Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 da hangi kullanıcıdan alayım ebay'de bilemedim. güvenilir mi hepsine en ucuzu alıp geçsem? hiç ebay deneyimim yok, paypal ile ya da sanal kredi kartı ile alabilirim. price+shipping lowest first diyip en yukarıdakini alayım mı? var mı tavsiyesi olan?
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yanında top seller ibaresi olanlardan alırsan daha iyi olur
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 kaç ürün satmış, asıl yorumlar almış (çok sattıysa yoruma bakmana da gerek yok), yıldız ıvır zıvırı var mı. bunlar güvenle ilgili bakcakların worldwide yolluyormu diye bak tr'ye yollatcaksan paypal ile alırsın hepsinden shipping bölümünde tr seçip ne kadar tuttuğuna bak, fiyata ekle. en uygun hangisini görüyorsan ondan al. ha bi de ürün ne bilmiyorum ama fotoğraflara ve ürün tanıtımını nasıl yaptığına da dikkat ediyorum ürünü ne kadar bilsem bile.
Drall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 peki döviz kuru yüzünden haftaiçi borsanın açık olduğu saat aralığını bekliyim mi? yoksa şimdi siparişi verip geçsem paypal haftaiçi mi çeker zaten parayı?
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 paypal dan kontrol et kuru, genelde kafalarina gore takiliyorlar fazla guncel denemez. ozellikle pound cevirileri cok kazik. dolarda 5 liradan fazla kaziklanmadim, deger mi diye sorgulamak lzm beklemeye.
kath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://www.head-direct.com/upload/2007Oct07104601PK3-2.jpg lol
Öne çıkan mesajlar