Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 laptoptan bahsediyorum ben, var evde 24 inch ? simdi koltugumda ben ikea dan aldigim bir laptop altligi ile karsimda televizyon ayaklarimin arasinda puf varken o 24 inchlik koca monitoru nereye koymami istersin ? olayin gidis hatina ters bir kere ? mobile oyun oynamaktan bahsediyorum, ancak kiytirip laptoplardan da bahsetmiyorum bu arada. bu rahatliktan neden vaz geceyim arti 17 inclik 1900 cozunurlukteki ekranla aramda 50 cm var ? hayirdir 24 inch ne verecek burada bas agrisindan baska ? yazilanlari 24 inch ne ise yarar diye alirsan olmaz tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 laptopın tek avantajı istediğin gibi yanında gezdirebilmen. konfor vs oalyını geç direk. al güzel bi koltuk ve ortalama bir masa. o ikea koltuğundan kat kat fazla rahat edersin. tabi bir de oyun oynamak var oyun oynamak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bi saniye ben bahsettigim laptoptan bahsedeyim :) 17 inch 1920x1200 ekran 3,4 ghz duo oc'ed t9600 9400m + 285gtx + 285gtx SLI (2gb mem total) (toplam 3 grafik karti - hybrid) 1 tb raid 0 harddisk 4gb 1333 ram bu aleti degismem hic bir seye su anda, degistirecegim tek sey daha guclu laptop olacak. zaten laptoptan cok gaming desktop replacament olarak geciyor biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kusura bakma da olmuyor o dedigin konfor. nereye koyacaksin salonda o koca masayi monitoru koca koltugu? kendi odama cekilip oyun oynama yasini gectim ben yahu :D her sey elimin altinda olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 desktop + netbook mantıklı gözüküo. ben şahsen laptop kullanıorum ama sürekli bi yerden bi yere taşımadıım için desktop'ım olsaydı da aynı şeydi aslında benim için. çünkü netbook'u alıp iş güç için rahatça taşıyabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 netbook u internete girmek için falan alıyorsan ipad al, çok ciddiyim. netbook dediğin inanılmaz konforsuz bir şey, leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ordaki anafikir iki isi de yarim yamalak yapan bi platformdan ziyade esas arzulanan isi yeterince iyi yapan ve diger isteklere de karsilik verebilecek ucuz bi alternatifdi. ipad in fiyatiyla netbook fiyatini karsilastirmayalim simdi. zaten desktop ve desktop replacement ucubeleri karsilastirir bi konuma gelmis topic anlamsiz bi bicimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 aranizda ne gecti, anlamsiz bir sekilde ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 sabah kalkınca birbirlerine bakıp pişmanlık duydular.. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bilmiyorum farkindamisin kharon ama konuyu baslatan arkadas bir desktop repl. ile desktop pc arasinda kalmis, normal olarak konu bu asamaya gelmis. konunun amaci zaten repl. ile desktopu karsilastirmak bir nevi :) ha arkadas icin mobile gaming onemli degilse pc + ucuz notebook (netbook pek sevmem ama ucuncu secenek) olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 alienware hakkında ne diosunuz? (laptop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 "roket adam" said: netbook u internete girmek için falan alıyorsan ipad al, çok ciddiyim. netbook dediğin inanılmaz konforsuz bir şey, leş. xetraynex said: KHaRoN said: masaustu+netbook ftw masaustu + ipad olursa eger netbookun tum isini gorebilir mi dusuncelerdeyim aslinda 2 milyara ipad, 500 liraya masaüstü mü alacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bu arada laptop ile gayet güzel oyun oynanıyor yahu niye oynanmasın. ben birçok oyunu laptopla rahat rahat oynamıştım. ha, geforce 580'i bile kasan oyunları oynamaya kalkarsan laptopta oynayamazsın evet. ama wow idi, l4d2 idi, total war serisi idi, modern warfare idi felan o tip şeyleri sıkıntı duymadan oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Kanuni said: bilmiyorum farkindamisin kharon ama konuyu baslatan arkadas bir desktop repl. ile desktop pc arasinda kalmis, normal olarak konu bu asamaya gelmis. konunun amaci zaten repl. ile desktopu karsilastirmak bir nevi :) ha arkadas icin mobile gaming onemli degilse pc + ucuz notebook (netbook pek sevmem ama ucuncu secenek) olabilir. soyle ki; karsilastirilan iki cihazin performans olarak tek benzer tarafi yok. ayrica tasinabilir bilgisayarin okulda kullanilacagi falan belirtilmis. oyle seninkisi gibi konforuyla kanepede, orda burda oyun oynayayim degil, hem gunluk tasinabilir bilgisayar ihtiyacimi karsilasin, hemde guclu bi oyun makinesi olsun tadinda bi istek. haliyle desktop replacement ile desktop i direk karsilastirabilecegin kriterler degil bunlar. desktop replacement isteyen insan ztn senin gibi ne istedigini bilen tarafta oluyor, arada soru isareti olacak bi kavram degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahahahah bone :) alienware hakkinda 11 inch m11x nefis alet, mobil arti oyun 15 m15x inch super mobile + oyun 17 m17x agir guclu, arabasi olmayana tavsiye edilmez (bende var tasinmaz o alet oraya buraya.) anca arabadan ofise ordan eve falan. m11x cilgin bir sey cok kucuk gelebilir , m15x daha iyi olacaktir, gor, begen, test et, al mantigi herzamanki gibi burada da gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ipad 2 milyar mı ya? 900 liraya falan satan var bir sürü yerde, gidip te migrostan almayıverin onu da sdfklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ipad 64gb'ın fiyatı 1.5 milyar - 2 milyar arası değişiyor. 400-500 liraya netbook almak varken ne diye ipad ile kasacaksın... ha ipad'i bedava bile bulursun o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 niye 64 gb alıyorsun nete girmek için onu da anlamadım. 16 gb wifiler var mis gibi, 800-900'e gidiyor. çok dert ediyorsa arkadaş ben getiririm 1000 liraya ona sdflksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 vur diyince oldurduler asdf. 16gb aynen 1200 civari falan gayet gideri var da, netbook alternatifi degil iste, ona karsi ciktim. hem fiyat hem islev olarak. ama oyle 2k, tamamen mantiksiz falan gibi durumlarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 "hiç bir laptop oyunları rahat oynayacak şekilde çalıştırmaz" fikrine katılmıyorum AMD Phenom II X4 945 4GB RAM Ati Radeon HD 5770 özellikli desktop pc'min sonuçları 3dmark vantage: P9595 3dmark 06: 13632 3dmark 05: 19496 buna göre vantage'de 10000+, 06'da 14000+, 05'de 20000+ alan makineler hiç bir aksama olmadan çalıştıracaktır oyunları. vantage'de 7500+, 06'da 10000+, 05'de 15000+ alan laptoplar ise çoğu oyunu medium+high arasında performanslı çalıştıracaktır. http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html bu listede radeon hd 6950m, 4870x2, 6970m, 5870 cf, 6970m cf, radeon 280m sli, 285m sli, 485m, 460m sli, 480m sli, 470m sli benim pc'den performanslı çalıştırıyor gösteriyor oyunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 vantage ciddiye alincak bi benchmark degil 3 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Durun diyorum ve topic nereye gidiyor diye sormak istiyorum ahahahah, iyicene donanımhaber olduk valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 KHaRoN said: vantage ciddiye alincak bi benchmark degil 3 senedir. olabilir ama ayni kosullarda bir seyleri yaristiriyorsun iste, yani laptopa ayri pc ye ayri degil sonuclar. oyunlar konusunda hic bir sikinti yok laptoplarda tabii desktop repllerde. gerisini bilemem :) 3dmark06 scoreum 15081 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 asdfadf gercekler aciga ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar