49 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Gelen mesajlardan insanların kim olduğunu tahmin etmeye çalışıp cevap veriyorum, kimine ben telefonumu değiştirdim diyorum, telefonumun bozulduğunu bilen insanlardan bile '' sildin demek beni, tamam o zaman'' cevapları alıyorum, çıldıriciğm. Bozulan telefonumu* açabiliyorum ama rehbere girdiğim anda listeden sırayla insanları arıyor. Hatsız açtığım için sadece acil aramalar uyarısı çıkıyor. Aramatı iptal edemiyorum algılamıyor. Kısacası telefonu açık tutamıyorum iki dakikadan fazla. Ben hiç bi şey yapmasam bile o kendi kendine arama girişmlerinde bulunuyor. Gidip tamir ettirmek istemiyorum. Yeni telefonumun bi aylık taksidini tamir için veremem maalesef. Bu numaraları almanın bi yolu yok mudur acaba. * belki bi yardımı dokunur: nokia n73 idi.
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hafızadan çekiyorlar numaraları ve yeni telefona da ekliyorlar 2 tık, 1 klik ile. çok bi para da istemiyorlar; ama senin telefonun durumu ne bilemiyoruz. gogogo doğru en yakın nokia servisine.
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 emniyette 40 saniyede yapiyorlar bu isleri.
49 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 forgiver said: sim karta aktar seçneğine ulaş Bugün bitimine kadar kendine bi sevgili bul desen inan daha kolay olurdu işim.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 niye garbage de mobil cihazlar felan değil? onlar noob mu?
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 nokia pc suite mi ne bi program vardı. onla yapılıyordu bu tarz işler kolayca. denedin mi onu?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 " sildin demek beni" bayılıyorum şu cevaplara. hangi öküz olduklarını bulmak için fake mesaj atabilirsin. mal mısın seninle görüşmek istemesem bile silmem. yarın bir gün ararsın diye dingil. fdsfs
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 zaidral said: emniyette 40 saniyede yapiyorlar bu isleri. Çok iyi.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 49 said: forgiver said: sim karta aktar seçneğine ulaş Bugün bitimine kadar kendine bi sevgili bul desen inan daha kolay olurdu işim. msn i öm den aktardım <3 ama erkekmiş
49 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 forgiver said: msn i öm den aktardım <3 ama erkekmiş Yanlış kişiye mesaj atmışsın pampa. Benim kutu boş.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bilgisayara bağlanıyodur. ve muhtemelen cdsini de vermişlerdir onla bişeyler yapılıyodur. peder beyin n70i öyle.
49 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 usb kablosunu ben kaybetmişim, söyledikten sonra siz aradım, bulamadım.
Öne çıkan mesajlar