:00:45,853 --> 00:00:49,440 text 2 3 00:00:49,523 --> 00:00:51,651 text 3 diye devam eder o srt dosyasının içi. text yerine birden fazla satır ekleyebilirsin. bu arada mesela 00:00:30,212 deki virgülden sonraki kısım milisaniye sanırım. o kısmı yazmak gerekiyor her türlü. 000 da olsa yazacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi iyi güzel de time tagler aynı değilki indireceği random altyazı ile. onları da sıfırdan yazması gerekmeyecek mi zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hatta önce önüne bi kağıt kalem al, kabaca bi yaz önüne, ordan geçersin, sonrası deneme yanılma olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bkz: subtitle workshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Aluriel said: abi iyi güzel de time tagler aynı değilki indireceği random altyazı ile. onları da sıfırdan yazması gerekmeyecek mi zaten ? time tag ler aynı olmıyıcak biliyorum ama tek tek 00:00:03,224 --> 00:00:05,149 yazmaktansa, önceden hazırlanmış time taglerden 1-2 rakam değiştirmek daha mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 diyorum işte aç notepad yaz oraya eklenecek alt yazıyı önce 1 ---- text1 2 ----- text2 şeklinde. sonra da ---- ler yerine hangi saniyeler arası görünmesini istiyorsan onu ekleyeceksin yukarıdaki mesajlardaki formatlarda. işin bitince de kaydet dosyayı srt olarak. sıfırdan yazmak onu editlemekten daha rahat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Tamam tamam subtitle workshopla deneyceğim kendim yazıp, 1dk abi video zaten sdfsdf Da wmw formatını değiştirmem şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 embeded olmasını istiyosan, evet. yada gomplayer gibi bi player'a sürükleyip bırakmak istiyorsan, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bu arada çoğu playerda gerek yok o sürükleme olayına video ve altyazı isimleri aynı olduğu sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Son bir soru, .avi formatı oluyor di mi? embed yapmam için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 genel olarak sharebus.com ve divxplanet.com tarafından istediğin kadar bilgi alabilirsin. sb ve dp ortaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sharebus en son yasaklıydı.dvixplanetdivxplanettede geniş anlatımı vardı yamulmuyorsam.baktın olmadı anime fansub gruplarına sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sb açılıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aha bendede açılıyor :P demekki yasak kalkmış.bi ara yasak konmuştu siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Yerli müzik muhabbetinden sonra oldu o. daha yenice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Şu iki programı kullanıyordum ben fansub yaparken. Altyazıları embed ediyordum bende. http://en.wikipedia.org/wiki/Aegisub http://en.wikipedia.org/wiki/Avidemux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar