Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortalama Türk Erkeği Böyleymiş

throine

Öne çıkan mesajlar

ne bekliyodunuz abi zaten karışa karışa baya ortalama bi ırk olduk. siz ve çevrenizdeki 10 arkadaşınız daha düzgün tipli olabilir ama tipi aynen o fotoğraftakne benzeyen yüzlerce insan var gayet ortalamamızı alsalar öyle çıkar yani. kızlar için de aynısı geçerli. halbuki git bi avrupa doğu bloğuna erkekler de taş kadınlar da
Sosyal ağlarda paylaş

Zaybird said:

kermit said:

resimlerdekilerin hepsi doğulu terörist, hepsi diyarbakırlı

doğulu olunca teröristmi oluyor?

doğulular teröristmi demişim ?
doğulu terörist demişim
ayıpcı yerlerinle okuma yazdıklarımı. ha diyosanki ben olay çıkarmak istiyorum. tartışma istiyorum, milletin yerlerini yanlış taraflarımdan anlamak istiyorum o zaman sana hayırlı işler.
gecko said:

kenan doğulu

tamam sende çok komiksin bu gün
yeter bu kadar, birazda yarına sakla
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah ardeth inşallah..

yalnız bizim genetik yapımızı inceleyip hangi bölgelerin hangi ırklarla birleşeceğini bulmamız lazım..

misal Ukrayna ile İzmir hariika bi match olacaktır.
Antalya ve civarı için de latinleri düşünüyorum eşleştirmek için.
Daha içte kalan, karasal bölgelerde microzonation üzerinden ilerleyip genetik çeşitliliği arttırmamız gerekicek. keza bunlar kapalı yaşıyorlar. yine iç içe çöpe dönmesinler
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

http://www.faceoftomorrow.com/istanbul.asp

abi tiplere gel

hay allah belanı versin senin fotorafçı gibi. bu tiplerden 4 tanesni kaldırımda görsek yolumuzu değiştiriyoz adam bi de gidip geleceğin türkü diye fotorafını çekmiş. hayvanın çocuu. bunun bilinçli yapıldıını düşündüm bi an..
Sosyal ağlarda paylaş

brad pitt mi bekliyorduk, george clooney mi bekliyorduk da şikayetleniyoruz.

ortalama türk erkeği max 180, esmer, kalın kaşlı, bunun gibi bir şey yani.
ortalama türk kadını da 165 civarı, armuta benzeyen, meme az bel ince göt leğen bir varlık.

istisnalar karışan ırklar zaten.

dasaaa'nın planıyla bir gün belki bizden de brangelina çıkabilir ama tabii, neden olmasın. destekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız toplayıp getirelim, ırksız bi ülke olsun..

siz kimlerdensiniz "babam iskoç, thailand kırması türklerden, annem ise venezuella, fransız kırması izmirli"

bitti gitti.. ırktı, ırkçı partisiydi falan. tamamı gitti olm.

kursan ne olacak. 5oy falan alırsın.. tokatlı-brezilyalıları birleştirme ve yaşatma derneği.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...