Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Yarı final eşleşmelerinde 4 büyükler buluştu ; Beşiktaş Cola Turka - Medical Park Trabzonspor Cuma saat 18:00 Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker Cuma saat 20:30 Final ise Pazar saat 15:00'de. TBL 'nin sitesinden maçlar canlı izlenebiliyor , Link
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Beşiktaş Trabzonu eledi finalde rakibini bekliyor.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 siteden izleyebilen var mı acılmadı bende. silverlight da yuklu.
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 televizyon kanalı yok mu yav veren ?
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dsmart'taymıs bu kanal. simdi acıldı sitede ama feci takılıyo, izlenmez boyle ya. abv aydın dogan.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 fark 24 e kadar çıkmıştı son çeyrek 5 e kadar indi.
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 mokoko said: e yine ezmişiz. el klasiko oldu. yine dediğin ligde daha yeni çarptık hacı çabuk unutmuşuz. :D hatta son 3 senedir ev sahibi kazanıyor basketbol gs:fb de.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 herkesi eziyoruz. gs falan değil sadece.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 genelden bahsediyor sanirim, su son haftalarda sanirim son 10 gundur bayanlar voleybol, bayanlar basketbol, erkekler basketbol hepsinde fb ezdi gecti.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 beşiktaş - fenerbahçe finalın adı oldu hayırlısı ile fener dinlenmeden maça çıkıyor beşiktaş bi gün dinlenmiş şekilde..
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 said: Şeref Yalçın’dan Açıklama 12.02.2011 16:23 Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Fenerbahçe Ülker ile oynayacağımız Spor Toto Basketbol Erkekler Türkiye Kupası final maçı öncesinde şu açıklamayı yaptı: Tarihi final öncesinde endişeliyiz. Turnuva boyunca hakem hatalarının özellikle Banvit -Fenerbahçe Ülker maçında sonuca tesir ettiğini görmekteyiz. Fenerbahçe Ülker lehine tanınan azami toleransın, Galatasaray Cafe Crown maçında gördüğümüz gibi, rakip takımlara tanınmaması bizi endişelendirmektedir. Kulübümüz açısından büyük önem taşıyan bu finalde, Merkez Hakem Kurulu'nu çok dikkatli tayin yapmaya davet ediyoruz. Bu saatten sonra Beşiktaş Camiası olarak hakem hatalarına tahammülümüz yok. Saygılarımla, Şeref Yalçın Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Llama said: beşiktaş - fenerbahçe finalın adı oldu hayırlısı ile fener dinlenmeden maça çıkıyor beşiktaş bi gün dinlenmiş şekilde.. bu nasıl oluyo lan aynı gün 2 saat arayla olan maçlarda sdf
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 tamam ya bi önceki maçta hep sonra oluyordu ya bi gün sonra arka arkay aoldugunu bilmiyordum bugün oynadılar sandım
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 beşiktaşlıların hakemlere ağlamalarıda sıkmaya başladı artık. maçtan 2 gun onceden başlayıp kaybedilirse maçtan 2 hafta sonraya kadar devam ediyo resmen. en iyisi farklı bransşlardaki butun hakem kurumlarını beşiktaşa bağlayalım anca ole susucaksınz.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 aptalligin doruk noktasina eristiler sonunda. basketboluda futbola cevirecekler o olacak, mac baslamadan ortami ger yenilirsen demistik hakli ciktik hakem de, yenersen zaten gulluk gulistanlik ortalik. yazik ya , sadece para akitin siz egitimsiz inekler. tek takima degil lafim hepsine cunku hepsi yapiyor.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 besiktas'ın yaptıgının artık bi acıklaması kalmadı harbiden ama fb de ceyrek finalde bariz hakem sayesinde kazandı.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 said: Şeref Yalçın’dan Açıklama 12.02.2011 16:23 Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Fenerbahçe Ülker ile oynayacağımız Spor Toto Basketbol Erkekler Türkiye Kupası final maçı öncesinde şu açıklamayı yaptı: Tarihi final öncesinde endişeliyiz. Turnuva boyunca hakem hatalarının özellikle Banvit -Fenerbahçe Ülker maçında sonuca tesir ettiğini görmekteyiz. Fenerbahçe Ülker lehine tanınan azami toleransın, Galatasaray Cafe Crown maçında gördüğümüz gibi, rakip takımlara tanınmaması bizi endişelendirmektedir. Kulübümüz açısından büyük önem taşıyan bu finalde, Merkez Hakem Kurulu'nu çok dikkatli tayin yapmaya davet ediyoruz. Bu saatten sonra Beşiktaş Camiası olarak hakem hatalarına tahammülümüz yok. Saygılarımla, Şeref Yalçın Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi defolun gidin artık ya
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 adamlar her yerde ağlıyor lan hahah. çok komik cidden.
interperez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Yeter artık ya.Versinler kupayı Beşiktaş'a direk ağlamasınlar.Beşiktaş'ı yenip kupayı alsak nolcak şu açıklamadan sonra. Hafta içi Z.k maçımız var ona yoğunalaşsak bir an önce süper olcak.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 adamların bir duruşu var nede olsa , " beşiktaşlılık duruşu" :D
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Basketbol şubesinin amatör olarak tanımlanmasına uyuz oluyorum.
PZero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hakkımızı aramak ne zamandan beri ağlamak oldu ? hakkımızı yemeyin sizde
Öne çıkan mesajlar