Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Ankaragücü - Beşiktaş JK -13 Şubat - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

schuster reykard gibi değil ya.reykard harbi yaşlandı galatasarayda ben o adama çok üzüldüm başarılı olmasını isterdim hakkaten.

schuster daha çakal imajı veriyor.servetine servet katıp gidicek nasılsa

ama bu ligde gerets skibbe lucescu gibi adamlar iş yapıyor.başarıya aç teknik direktörler.çok büyük takımlar yönetmeyenler

hagi td değil onu saymıyorum.adamın td olmaması gerek :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Lucescu bıraktığından beri ne GS ne BJK toparlanabildi, adamın ahını mı aldık ne...
Tamam yine şampiyon oldular ama ite kaka işte, zaten 3 büyükler TD'siz bile bir kaç yılda bir şampiyon olurlar en kötü...
Ne GS Lucescu'dan beri Avrupa'da 2 maç kazanabildi, ne BJK o efsane topunu oynayabildi...
Ki ona bile neler dendi zamanında, yok sıkıcı top oynatıyor, yok Romen bilmemnesi...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Yalnız Lucescu bıraktığından beri ne GS ne BJK toparlanabildi, adamın ahını mı aldık ne...
Tamam yine şampiyon oldular ama ite kaka işte, zaten 3 büyükler TD'siz bile bir kaç yılda bir şampiyon olurlar en kötü...
Ne GS Lucescu'dan beri Avrupa'da 2 maç kazanabildi, ne BJK o efsane topunu oynayabildi...

lucescuyu bırakmak gibi bi gerizekalılık nasıl yaptı şu kulüpler hala anlayamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence td falan gerek yok.adnan polat aziz yıldırım demirören insinler klubeye.taraftaar olarak az çok kadro kurarlar işte

cunku zihniyet o ya.yönetimler çok karıştırıyorlar ortalıgı.

bi fatih terim zamanında kontrol ondaydı.onun harici kontrolun tdde oldugu bir dönem göremedik hiç

hep bi sıkıntı korku para derdi
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetimler zaten saçmalık, Skibbe'nin kaç röportajını koymuşumdur buraya Borges'ten alıntı, adamın anlattıkları cidden acayip ötesi, hele Haldun Üstünel ile ilgili, hala da burada onu geri isteyenler vardı en son....
Neyse topiği daha kirletmeyelim, çok konuştuk bunları zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...