deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ben şubede tecil yaptırırken önümdeki adam yoklama kaçağı olduğu için savunma yazıyordu. Askeri mahkeme falan bir şeyler demişlerdi; adam QQ modda yazdı verdi sonra. Bilmiyorum yoksa ne, nasıl oluyor. Ben gittim verdim belgeleri, "biraz birikmişim var; döviz mi, altın mı?" dediler. Dedim "altın alın", sonra altın yükseldi falan, öyle tecil ettiydim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bana mahkeme kağıdı gelmiş yoklama kaçaklığınan dolayı. halbuki gecikmelide olsa yaptım yoklamamı. sakat bişeymi bu mahkeme? tarih 6 haziran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Sağlam para cezası verebiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bu arada hazır askerlik, şube hede hodo varken bir şey sorayım yoklama için illa kendi şubene gitmen gerekmiyor değil mi? yaş 24 daha askerlik şubesine gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bu ptt şifresi alınca ordan bakabiliosun askerlikle ilgili bişilere yanılmıosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 o edevlet şifresini 1 yıldır alıcam ben, lazım oluyor arada ama unutuyorum hep fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Her türlü işi kendi bağlı olduğun şubede hallediyosun. Ama istersen başka bi şubeden de faxla bilmemneyle halledebiliyosun biçok işini de, süreler uzuyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hiçbişey olmaz. sen o belgeleri vermeden önce işleme koymuşlardır. savcıya ifade verirsin gidip. ondan bikaç ay sonrada bi kağıt daha gelir eve mahkeme sonucunu bildiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bana da yoklama kaçağısın diye kağıt geldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 okulu bitirdikten 2 yıl sonra mastera basvurup tecil yaptıramıyo muyuz? 2009'da temmuzda bitirdim, simdi basvurucam mesela? bi de bu ales olmadan ozel ogrenci statusunda kabul ediliyorsun okula, sonraki donem alesi veriyorsun. ama bu sure boyunca ogrencilik haklarından yararlanamıyorsun gibi bisi yazıyor universitelerin websitelerinde. bu durumda tecil ettirebiliyor muyuz acaba? ya resmen dert oldu su askerlik. okul biter bitmez gitmedigime bin pismanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 toggie senin olay tecilin ne zaman biteceğine bağlı gibi sanki. şimdi tezsiz yüksek lisansa kaydolup tecilin bitmeden alese girersen sorun kalmaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bana böyle bişey geldi geçen cuma. gg 1. Askerlik çağına girmenize rağmen 31.10.2010 tarihine kadar son yoklamanızı yaptırmamanız nedeniyle yoklama kaçağı durumuna düşmüş bulunmaktasınız. 2. Son yoklama / sevk başlangıç tarihlerinden önce vatandaşlara Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) aracılığı ile tebligat mahiyetinde duyurular yapılmaktadır. Yapılan bu tebligatlara rağmen 1632 sayılı Askeri Ceza Kanununun 63'üncü maddesi gereğince son yoklamasını üç ay içerisinde yaptırmayanlar / bakaya suçunu işeyenler adli yargı mercilerince ağır hapis cezası ile cezalandırılmaktadırlar. Bazı mahkemelerce bu hapis cezalarının paraya çevrilmesi de söz konusu olabilmektedir. 3. Bigi eksikliği nedeniyle, ileride üzücü ve olumsuz durumlarla karşılaşmamanız için; öğrenci, hapis veya hastanede bulunuyor iseniz, yurt dışında işçi, işveren statüsünde çalışıyorsanız, durumunuzu belgeleyen evraklarınızı askerlik şubesine göndermeniz, aksi halde son yoklamanızı yaptırmak üzere en kısa zamanda ikametinize en yakın askerlik şubesine aşağıda belirtilen belgelerle birlikte başvurmanız gerekmektedir. Okuyom ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bir şekilde yapılmamış tecilin. halen öğrenciysen öğrenci belgesi alıp yolla bi dilekçe yaz yanına da. okulla konuş ama önce. tecil ettirme hakkın yok derlerse başka yollara başvurman gerekebilir. bazı okullarda öğrenci işlerinin işgüzarlığı yüzünden yaşanabiliyor bu tarz şeyler. bende de olmuştu mesela benzeri. öğrenci belgesi alıp götürdüm. sonra çözülmüştü sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Aluriel said: toggie senin olay tecilin ne zaman biteceğine bağlı gibi sanki. şimdi tezsiz yüksek lisansa kaydolup tecilin bitmeden alese girersen sorun kalmaz gibi geliyor bana. sevkim 30 kasım. ales sınavı 27 kasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 togi sen askersin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yok yahu korkutmayın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hayirli teskereler kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 elesso said: togi sen askersin bence :) ya abi en kotu ihtimal gre verip mastera kaydolurum. 40 lira yerine 280 lira sınav parası veririm, tek zararım bu olur yani. bi de avea calısanlarına fatih üni'de 50% indirim varmıs. 6600 yerine 3300 tezsiz lisans parası. bundan da yararlanabilirim. ama tabi okulun da cok kastırmaması onemli simdi, fatih nasıl bilmiyorum. sakirt mekanı oldugundan isime yaramayabilir. gerci bir yıl sonrasında ilisigimi kesseler bile bana yeter o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dağa kaç daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar