Boci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Peki dandik hub kullanımı bişiyi etkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://www.pingtest.net/result/34688517.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DarKRideR said: Kojiroh said: DNS ayarı otomatikken uydunet'in pingleri çok süper. WoW'u geçen akşam 8-9 civarı 150-200ms ile oynuyodum. Yutub da süper açıyodu videoları. Ama DNS'leri elle girdin miydi gogo 570ms, Youtube'da 1dklık videoyu 8dkda yüklemek ftw DNS çok etkiliyor cidden, lakin DNS'siz internet kullanamıyoruz sevgili ülkemde ... Grooveshark'a gireyim müzik dinleyeyim diyorum, engel 4chan'e gireyim diyorum, engel DNS olmayınca yalnız bariz bir şekilde internetteki performansın artışına şahit oluyorum asdf googlednsle kullanıyorum ben rahat rahat. geçen ay bi bi hafta sıkıntı yaptı ama sonra düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 arkadaslar sharky yazmis ustune bide konusmaniz cok talihsiz olmus. DNS nin hiziniza, hele hele pinginizle bi alakasi yoktur. bi kez nameserver sorgusu yaptiktan sonra sonuclar os da cachelenir, ve biter. oyunlar falan ise hic bulasmazlar bile name resolve a falan, clientlara gomuludur ip ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Boci said: Peki dandik hub kullanımı bişiyi etkiler mi? kalabalik trafikde bazen. ayni network de 5-6 bilgisayar son hizda kendi aralarinda dosya transferi yapiyorsa network u etkilemeye baslar. (ev tipi switch ler icin konusoyurm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 peki ne etkiliyor pingi? ben şimdi uydunet ( kablonet yani ) 1mbit almayı dusunuorm. Online oyun oynıcam ( fps deil ) ama ping onemli. Yeter li olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 eveet, netekim turkiyeye gelme meselesi söz konusu olunca 3gsinden internete kadar beni dusundurmeye basladi. Lan gerceklerle yuzlesmek neden bukadar aci oluyo bazen anlamiom. Neyse, takmamak lazim okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben oynuyorum uydunet ile online oyun. bc2, tf2, cs, hon vs bi dolu, hepsi sorunsuz. download sorunum da yok. ama gel gör ki uydunetten hiç memnun olmayan adam da var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 uydunet 1mbit sınırsız kullanıorum 4 5aydır , sorun yok aynı üstteki arkadaşın dedigi gibi ancak şöyle bişede var, uydunette bulundugun bölge çok ciddi fark ettiriyor.. örnegin ben göztepede 1mbit ile testte tam tamına 1mbit alabilirken, 3-5km ilerdeki adam 0.1 alabilio , iyice araştırmak lazım oturdugun yeri.. dibimde erenköy telekom oldugu için normal benim (:P) .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 nasıl ogrenebılır kı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 TT anca gitsin stad yaptırsın, anca bütçesini pazarlamaya ayırsın.. Altyapıya,hizmete gerek yok.. 1bit sabit hız diye girdim ama kendi hıztestlerinde bile 0,8 geçemedim... DNS, vs her ayarı çetim ama yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Uydunet Kullanıcıları: Modemlerinizin firewallarını kapatın ve birde o zaman ping test yapın. F'den B'ye değişti Linequality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 wtfast kullaniorum wow da 60i gecmiyo ping. netimin ne oldugunu bile unuttum ttnet 8mbit li bisilerdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 selam http://www.adslttnet.net/pages/ttnet_adsl_kampanyalar.asp burda net limitsiz var 16mbite kadar 50gb sınırlı falan fılan 30 kaatmış. Ben güvenemiorm şimdi bu adamlara,16mbite kadar derken 1mbit vermesin bunlar. uydunet te 24 ay ayda 30 tl 1 mbit, oda fayiş. fiberoptik yokmuş bizim burda :s HELP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 superonline fiber optik kullanıyorum 10 mbit 7/24 max 75 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ayrıca wowinterface adlı siteden leatfix mi ne böyle bir programcık var onu kur ttnet kullandıgım zamanlar 150-250 ms olan ping 100 e falan düşüyordu.Cidden bir nebze işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 fiber yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Koca TTNET neyine güvenemiyorsun :) 16MB demişse 16MB civarı bir bağlantıya sahip olacaksın. Hattın kalite durumu, santrale olan uzaklık vs. vs. gibi bunu etkileyen çok etmen var ama tutup da 1MB'e düşmezsin korkma. Hani 30TL 1MB sabite vereceğime 16MB-1MB arası bir bağlantıya veririm daha iyidir en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abı mınımum hız garantılemıo lavuklar :s ya telefon parasıda varmış 20 tele 6 ay dondurabiliomuşuz. Adamlar her yerden dudukluolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 santrale uzaksa dusersin 1mbit'e kadar. izmit'te sehrin en nezih yerlerinden birinde olmama ragmen zar zor 3mbit'e sabitlemistim hızı. daha yukarısında surekli baglantı kopması yasanıyordu. 8mbit'e kadar internet ama 3mbit kullanıyoruz yani orada :) simdi izmir'de karar veremedim hangi baglantıya gececegime. telefon istemiyorum, gereksiz yere sabit ucreti var. telefonsuz tarifelerde de limitsiz paket yok. serefsiz hepsi baska bise degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 16 alınca mınımum hız 9 falan oluo mu? olmuosa hıc bı mantıgı yok nan 16 almanın :s bide beşiktaşın resmen "göbeğindeyim" ve burda superonline fiber yok. senin yapıcaaan işi ben turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 minimum hız ne demek abi kim cıkardı onu? yok ki oyle bisey. santral ne kadar yakınsa o kadar hızlı iste. 16 falan hayal mevcut altyapıyla. 8mbit alın, 6 goruyosanız isler yolunda demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 beşiktaşta kablonet kullanıp da memnun olan var mı? ben başvuruyu yaptım gerçi ama umarım düzgün çalışıyodur burda. bögleye göre farklılık gösteriyodu çünkü genelde kablonet performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Cihangirdeyim. 8mbit ttnet 1,14 gösteriyor hız testinde. 5-6 olsa yine gam yemeyeceğim de 1,14 ne ya. Bu civarda superonline fiber var mı acaba? Ya da yakında uydunet kullanan varsa fikirlerini yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bu arada ttnet fibere baktım web sitesinden de bunlar telefon hattına mı fiber çekiyorlar????,sıkça sorulan sorularda çok enteresan şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar