Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Türkiye Kupası 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarı final eşleşmelerinde 4 büyükler buluştu ;

Beşiktaş Cola Turka - Medical Park Trabzonspor Cuma saat 18:00

Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker Cuma saat 20:30

Final ise Pazar saat 15:00'de.

TBL 'nin sitesinden maçlar canlı izlenebiliyor , Link
Mesaj tarihi:
said:
Şeref Yalçın’dan Açıklama
12.02.2011 16:23

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Fenerbahçe Ülker ile oynayacağımız Spor Toto Basketbol Erkekler Türkiye Kupası final maçı öncesinde şu açıklamayı yaptı:

Tarihi final öncesinde endişeliyiz. Turnuva boyunca hakem hatalarının özellikle Banvit -Fenerbahçe Ülker maçında sonuca tesir ettiğini görmekteyiz.

Fenerbahçe Ülker lehine tanınan azami toleransın, Galatasaray Cafe Crown maçında gördüğümüz gibi, rakip takımlara tanınmaması bizi endişelendirmektedir.

Kulübümüz açısından büyük önem taşıyan bu finalde, Merkez Hakem Kurulu'nu çok dikkatli tayin yapmaya davet ediyoruz. Bu saatten sonra Beşiktaş Camiası olarak hakem hatalarına tahammülümüz yok.

Saygılarımla,

Şeref Yalçın
Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
Mesaj tarihi:
Llama said:

beşiktaş - fenerbahçe

finalın adı oldu
hayırlısı ile fener dinlenmeden maça çıkıyor beşiktaş bi gün dinlenmiş şekilde..

bu nasıl oluyo lan aynı gün 2 saat arayla olan maçlarda sdf
Mesaj tarihi:
beşiktaşlıların hakemlere ağlamalarıda sıkmaya başladı artık. maçtan 2 gun onceden başlayıp kaybedilirse maçtan 2 hafta sonraya kadar devam ediyo resmen. en iyisi farklı bransşlardaki butun hakem kurumlarını beşiktaşa bağlayalım anca ole susucaksınz.
Mesaj tarihi:
aptalligin doruk noktasina eristiler sonunda. basketboluda futbola cevirecekler o olacak, mac baslamadan ortami ger yenilirsen demistik hakli ciktik hakem de, yenersen zaten gulluk gulistanlik ortalik.

yazik ya , sadece para akitin siz egitimsiz inekler.

tek takima degil lafim hepsine cunku hepsi yapiyor.
Mesaj tarihi:
said:
Şeref Yalçın’dan Açıklama
12.02.2011 16:23

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Fenerbahçe Ülker ile oynayacağımız Spor Toto Basketbol Erkekler Türkiye Kupası final maçı öncesinde şu açıklamayı yaptı:

Tarihi final öncesinde endişeliyiz. Turnuva boyunca hakem hatalarının özellikle Banvit -Fenerbahçe Ülker maçında sonuca tesir ettiğini görmekteyiz.

Fenerbahçe Ülker lehine tanınan azami toleransın, Galatasaray Cafe Crown maçında gördüğümüz gibi, rakip takımlara tanınmaması bizi endişelendirmektedir.

Kulübümüz açısından büyük önem taşıyan bu finalde, Merkez Hakem Kurulu'nu çok dikkatli tayin yapmaya davet ediyoruz. Bu saatten sonra Beşiktaş Camiası olarak hakem hatalarına tahammülümüz yok.

Saygılarımla,

Şeref Yalçın
Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

defolun gidin artık ya
Mesaj tarihi:
Yeter artık ya.Versinler kupayı Beşiktaş'a direk ağlamasınlar.Beşiktaş'ı yenip kupayı alsak nolcak şu açıklamadan sonra.

Hafta içi Z.k maçımız var ona yoğunalaşsak bir an önce süper olcak.
  • Yeni Oluştur...