xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 eve yeni girmişim hiç uyumadım. duşumu aldım yatağımı ısıttım. tam kafayı vurucam dırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye başladı alt katta ki. ÖMG!
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 uyanik kal. aksam saat 8 gibi yatarsin.
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yahu ben de anlayamadım şu pazar günü temizlik adetini.bide ev kadınları yapıyo bunu,çalışan neyse de. yap temizliğini h.içi herkes işinde gücündeyken,h.sonunu da kocanla çoluğunla çocuğunla geçir işte.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yok lan bildiğin duvar deliyor kıçıma gelicek ucu o kadar yakın.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben napayım.barlar sokaginda. Alt kata bu hafta yeni bi bar açıldı. %50 indirimli satıyor birayı.öğlen oldu doldu resmen.bende üstte uyumaya çalışıyorum bıdı bıdı seslerle, yüzyıllık cafe şarkıları eşliğinde.hangover koymuslar ismini bide. Gerçi saatte geç olmuş, en iyisi kalkıp bizim dükkanın gürültüsüne karışayım.
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 cerebralis said: yahu ben de anlayamadım şu pazar günü temizlik adetini.bide ev kadınları yapıyo bunu,çalışan neyse de. yap temizliğini h.içi herkes işinde gücündeyken,h.sonunu da kocanla çoluğunla çocuğunla geçir işte. bi tek pazarım var benim temizlik için mesela napiyim :(
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 benim bildiğim gece 11 - 12 ye kadar isteyen istediği gürültüyü yapma hakkına sahipti
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi o senin dediğin apartmandan apartmana değişir.yöneticinin koyduğu kurallara göre değişebilir.
mascio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 öyle bişey yok kanunen saat 12 ye kadar sıkıntı yapamıyor kimse fakat sonrasında gg yani polisi dayar kapına
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 E heralde abi yani yöneticinin keyfine kalsaydı bu işler ohooo. Yazın gece 1 e çıkıyo sanırım bu saat sınırı.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 aga rusyadayım ne polisi ya :) polis işi yattara adamların kendilerine hayrı yok. kendin insen ne çıkacağını bilmiyosun gerek yok otur oturduğun yerde :D
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 almanya'a pazar günü matkapla tamir isi yapandan kan alirlar. Hem de duvara...
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yastığının altında keleş vardır aga onların bence bulaşma doğru yapıyosun ahahe
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Pazartesi günü sabahın 7 buçuğunda kaldırımı havalı matkapla deliyorlardı pencereylede bitişik yapılan yer o günde sabahlamıştım israfil borusunu çaldı sanmıştım polisi aradım sabah sabah ne lan bu diye herif mesai başladı hırto normal dedi peki dedim kapadım
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Fistan said: ben napayım.barlar sokaginda. barlar sokağında oturmamak lazım
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 votka şişesiyle dalarlar abi sana bence de yapma.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Longshanks said: Fistan said: ben napayım.barlar sokaginda. barlar sokağında oturmamak lazım ben bu eve oturdugumda barlar sokagi degildi orası. los amigosu açınca bi anda barlar sokagına evrildi caanım Vural Sokak.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 alt kat komşusu ise tshirtünü çıkarıp mutfaktan bi fincan alıp toz karabiber istemeye git, tam verip kapıdan çıkarken fincanın komşunun yüzüne uygun mesafede olduğundan emin olup şiddetlice hapşur fincana doğru, göz ve burun yanmasından dolayı o komşu birkaç saat işlevsiz kalacaktır. üst kat ise bu işe yaramaz ama
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bi matkaptan ne muhabbet çıktı la :)
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 geçen müzik açmıştım. yemek pişirirken evi sallaya sallaya battlelore falan dinlemeyi severim. sonra kapı çaldı açtım böyle afet ötesi bir kız. "tam odanın üstünde oturuyorum. yatağım resmen zıplamaya, titremeye başladı. müziğin sesini kısar mısın?" dedi böyle gülümseyerek. YA SEN NE DİYOSUN BEN O APALLÖRLERİN HOMOĞA GORUN! dedim kırdım hoparlörleri kapıya döndüm, kız gitmişti...
Öne çıkan mesajlar