Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bir sürü sevgililer günü topiği açılmış ama aralarında kutlayan yok. sevgilisi olup bugün birlikte olanların gününü kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sevgililer birbirini kutlar burada bi yanlış anlaşılma var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Eyvallah kardeşim. Hepimizin kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sevgilisi olanlar kendisi kutlar zaten sana noluyo bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bayram mı bu arkadaş ? Hey yareppim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sevgililerden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yazık laaannnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Napolyonn said: sevgililer birbirini kutlar burada bi yanlış anlaşılma var sanırım. yüzyılın ayarı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Somon said: yüzyılın ayarı gelmiş obvious troll is obvious. anneler gününde sadece kendi annenizi kutlamazsınız, sevgililer gününde de sadece sevgilinizi kutlamazsınız. sevgilisi olanların sevgililer gününü kutluyoruz işte, artniyetli olmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Napolyonn said: sevgililer birbirini kutlar burada bi yanlış anlaşılma var sanırım. http://content.mindcrap.com/gallery/gifdump/29/30.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bende katılıyorum bu kervana http://www.picshag.com/pics/102010/forever-alone-halloween-pumpkin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bone said: Somon said: yüzyılın ayarı gelmiş obvious troll is obvious. anneler gününde sadece kendi annenizi kutlamazsınız, sevgililer gününde de sadece sevgilinizi kutlamazsınız. sevgilisi olanların sevgililer gününü kutluyoruz işte, artniyetli olmayın bu kadar. annesi olmayan birine anneler günün kutlu olsun demezsin.. bu sebeple bunu bilemiyecegin için herkese anneler günün kutlu olsun denmez. BEKLEME YAPMA TİCARİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 madalyanın olması haklı oldugunu göstermez gg game over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Somon ağır saçmalıyosun ya. Annesi olmayan birine demişsin de adam sevgilisi olanlarınkini kutlamış. Bi de annesi olsa da anneler gününü kutlamazsın o insanın gidip annesininkini kutlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi şimdi wot atıcak falan provoke etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hayaxi sayfa basi oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 adam kutlamış başlık uygun.. konu geçerli.. amaç çok mantıksız değil.. suck it up lick your wounds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kayıt Tarihi: 07/02/2011 13:36 Son Hareketlilik: 14/02/2011 13:00 PASTA BONE BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sevgililer gununun kutlanacak neyi var abi allasen, sacmalamayin, sevgilisi olan gider kutlar 2 hediye alir gunu anlamli yapar olmayan da olunca yapar falan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bana sorarsan ben bu gibi şeylerin kutlanmasına tamamen karşıyım ama kutlanmaz diye bişi de yok.. kutlamış, kutlu olsun o zaman.. beğenmedin mi? yazma hacım burada.. çok basit bişi değil mi? PROBLEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 senin etrafin sarisin renkli gozlulerle kaynıyor sana kolay tabi sevgili yapmak filan di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Eh evet yani bir sürü saçma salak topic açıldı şu günle ilgili kaç gün önceden buna mı takıldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 çikolata yabdım nan sıkıntıdan çok mu anime izliyorum nedir sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dasaaa said: bana sorarsan ben bu gibi şeylerin kutlanmasına tamamen karşıyım ama kutlanmaz diye bişi de yok.. kutlamış, kutlu olsun o zaman.. beğenmedin mi? yazma hacım burada.. çok basit bişi değil mi? PROBLEM? bilader seni muzik bölumunde bidaha görmeyim, yoksa gelirim konu disi duvarina dogru saliveririm, ayrica patipnda adini cikaririm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 pascalnouman said: senin etrafin sarisin renkli gozlulerle kaynıyor sana kolay tabi sevgili yapmak filan di mi :D dssfdg bu mesaj bana ise, benim bir sevgilim var "look at that one, ou shit i already got one :( mode on" takiliom yani. Ama az kaldi, freedom is boynumun borcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar