Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgililer gününüzü kutluyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Somon said:

yüzyılın ayarı gelmiş

obvious troll is obvious.

anneler gününde sadece kendi annenizi kutlamazsınız, sevgililer gününde de sadece sevgilinizi kutlamazsınız.
sevgilisi olanların sevgililer gününü kutluyoruz işte, artniyetli olmayın bu kadar.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Somon said:

yüzyılın ayarı gelmiş

obvious troll is obvious.

anneler gününde sadece kendi annenizi kutlamazsınız, sevgililer gününde de sadece sevgilinizi kutlamazsınız.
sevgilisi olanların sevgililer gününü kutluyoruz işte, artniyetli olmayın bu kadar.

annesi olmayan birine anneler günün kutlu olsun demezsin.. bu sebeple bunu bilemiyecegin için herkese anneler günün kutlu olsun denmez.

BEKLEME YAPMA TİCARİ
Mesaj tarihi:
Somon ağır saçmalıyosun ya.
Annesi olmayan birine demişsin de adam sevgilisi olanlarınkini kutlamış.
Bi de annesi olsa da anneler gününü kutlamazsın o insanın gidip annesininkini kutlarsın.
Mesaj tarihi:
sevgililer gununun kutlanacak neyi var abi allasen, sacmalamayin, sevgilisi olan gider kutlar 2 hediye alir gunu anlamli yapar olmayan da olunca yapar falan yani
Mesaj tarihi:
bana sorarsan ben bu gibi şeylerin kutlanmasına tamamen karşıyım ama kutlanmaz diye bişi de yok..

kutlamış, kutlu olsun o zaman..

beğenmedin mi?

yazma hacım burada..

çok basit bişi değil mi?

PROBLEM?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

bana sorarsan ben bu gibi şeylerin kutlanmasına tamamen karşıyım ama kutlanmaz diye bişi de yok..

kutlamış, kutlu olsun o zaman..

beğenmedin mi?

yazma hacım burada..

çok basit bişi değil mi?

PROBLEM?

bilader seni muzik bölumunde bidaha görmeyim, yoksa gelirim konu disi duvarina dogru saliveririm, ayrica patipnda adini cikaririm sdf
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

senin etrafin sarisin renkli gozlulerle kaynıyor sana kolay tabi sevgili yapmak filan di mi :D

dssfdg bu mesaj bana ise, benim bir sevgilim var "look at that one, ou shit i already got one :( mode on" takiliom yani. Ama az kaldi, freedom is boynumun borcu.
  • Yeni Oluştur...