Yeto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Öncelikle gördüğüm ilanı vermek istiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ford-1968-mustang-fastback-31302977/detay tabi satan arkadaş mekaniğini de oldukça sağlam yapmış (hatta fazla doldurmuş) , kaportası filan da oldukça başarılı. lakin 120k $ biraz astronomik olmuş , hele ki orijinal olmayan bir klasik için. sahibi büyük ihtimal amerikadan ithal etmiştir , bildiğim kadarıyla amerikada mustang toplayan firmalar var. benim sormak istediğim ise ABD'den bu ayarda bir şey getirtmek ne kadara mal olur?? araç orijinal olmak zorunda değil yeter ki bu dizaynı kullanayım. hatta 500 ps de oldukça fazla , böyle daha ekonomiğinden. max 300 mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 30 yas ustu mu 20 yas ustu mu ne araclarin turkiyeye sokulmasi yasak o sebeble zaten bole utopik paralar yanlis bilmiyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 araç yılanmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 120k ne yav abv benim böyle emeklilik hayalim var da artık amerika'ya gideriz biz de napalım şaka maka şöyle abd'de 6 ay yaşayacak kadar bişi biriktirip o esnada da böyle bi arabayı geçici satın almak falan çok güzel bir hayalmiş ya yazdım kenara ehe plakayı yeni gördüm iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Selam, Belli bir yaşın üstü klasik olarak tanımlandığı için getirtebilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hayalım bu araba bide cift fark oldumu tatından yenemz bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Suradan Bakınarakdan kdv otv vergı gumruk lerı koyarak ustune asagı yukarı bı fıyat cıkartabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi makina çok iyi içimdeki mustang aşkını kanattın şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Şu arabanın arka tarafının dizaynı, ne eski ne yeni hiçbir arabada olamayacak kadar güzel ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Uf araba çok iyi görünüyo yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 stradale de satılanın motor bloğu çatlamış , orijinal motoru kullanılamaz . seneler önce stradale de bir tane fastback 68-72 tam modelini bilemiyorum siyah otomatik vites mustang vardı. öyle bir şey bulmak lazım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar