Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Ankaragücü - Beşiktaş JK -13 Şubat - 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
schuster reykard gibi değil ya.reykard harbi yaşlandı galatasarayda ben o adama çok üzüldüm başarılı olmasını isterdim hakkaten.

schuster daha çakal imajı veriyor.servetine servet katıp gidicek nasılsa

ama bu ligde gerets skibbe lucescu gibi adamlar iş yapıyor.başarıya aç teknik direktörler.çok büyük takımlar yönetmeyenler

hagi td değil onu saymıyorum.adamın td olmaması gerek :)
Mesaj tarihi:
Şöyle adamları da anlayamıyorum. Beşiktaş bu herife yıllar yılı başka hiçbir takımın vermeyeceği kadar fazla şans verdi, bir kez bile kullanamadı. Şimdi sanki bir kötü yaşanmışlıklar varmış gibi varını yoğunu ortaya koyuyor. Kıçını yırtıyor adeta.
Mesaj tarihi:
Yalnız Lucescu bıraktığından beri ne GS ne BJK toparlanabildi, adamın ahını mı aldık ne...
Tamam yine şampiyon oldular ama ite kaka işte, zaten 3 büyükler TD'siz bile bir kaç yılda bir şampiyon olurlar en kötü...
Ne GS Lucescu'dan beri Avrupa'da 2 maç kazanabildi, ne BJK o efsane topunu oynayabildi...
Ki ona bile neler dendi zamanında, yok sıkıcı top oynatıyor, yok Romen bilmemnesi...
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Yalnız Lucescu bıraktığından beri ne GS ne BJK toparlanabildi, adamın ahını mı aldık ne...
Tamam yine şampiyon oldular ama ite kaka işte, zaten 3 büyükler TD'siz bile bir kaç yılda bir şampiyon olurlar en kötü...
Ne GS Lucescu'dan beri Avrupa'da 2 maç kazanabildi, ne BJK o efsane topunu oynayabildi...

lucescuyu bırakmak gibi bi gerizekalılık nasıl yaptı şu kulüpler hala anlayamıyorum
Mesaj tarihi:
ya bence td falan gerek yok.adnan polat aziz yıldırım demirören insinler klubeye.taraftaar olarak az çok kadro kurarlar işte

cunku zihniyet o ya.yönetimler çok karıştırıyorlar ortalıgı.

bi fatih terim zamanında kontrol ondaydı.onun harici kontrolun tdde oldugu bir dönem göremedik hiç

hep bi sıkıntı korku para derdi
Mesaj tarihi:
Yönetimler zaten saçmalık, Skibbe'nin kaç röportajını koymuşumdur buraya Borges'ten alıntı, adamın anlattıkları cidden acayip ötesi, hele Haldun Üstünel ile ilgili, hala da burada onu geri isteyenler vardı en son....
Neyse topiği daha kirletmeyelim, çok konuştuk bunları zaten...
Mesaj tarihi:
abi topik mi kalmıs :)

artık maçlar izlenicek hatta tartışılcak gibi değil

ben çok sıkılıyorum futboldan sogudum resmen.25 senelik takımımdan soguttular lan
Mesaj tarihi:
ekrem, hilbert, nobre gitmeli üzülmez üzme bizi jubile yap adına yakışır, seneye bu adamların yerine yerli transfer gerekiyor, sezer öztürk bir tanesi olacak bence
  • Yeni Oluştur...