Law Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Başlık saçma oldu ama neyse devam edeyim. Şimdi yüksek lisans tez araştırması yapmak için (hukuk ile ilgili) üni. kütüphanesi veya normal kütüphane arıyorum. İstanbul üni. kütüphanesi haftasonları kapalı sadece haftaiçi araştırma yapılıyor, marmara hukuğun kütüphanesini bilmiyorum araştıracağım ve sivil alıyorlarmı içeri onuda bilmiyorum. Bilginin kütüphanesi haftasonları kapalı diyor sitesinde ve yine sivil alıyor mu bilmiyorum. Aklınıza gelen mekan varsa rica ederim paylaşın haftasonu açık olması tercih sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 taksim de atatürk kütüphanesi var taksim akm nin solundan aşağı doğru in otobüs duraklarının orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Özellere baksana. Koç mesela. Galatasaray üniversitesini de kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 öğrenciysen bütün kütüpanelere girebiliyo olman lazım yanlış bilmiyorsam, çok cüzi ücreti olabiliyor en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 boun pazar açık ticaret cumartesi 1630a kadar açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Teşekkürler cevaplar için. Dasaa boun ne ? Tam anlamadım. Edit:Bu arada aradım marmara hukuk kütüphanesi sadece hafta içi açık ve sivillere serbest, bilginin 3 kütüphanesi cumartesi 11-17 arası açık ve sivllere serbest. Yaruyıl tatillerinde kapalı oluyorlar haftasonalrı. Olurda biri arar forumlarda bulunsun burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Boğaziçi. Ama orada hukuk kitabı olmaz pek. En kapsamlı olanlar Koç ve Galatasaray diye biliyorum ben İ.Ü.'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar