fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 serdar ozkan bjk'yi rezil ediyor, calimlar gol simaodan korner gonderi dibinde top kapma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 schuster reykard gibi değil ya.reykard harbi yaşlandı galatasarayda ben o adama çok üzüldüm başarılı olmasını isterdim hakkaten. schuster daha çakal imajı veriyor.servetine servet katıp gidicek nasılsa ama bu ligde gerets skibbe lucescu gibi adamlar iş yapıyor.başarıya aç teknik direktörler.çok büyük takımlar yönetmeyenler hagi td değil onu saymıyorum.adamın td olmaması gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Şöyle adamları da anlayamıyorum. Beşiktaş bu herife yıllar yılı başka hiçbir takımın vermeyeceği kadar fazla şans verdi, bir kez bile kullanamadı. Şimdi sanki bir kötü yaşanmışlıklar varmış gibi varını yoğunu ortaya koyuyor. Kıçını yırtıyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ya serdar özkan bu maç var.sonra bank asyaya kadar yolu var.çok saçma bir adam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Yalnız Lucescu bıraktığından beri ne GS ne BJK toparlanabildi, adamın ahını mı aldık ne... Tamam yine şampiyon oldular ama ite kaka işte, zaten 3 büyükler TD'siz bile bir kaç yılda bir şampiyon olurlar en kötü... Ne GS Lucescu'dan beri Avrupa'da 2 maç kazanabildi, ne BJK o efsane topunu oynayabildi... Ki ona bile neler dendi zamanında, yok sıkıcı top oynatıyor, yok Romen bilmemnesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 serdar kariyerinin oynunu oynuyor zaten. kovduk ya adamı koymuş ona. bu maçtan sonra da çoğu kişinin fikri değişmeyecek: serdar özkan kötü bi oyuncu. Almanya'dan gelen td iş yapar burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Sotto said: Yalnız Lucescu bıraktığından beri ne GS ne BJK toparlanabildi, adamın ahını mı aldık ne... Tamam yine şampiyon oldular ama ite kaka işte, zaten 3 büyükler TD'siz bile bir kaç yılda bir şampiyon olurlar en kötü... Ne GS Lucescu'dan beri Avrupa'da 2 maç kazanabildi, ne BJK o efsane topunu oynayabildi... lucescuyu bırakmak gibi bi gerizekalılık nasıl yaptı şu kulüpler hala anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ya bence td falan gerek yok.adnan polat aziz yıldırım demirören insinler klubeye.taraftaar olarak az çok kadro kurarlar işte cunku zihniyet o ya.yönetimler çok karıştırıyorlar ortalıgı. bi fatih terim zamanında kontrol ondaydı.onun harici kontrolun tdde oldugu bir dönem göremedik hiç hep bi sıkıntı korku para derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yalnız fernandes ne paslar atıyor. bu adamı almalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 random durum bjk den sezon arasinda ya da sezon sonunda ayrılan her futbolcu kendi takımıyla ciktigi macta bjk ye patlamistir bircok ornek var serdara gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Yönetimler zaten saçmalık, Skibbe'nin kaç röportajını koymuşumdur buraya Borges'ten alıntı, adamın anlattıkları cidden acayip ötesi, hele Haldun Üstünel ile ilgili, hala da burada onu geri isteyenler vardı en son.... Neyse topiği daha kirletmeyelim, çok konuştuk bunları zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bjk atar yalnız böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ulan su almeida ve bobo bir yan yana oynamadı be kardeşim halbuki çok iş yapar bu ikili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi topik mi kalmıs :) artık maçlar izlenicek hatta tartışılcak gibi değil ben çok sıkılıyorum futboldan sogudum resmen.25 senelik takımımdan soguttular lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bjk maçlarını izle gayet heycanlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kupayı kazanmak şart oldu artık başka türlü seneye avrupa hayal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Yalnız Ankaragücü topla oynamıyor sürekli yaslanıyor, Schuster rage'e bağlayacak yine böyle biterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 lol serdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yalnız kim ne derse desin çok güzel pas trafiği kuruyoruz istediğimizde. sonu gelmiyor bir türlü. sırf bu yüzden bile üzülmüyorum maçları kaybedince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ee korner bu ama :( neye bu kadar itiraz ettiler onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ekrem, hilbert, nobre gitmeli üzülmez üzme bizi jubile yap adına yakışır, seneye bu adamların yerine yerli transfer gerekiyor, sezer öztürk bir tanesi olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ankaragücü oyuncu değiştirmedi galiba, uzatmalar hiç oynanmasın bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 fernandes i beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar