Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

monster la masa üstü arasında kaldım

HellPatrol_

Öne çıkan mesajlar

laptoptan bahsediyorum ben, var evde 24 inch ? simdi koltugumda ben ikea dan aldigim bir laptop altligi ile karsimda televizyon ayaklarimin arasinda puf varken o 24 inchlik koca monitoru nereye koymami istersin ?

olayin gidis hatina ters bir kere ? mobile oyun oynamaktan bahsediyorum, ancak kiytirip laptoplardan da bahsetmiyorum bu arada.

bu rahatliktan neden vaz geceyim arti 17 inclik 1900 cozunurlukteki ekranla aramda 50 cm var ? hayirdir 24 inch ne verecek burada bas agrisindan baska ?

yazilanlari 24 inch ne ise yarar diye alirsan olmaz tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi saniye ben bahsettigim laptoptan bahsedeyim :)

17 inch 1920x1200 ekran
3,4 ghz duo oc'ed t9600
9400m + 285gtx + 285gtx SLI (2gb mem total) (toplam 3 grafik karti - hybrid)
1 tb raid 0 harddisk
4gb 1333 ram

bu aleti degismem hic bir seye su anda, degistirecegim tek sey daha guclu laptop olacak. zaten laptoptan cok gaming desktop replacament olarak geciyor biliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ordaki anafikir iki isi de yarim yamalak yapan bi platformdan ziyade esas arzulanan isi yeterince iyi yapan ve diger isteklere de karsilik verebilecek ucuz bi alternatifdi.

ipad in fiyatiyla netbook fiyatini karsilastirmayalim simdi.

zaten desktop ve desktop replacement ucubeleri karsilastirir bi konuma gelmis topic anlamsiz bi bicimde.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum farkindamisin kharon ama konuyu baslatan arkadas bir desktop repl. ile desktop pc arasinda kalmis, normal olarak konu bu asamaya gelmis. konunun amaci zaten repl. ile desktopu karsilastirmak bir nevi :)

ha arkadas icin mobile gaming onemli degilse pc + ucuz notebook (netbook pek sevmem ama ucuncu secenek) olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

netbook u internete girmek için falan alıyorsan ipad al, çok ciddiyim. netbook dediğin inanılmaz konforsuz bir şey, leş.

xetraynex said:

KHaRoN said:

masaustu+netbook

ftw

masaustu + ipad olursa eger netbookun tum isini gorebilir mi dusuncelerdeyim aslinda

2 milyara ipad, 500 liraya masaüstü mü alacaz?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada laptop ile gayet güzel oyun oynanıyor yahu niye oynanmasın.

ben birçok oyunu laptopla rahat rahat oynamıştım.

ha, geforce 580'i bile kasan oyunları oynamaya kalkarsan laptopta oynayamazsın evet.
ama wow idi, l4d2 idi, total war serisi idi, modern warfare idi felan o tip şeyleri sıkıntı duymadan oynuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

bilmiyorum farkindamisin kharon ama konuyu baslatan arkadas bir desktop repl. ile desktop pc arasinda kalmis, normal olarak konu bu asamaya gelmis. konunun amaci zaten repl. ile desktopu karsilastirmak bir nevi :)

ha arkadas icin mobile gaming onemli degilse pc + ucuz notebook (netbook pek sevmem ama ucuncu secenek) olabilir.

soyle ki;

karsilastirilan iki cihazin performans olarak tek benzer tarafi yok. ayrica tasinabilir bilgisayarin okulda kullanilacagi falan belirtilmis. oyle seninkisi gibi konforuyla kanepede, orda burda oyun oynayayim degil, hem gunluk tasinabilir bilgisayar ihtiyacimi karsilasin, hemde guclu bi oyun makinesi olsun tadinda bi istek.

haliyle desktop replacement ile desktop i direk karsilastirabilecegin kriterler degil bunlar.

desktop replacement isteyen insan ztn senin gibi ne istedigini bilen tarafta oluyor, arada soru isareti olacak bi kavram degil.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah bone :)

alienware hakkinda

11 inch m11x nefis alet, mobil arti oyun
15 m15x inch super mobile + oyun
17 m17x agir guclu, arabasi olmayana tavsiye edilmez (bende var tasinmaz o alet oraya buraya.) anca arabadan ofise ordan eve falan.

m11x cilgin bir sey cok kucuk gelebilir , m15x daha iyi olacaktir, gor, begen, test et, al mantigi herzamanki gibi burada da gecerli.
Sosyal ağlarda paylaş

"hiç bir laptop oyunları rahat oynayacak şekilde çalıştırmaz" fikrine katılmıyorum

AMD Phenom II X4 945
4GB RAM
Ati Radeon HD 5770
özellikli desktop pc'min sonuçları

3dmark vantage: P9595
3dmark 06: 13632
3dmark 05: 19496

buna göre vantage'de 10000+, 06'da 14000+, 05'de 20000+ alan makineler hiç bir aksama olmadan çalıştıracaktır oyunları.
vantage'de 7500+, 06'da 10000+, 05'de 15000+ alan laptoplar ise çoğu oyunu medium+high arasında performanslı çalıştıracaktır.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
bu listede radeon hd 6950m, 4870x2, 6970m, 5870 cf, 6970m cf, radeon 280m sli, 285m sli, 485m, 460m sli, 480m sli, 470m sli benim pc'den performanslı çalıştırıyor gösteriyor oyunları...
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

vantage ciddiye alincak bi benchmark degil 3 senedir.

olabilir ama ayni kosullarda bir seyleri yaristiriyorsun iste, yani laptopa ayri pc ye ayri degil sonuclar.

oyunlar konusunda hic bir sikinti yok laptoplarda tabii desktop repllerde.

gerisini bilemem :)

3dmark06 scoreum 15081 bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...