Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 karakterimizin iyiliğini yardım ederek arttırabiliyoruz ne biliyim ödülümüzü geri çevirip para yardımında bulup değiştiriyoruz peki lawful özelliğimizi arttırmanın bir yolu var mı?[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Galiba yok diye biliyorum. Başta seçtin seçtin. Belki hiç suç işlemessen diyeceğim ama ise yaracağını sanmam[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Oyunda Lawful->Chaotic ya da tersi bir değişimi gösterdiğimiz reaksiyonlarla değiştirebilecek kadar çok quest olduğunu zannetmiyorum ki ben hepsini yaptığımı düşünüyorum demek ki neymiş yokmuş :P[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sou da mesela kapısı kilitli evlere dalıp para vs. çalmakla bile lawful'dan chaotic e gecilebiliyor. (bkn. ben) ya da mesela drogan'a bulduğun eşyalardan hepsini vermezsen chaotic +3 olup lawful olmaktan çıkabiliyorsun (bkn ben). sonra, tavenr deki kobold ların çıkıp gitmesine izin verirsen sanırım lawful artıyordu..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bi anda +7 good veren quest var hotuda mesela bir sürü +3 good/evil veren quest var hem nwn de, sotu da, hotu da, bunları kötü olarak yaparsanız evil puanı alıyorsunuz zaten. baya bi evil quest de var +11 evil veren vardı mesela orj. nwn senaryosunda. ama lawfull/ch olayını direk etkileyen quest yok, o olay anca yukarda dendiği gibi alınmış questlerin içinde senin gösterdiğin davranışlar etkiliyor, mesela yalan söylemek vb. [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 27 Ağustos 2004 08:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 o alignment değişimlerinin miktarı manual'den okuduğuma göre karakterinin alignment'ına göre değişiyormuş. bir hırsızın bişi çalması ile paladin'in çalması aynı miktarda düşürmüyor herhalde.. ki doğrusu bu ya.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri MMO Genel [NWN] Lawful? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar