Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Mirror oynamış olanınız varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir yerde çok pis takıldımda
Wales daki aile mezarına girmeden önceki burçların sembollerinin olduğu puzzle öldürdü beni ya
2. key i almadan tam önceki yer kan,toprak,su koyuduktan sonra çıkan sütundaki puzzle
kimsenin oynadığını duymadım ama oynayan varsa bir yardımcı olsun save vereyim geçmişse ondan alayım falan...[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
Mesaj tarihi:
adventure falan mı yenir mi ? daha da önemlisi tavsiye edio musun ? bi karşılaştırma falan yapar mısın kayda değer bişeyse edineyim bulunsun eheh.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı
Yapacak birşey de..
Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Mesaj tarihi:
Ben oynadım ama ne bilim bir lba2 veya bir gabriel knight tadı alamadım. Yinede maksat adventure olsun diye almıştım. İlk bölümde bıraktım =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ya onların tadını tabi alamazsın ama bence çok zevkli bir oyun kesinlikle yenir alın tavsiye ediyorum biraz odun grafikleri var ama zevkli bir oyun...
yaw alında geçin ya lütfen :([signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
Mesaj tarihi:
Baya oldu bitireli o bakımdan ne sorduğunu anlamadım.
Biraz daha açıklarsan belki bir ihtimal hatırlarım ne olduğunu ,

Bunun dışında benim oynarken gayet eğlendiğim bir adventuredı kendisi :=)

Sonuda süper biter aaaaa
olmazki olursunuz o bakımdanda eğlencelidir.
Hatta son zamanlarda oynarken en çok zevk aldığım ADVlerden biriydi.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

• Yeni Oluştur...