osres Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Arkadaşlar Gamergate sitesinde Alien vs. Predator (2010) oyununun fiyatı 6 dolara düştü. Oradan satın aldığınızda size verilen cdkey'i steam üzerinden aktive edebiliyorsunuz. AvP'nin steam fiyatı 20 dolar bu fırsat kaçmaz. Multiplayer'ı keyifli olur. İlgililere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 biri bana alsın 6 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 multiyi geçtim single olarak da cok iyi campaingler iç içe olaylar hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bunu banada ulastirabilecek olan var mi? Euro ile satin alamam almanyadayim. Türkiyeden kardesim vasitasiyla ulastiririm parayi. Yardimsever bi arkadas varsa cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 singleplayerı çok kötü geldi bana ama multi oynamayı seven varsa multisi için alsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aynen ben de hiç beğenmemiştim singleını multisi için alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Multisini de o kadar başarılı bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar