Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 lal ya nasil verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 broodlordlar daha erken lazımdı bir de yaptığı yer rally position tam marine önünde kaldı ekonomisi çok iyiydi de terran o şekilde aşırı fazla marine+tank sahip olduğu zaman zerg için cidden çok zor oluyor. her iki adıma ikişer üçer baneling gömmek lazım ki sürekli scan zorlasın sana da zaman kazandırsın ama o da sürekli drone vs basarken çok iyi multitasking gerektiriyor. tier3 yetişmeden öyle bir pushu tutmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hayı brooldorldarı 10 metre arakda morphlasa yeticekti, veya 5-10 baenling yapsa broodlordların yakınında bekletse. resmen 100 ling yaptı çöle koşturdu kocaman top gibi etrafta iki saat, 1.5k 1.5k ile gg ledi cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 orası öel zaten,harassı savumak harass yapmaktan daha cok focus ve multitasking gerektiriyor kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 lurkeri arıyor hala z ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 işte buda muta gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Onu dedim bende zaten cüce broodlordlar durdururdu o kesin de yine de avantaj almak için yeterli değil slow push tadında sürekli devam ederdi o önceki oyunlarda da hep öyle oldu zaten. aşırı fazla marine vardı ve birsürü zerglingi heba etti direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 She doesn't see Killer coming back from this. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sarah kerrigan ı bu seslendirmiş gibi gelio bana/benzettim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 var mı bugün "kesin izlemeniz gerek" dedirten bi maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 http://www.gomtv.net/2011gslsponsors2/vod/61620 mesela ben bu maçı beğendim (2. maç ını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 lan çok iyi maçtı kimse izlemedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ŞSADJFHASD DAT INTERVIEW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 güzeldi maç da röportaj daha ilgi çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 iem de var ya hangisini izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 iem izleme, çok kötü maçlar oluyor. ama ben 2 maç birden izliyorum eim'de ordan kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi interviews sonunda huk you are such a trollmü dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 huun said: iem izleme, çok kötü maçlar oluyor. ama ben 2 maç birden izliyorum eim'de ordan kurtarıyor. Sadece işçi savaşı da olsa Day9'ın sesini kitty'ninkine tercih ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bebeye bak hele 16 yasında öttürdü eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Infestorın gücünü gösterdi resmen. Tutoryıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Cuce said: abi interviews sonunda huk you are such a trollmü dedi? Evet öyle dedi, bende sonlarını izledim interviewın. Drink milk every day dedi. Boyu kısa olduğu için mi dedi neden dedi öncesini bilmiyorum. Ama forumlarda baya mesaj almış bu laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Slayers_M'in o kadar harass yedikten sonra ayakta kalması mümkün değildi zaten. Kendini harass'tan koruyabilirse Killer'ı yenebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yeni commentator cok tatlı. bu arada kıza o kadar alf etmişlerki mineling patlarken falan bagırdı diye özür diledi 5 kez... playgulrla büyüdük abi bağırıcaksın tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 restream varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 öf sadece hukun restreami varmış, banlamışlar herifi ya gom player ya vlc kullanıcakmışım izleyebilmek için fak det şit diyip gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar