Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mart 2011 GSL Code S Turnuvası.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Oha 9gb

Abi öyleyse tamamı indirilmez bunun. Torrent'te indirmeden önce sadece şu dosyaları indir diyebiliyoruz ya, bu arkadaşlar hepsini bir sıkıştırmamıştır di'mi? Dosyaları tek tek seçebileceğimiz vaziyette mi paket?
Mesaj tarihi:
ayrı ayrı dosya halinde de code s maçlarının adları belli değil. hepsini indirmek lazim gerekiyor; ama görüntü kalitesi falan iyi. değer yani. şimdi fark ettim bu arada, maçlar belirtilmiş dosya isimlerinde.

july fena etmiş bu arada mvp'yi. god of war geri geldi herhalde bu sefer. darısı imparatorun başına.
Mesaj tarihi:
July hiç iyi oynamıyor SC2'de. ZvZ'si belki de şimdiki prolar arasında en kötü. BW oynar gibi oynuyor. Standart bir ZvP oynayınca MC'ye karşı nasıl şamar oğlanına döndüğünü gördük. MVP'ye karşı da 2 kere cheese yaptı, ilk maçta MVP'nin haritanın büyüklüğünü hesaba katmayarak oynamadı ve kendine fazla güvendi %100 kazandığı maçı verdi; ikinci maçta da tam barracks'lar kalktığında saldırması ve MVP'nin iki kere aynı şeyi yapmayacağını düşünmesi sayesinde kazandı. Hiç umut vermiyor bana ilerki turlar için. BW efsanelerinin başarılı olmasını ben de istiyorum ama Nada dışında bunu başarabilen biri yok gibi.
  • Yeni Oluştur...