Joker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Avrupa Birliği ülkelerinin, Türkiye'ye kesin dönüş yapan 1.8 milyon gurbetçiye ait sosyal güvenlik primlerini eksik ödediği ortaya çıktı. Hükümet, 100 milyar euroyu bulan fatura için elçilikler aracılığıyla işçilerin haklarını aramaya hazırlanıyor. Türkiye'ye karşı vize uygulamalarını sertleştiren, göçmen işçileri inançlarına göre sınıflamayı ve buna göre maaş ödemeyi tartışan Avrupa Birliği'ne (AB) karşı Türkiye de farklı bir kozu açmaya hazırlanıyor. Dışişleri Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye'ye kesin dönüş yapan 1.8 milyon gurbetçiye ait AB ülkeleri tarafından ödenmeyen 100 milyar euroluk sosyal güvenlik primlerini masaya yatırdı. Gurbetçilerden gelen dilekçe ve şikayetler çerçevesinde ilerleyen araştırmalar Berlin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği ile Nürnberg Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşelikleri'nde değerlendirmeye alınıyor. http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/600817-avrupadan-100-milyar-euro-alacakliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 haha adamlar isyan edecekler en sonunda. türkler avrupa'ya çalışmaya gidiyor para ödüyorlar, türkler ülkelerine dönüyor gene para ödüyorlar. ama alacağımız varsa bastıralım tabii. iş başka arkadaşlık başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 100 milyar € / 1.8 milyon kişi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 öyle döte böyle tarak olmuş yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ultumatom olmuş bu, ya tasarıyı cekin ya bu parayı almak ıcın urasırız dmeişiz. en sonunda böle bizde avrupa birliğine katıcaklar rahatlıycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 arkadaşlar bu gerçek. benim teyzem gurbetçi. böyle bişey olursa bireysel ödeme mi olacak nası olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 tüm yurda yetecek tayyip heykeli yapılabilir o parayla http://www.iem.gov.tr/iem/pekom/foto/bas.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 lan bende gurbetciyim nekadar ödeyeceklermis? asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 lan ben sırf bu yüzden 5 senelik primlerimi almadan geldim. full ödeselerdi alırdım. 60 küsür yaşımda emekli maaşı alma ihtimali daha tatlı gelmişti. ödesinler hemen başvurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Myshkin said: 100 milyar � / 1.8 milyon kişi hmm 55555,555555555555555555555555556 ms/calc sürüm 5.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Norak said: tüm yurda yetecek tayyip heykeli yapılabilir o parayla http://www.iem.gov.tr/iem/pekom/foto/bas.JPG nerde bu ucube heykel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 forgiver said: Myshkin said: 100 milyar � / 1.8 milyon kişi hmm 55555,555555555555555555555555556 ms/calc sürüm 5.1 NASA ya email atacaktım tam, saol kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Devlet dava açsa, ve kazansa bile, acaba o yüz milyarı, "alın sevgili halkım kullanın" mı diyecek. Pek inanasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 mani said: Norak said: tüm yurda yetecek tayyip heykeli yapılabilir o parayla http://www.iem.gov.tr/iem/pekom/foto/bas.JPG nerde bu ucube heykel ucube değil sanat o. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'ndeymiş o heykel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kişisel başvuru veya mirasçı başvurusu lazım gelir sanırım. dava açınca zaten alabiliyrosun ama almanya da sağlam süründürüyorlar ve idari karar çıkarttırtmıyorlar, yani her başvuruyu kendine özel durum olarak, kişisel değerlendiriyorlar. devletin yapması gereken baskı yapıp bunun baçvuru esasına bağlanmasını sağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Norak said: İstanbul Emniyet Müdürlüğü Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'ndeymiş o heykel polis kurum olarak bariz bir aşk yaşıyor tayyiple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ya sokacam tayyibinize buraya da bulastırmayın şu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 başbakana küfür etti. banlansın. hımpf şaka yollu yazdım ama harbiden görseler dava açabilirler gibi lan. bi korku var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ben de riskli gördüm.. gizledim.. yapmayın etmeyin olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=n88SKnS1vKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi çok saykodelik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar