sandalye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://www.tgb.gen.tr/haberler/2725-varan-2-tgbliler-emrullah-uslu-ile-tartisiyor-video-haber?sms_ss=facebook&at_xt=4d582d4d97b9af18%2C0 haberin ayrıntıları, emrullah ile mailleşmeler filan var. ahah çok komik ya linkten said: Burada bir oyun oynayalım dedik. Nazlı Türkmen isimli TGB yöneticisi bir arkadaşımıza 'itirafçı' gibi Emre Uslu'ya e-posta attırdık. Onun 'kanıtsız', 'belgesiz' yazısına 'kanıtlar' sunacaktı bu arkadaşımız. Komiser Emrullah o kadar mutlu oldu ki hemen döndü. Çünkü bizim ilk yazısına yaptığımız yalanlama ve gazete yönetiminin yazıyı 'belgesiz' diye tasvip etmediğini açıklaması Emrullah Komiser'i hayli germişti. Biz, ruh halini onun twitter hesabından sürekli takip ettik. 'Beni sözde yalanlayanların yalanlarını onlara yedireceğim, tabii Batum'a da", "Süheyl Batum'la ve TGB ile ilgili yeni belgeler yolda", "konuşan öğrenciler var", "TGB'ye ve Süheyl Batum'a hodri meydan, yarın Taraf'ta" işte yazdıklarının bir kısmı bu. Bunlar üzerinden bize hodri meydan çekmekte ve twitter ortamlarında arkadaşlarına hava atmaktaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Abi sorun hepinizde suclu sizsiniz. Senelerdir diyoruz Ahmet Altan denen adamin ask romani yazan meme meme meme diyen adam basyazar gazetede ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Misilleme gecikmmemiş: "yalan haber" said: Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir grup, kendilerine sataştığını düşündükleri bir Ankaragücü taraftarını dövdükten sonra bacağından bıçakladı http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=10150092905172795&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hahah vay çakallar vay. Ankaragücü taraftırını sözde bıçaklatıp usta troll Melih'i üstlerine salacaklar. ahahaha çok sinsice. çok kurnazsa nayyyyyyyyyyyyyyyyyyys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yazılı basının troll'ü. yarın darbe olsun, "can güvenliğimiz yoktu yaşasın askerimizzz" diyecek, chp iktidar olacak olsa buzlu bademlerle partilere ilk koşacak omurgasız tayfa. sayısı az gevezeliği çok, en rezil olduğu şeyde "ehüehü sorguladık en azından, işimiz bu, gasteciyiz" deler cıkarlar nedir yani /ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar