Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Lawful?


Milamber

Öne çıkan mesajlar

Oyunda Lawful->Chaotic ya da tersi bir değişimi gösterdiğimiz reaksiyonlarla değiştirebilecek kadar çok quest olduğunu zannetmiyorum ki ben hepsini yaptığımı düşünüyorum demek ki neymiş yokmuş :P[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sou da mesela kapısı kilitli evlere dalıp para vs. çalmakla bile lawful'dan chaotic e gecilebiliyor. (bkn. ben) ya da mesela drogan'a bulduğun eşyalardan hepsini vermezsen chaotic +3 olup lawful olmaktan çıkabiliyorsun (bkn ben). sonra, tavenr deki kobold ların çıkıp gitmesine izin verirsen sanırım lawful artıyordu..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi anda +7 good veren quest var hotuda mesela

bir sürü +3 good/evil veren quest var hem nwn de, sotu da, hotu da, bunları kötü olarak yaparsanız evil puanı alıyorsunuz zaten. baya bi evil quest de var +11 evil veren vardı mesela orj. nwn senaryosunda.

ama lawfull/ch olayını direk etkileyen quest yok, o olay anca yukarda dendiği gibi alınmış questlerin içinde senin gösterdiğin davranışlar etkiliyor, mesela yalan söylemek vb.
[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair


[Bu mesaj Norak tarafından 27 Ağustos 2004 08:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o alignment değişimlerinin miktarı manual'den okuduğuma göre karakterinin alignment'ına göre değişiyormuş. bir hırsızın bişi çalması ile paladin'in çalması aynı miktarda düşürmüyor herhalde.. ki doğrusu bu ya.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...