Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan 100 milyar euro alacaklıyız!


Joker

Öne çıkan mesajlar

Avrupa Birliği ülkelerinin, Türkiye'ye kesin dönüş yapan 1.8 milyon gurbetçiye ait sosyal güvenlik primlerini eksik ödediği ortaya çıktı. Hükümet, 100 milyar euroyu bulan fatura için elçilikler aracılığıyla işçilerin haklarını aramaya hazırlanıyor.

Türkiye'ye karşı vize uygulamalarını sertleştiren, göçmen işçileri inançlarına göre sınıflamayı ve buna göre maaş ödemeyi tartışan Avrupa Birliği'ne (AB) karşı Türkiye de farklı bir kozu açmaya hazırlanıyor. Dışişleri Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye'ye kesin dönüş yapan 1.8 milyon gurbetçiye ait AB ülkeleri tarafından ödenmeyen 100 milyar euroluk sosyal güvenlik primlerini masaya yatırdı. Gurbetçilerden gelen dilekçe ve şikayetler çerçevesinde ilerleyen araştırmalar Berlin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği ile Nürnberg Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşelikleri'nde değerlendirmeye alınıyor.

http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/600817-avrupadan-100-milyar-euro-alacakliyiz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel başvuru veya mirasçı başvurusu lazım gelir sanırım. dava açınca zaten alabiliyrosun ama almanya da sağlam süründürüyorlar ve idari karar çıkarttırtmıyorlar, yani her başvuruyu kendine özel durum olarak, kişisel değerlendiriyorlar. devletin yapması gereken baskı yapıp bunun baçvuru esasına bağlanmasını sağlamak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...