EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bizim burda(yenimahalle) bazı geceler silah sesleri falan geliyor Ardındanda polis geliyor Bi olay dönüyo buralarda ama çözemedim heh[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 This is Türkiye , everything is possible.[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Tamam kabul ediyorum polis teşikalıtı olması gerekttiği kadar şeffaf ve dürüst bir teşkilat değil ancak lütfen biraz daha mantıklı olalım. Bir adamın üstüne Yunuslar'ın gözü önünde saldıracaklar, sokak asayişini sağlamakla görevli olan yunus birliği hiç birşey yapmayacak? Hemde Ankara'nın en önemli merkezi sayılan yerde? Böyle birşeyin olması İMKANSIZ ! Eğer anlatılan olay gerçekse gidin şikayet edin o birliği muhakkak ceza alırlar. (Ki kesinlikle gerçekliğine inanmıyorum) İkinci olarak da şunu söyleyeyim, polis teşkilatı abarttığınız kadar vurdumduymaz değil. Evime hırsız girdi telefon ettim adamlar hırsızlık masasından bir dedektif ve polis ekipleriyle geldirler. Parmak iziydi şuydu buydu ne gerekiyorsa aradılar. Çok da güzel ilgelendiler. (Üstelik öyle lüks, sosyetik yada zengin kesimin oturduğu bir yerde değil Kartal'da oturuyordum) Kadıköy'de bir zamanlar tinercisi boyacısı çingenesi çok fazla artmıştı. Gaspa varacak hareketlerde bulunuyorlardı. Yunus Birliklerini o bölge için özel olarak görevlendirdiler. Artık bu tür hiçbir olayla karşılaşmıyorum. Diyeceğim odurki: Lütfen eleştirilerimizde biraz daha insaflı olalım. O "hayvan, mafya, iğrenç" diğe nitelediklerinizin herbiri Türk vatandaşı, her biri birer ana, baba. Her birinie güvenliğinizi emanet ediyorsunuz. Lütfen biraz daha saygılı olalım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 İstanbul + Gece + Taksim = Vahşi batının modernizesi =) İstanbulda yaşadıklarımı anlatsam oturup ağlarsınız[signature][hline]Patick Uo Emulatörleri: 7/24 İnsanların birbirini yediği savaş meydanı In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Valla insanların korktuğu tinercilerle çok muahbbet etmişimdir. Kuzenim gazeteciydi onlarla ilgili yazı felan hazırlamıştı o yüzden daha iyi tanırım onları... Valla ankaradaki olayda komik ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Selamon, 03 Eylül 2004 12:28 tarihinde demiş ki: ...Eğer anlatılan olay gerçekse gidin şikayet edin o birliği muhakkak ceza alırlar.. cidden merak ettiğim için soruyorum polisle benzeri bir olay yaşarsak kime şikayet edecez? başka bir karakola olmaz herhalde?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Halfmumi, 03 Eylül 2004 03:56 tarihinde demiş ki: Ben en iyi balta kullanıyorum onuda alamıyorum yanıma :P Hafif oduncu gibi giyin, bir tane de ufak balta as :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Benim mezun olduğum lise gülverenin içindeydi. Tren yolunun karşısındaydı bide. Bigün 2 tane 6-7 yaşındaki çocuk ellerinde birer kör paslı balta biz basket oynarken geldiler. Çocuklar öyle takılıyo falan kızlarla falan dalga geçiyolar.bizden bazı arklar tırstı içeri girdi. Sonra çocuk geldi " Abi al kılıçcılık oynayak" dedi baltanın birini elime verdi koptum orda direk. Ama sonra bebe üzerime balta sallamaya başlayınca elindekini de aldım. Esas sorun bunların anası babası. Küçük çocukların eline balta veren zihniyet oldukça çocuklar sokaklarda kendi başlarına yetişiyolar. Sonra geceleri sokağa çıkılmaz oluyo. Bigün de okuldan dönerken, maganda bi araba geliyodu yoldan bizim öndekilere mi ne su fışkırtmışlar. Sonra 10 kişi falan aynan da arkasına dönünce adamlar taa ilerden geri vitese taktı son gaz geldiler. Adam üzerimize direksiyon (inanmazsınız ama öyle) allahtan erken bastı frene de araba kayarken çarptı bizimkilere. Kimseye bişi olmadı gerçi. Sonra indiler arabadan 4 kişi öküz gibi hepsi 24-25 yaşlarında. " Ne bakıyonuz lan!" diye tepemize indiler. Adamlar küfrede küfrede konuşuyolar belli dalacaklar birazdan bize sonra allahtan karşı bakkal abi tanıdıktı o tanıyomuş adamları. Sakinleştirdi ortamı. Bizim 1-2 arkı da inşaatın arkasına çekmişler gasp etmişler. İnşaatın tepesinden tahta falan atıyolarmış diplerine. Bu gibi bir sürü olaydan okul çıkışlara polis çağırmıştı ama adamlar haftada 1-2 gün belki geliyolardı. Ha bi kerede arkın tekini ateşi yok diye dövmüşler sokakta.[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Halfmumi, 03 Eylül 2004 03:56 tarihinde demiş ki: İşim sırrı poliste yatmıyor.Bir güzel Jui Jitsu öğrenip 10-20 kişiyi dövmede,güzel bıçak atmada,güzel katana ve silah kullanmada bitiyor.. he he he, haydi herkeşler dojo ya! döfelim hırgızları! ah be mumim öyle kolay olsaydı o işler...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 şaka bir yana bu ara azıttıldı resmen..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aikido ustaları bile "2-3 kişi size saldırdığında en iyi yöntem topuklamaktır" diyor.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 o aikido falanzaten böyle durumlarda fıss.. o durumda kim,in aklına gelir ki ben şunalra iki uçan tekme atayım demek??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bugün Ankara'da paso polis vardı.Önemli biri falanmı geliyor bugün nedir hehe Meclisin o taraftaki yollar falan kapatılmış hep[signature][hline]Konya Rock Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar