Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ya detaylarını bilmiyorum da genelde kapsıyor hani atılma durumunda olanları falan o yüzden demiştim. bekle bence son ana kadar kayır sildirmek için. emin olmak için sor ama sen yine de öğrenci işlerine ayda danışman hocana. baya bi önce bi arkadaşım bahsettiğim şekilde yararlanmıştı aftan bu akpnin ilk iktidar olduğu zamanlarda. o aklımda kalmış o yüzden söyledim silmene gerek olmayabilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Napolyonn said: bölge insanı açsa, sefilse şahsen caretta yı bende pek umursamam. sonra niye kömüre oy veriyo fln diye her seçimde sızlanan moblar görüyoruz. Carettaları yesinler açlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yönetmeliklerin epey değişmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 AKP den aday olucağını nerden öğrendiniz ? Haberde yazmıyor . Hasan Şaş'ın AKP den olacagını dusunmuyorum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 escape said: okuldan atılan adamı tekrar okula almak da ayrı bi saçmalıkmış. atılmış yani adam. bir şekilde kurallara uymayarak vs atılmış. kurallara uysaymış denir o adama o zaman da. yani şimdi sırf akp öğrencilere ve bir kesime yaranıyım diye bütün kaliteyi düşürecekler. karşıt bir örnek vereyim tezsiz yüksek lisans kaldırılırken.YL sa 2. dönemden başlayan adamlar için uğraşmak istemediklerinden kasıtlı zor sorup okuldan atan üniversiteler var.Normal dönemde 1-2 kişi atılıyor ve böyle bir durumda istisnasız 2. dönem giren herkes(15-16 kişi) atılıyorsa ben kasıt ararım. Mahkemeye falan verebilirsin tabi de kaç sene uğraşırsın uğraştığına değer mi orası muallak.Bu adamlar şimdi öğrenci işlerine trol face ile gelmezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bone said: Napolyonn said: bölge insanı açsa, sefilse şahsen caretta yı bende pek umursamam. sonra niye kömüre oy veriyo fln diye her seçimde sızlanan moblar görüyoruz. Böyle insanları eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum. Kızılcık sopasıyla. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 goldbären said: said: Karataş'ta 60 km sahil var. Ama iki tane caretta kaplumbağası doğuracak diye burada hiçbir şey yapılmasına izin verilmiyor. SEAGLE gel savun abi, kaplumbağayı napıcaz açılan otellerde iş buluruz ülke geçinir fena mı!!! elektrik de allianoi barajından geliyor zaten!!! BİLADER 2 KARETTA MIDIR KERATA MIDIR ONUN İÇİN ŞEY Mİ YAPICAZ BİLADER abi ne diyim yani öküze öküz dememi engellemez görüşlerim yiyiyihiyihi, Adam mal yani, summon atmana gerek yok sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Abi tam melis ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Flassh said: Bone said: Napolyonn said: bölge insanı açsa, sefilse şahsen caretta yı bende pek umursamam. sonra niye kömüre oy veriyo fln diye her seçimde sızlanan moblar görüyoruz. Böyle insanları eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum. Kızılcık sopasıyla. +1 +1ler kurban olsun valla eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 insan ın halinden anlamayıp kaplumbağaya acıyıp yine insan döven angry mobs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kaplumbağaya acırım, insanın neyine acıyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Napolyonn said: bölge insanı açsa, sefilse şahsen caretta yı bende pek umursamam. sonra niye kömüre oy veriyo fln diye her seçimde sızlanan moblar görüyoruz. Aç ve sefilse kaplumbağadan önce kendi çoğalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 threade noldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Myshkin said: kaplumbağaya acırım, insanın neyine acıyacam. birgün öyle bir acınacak hale gelirsinki,hayvanlar bile acımaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ya olm başlayacam kaplumbağanıza ha.. gizleyecek vaktim yok hepsini şimdi. boşverin kaplumbağayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar