Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bosuna spoıler kasmayın lan yazarın kendı 4 farklı yerde fanlara narutoyu gay endıng ıle bıtırıcegını acıkladı zaten, bı ara usenmessem koyarım resmı bulup asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 gokalp suan tıklıyorum spoiler a eger icinden onemli bisey cıkarsa duvara vurucam seni 3 kere hadi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 lan manyak tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ALOO TIKLAMA LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 okuma gokalp senin sonunda duvara 3 kez vurularak geliyomus gokalp napalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Viktor said: sakura olene kadar eglencelı anıme, sonra kabak tadı vermeye baslıyor ama (MANLY TEARS ='() mangada baydı zaten, narutonun kayıp babasının asıl kotu eleman oldugu ortaya cıktıktan sonra star warsa baglıyor dırek, bıde ıruka nın ıhanet edıp koyu akatsukıye satması tam tuzu bıberı oluyor cok zevksız bısı oldu naruto asfgavashfajsna böyle olsa hikaye daha güzel olurdu lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 3some yaptıkları bölümü izledin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Viktor said: http://www.bobiler.org/monte.asp?m=186290 aghahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yalnız bu naruto videosunu çeken elemanlar pokemonu çeken elemanlarmış kan ahahaha herifler büyümüş tanıyamadım. şimdi kanallarına bakıyorum yığınla video çekmiş herifler 2 saattir izliyorum çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ilk sezona 210 bölüm var, fillerlar yaklaşık 70 - 75 bölüm falan sürüyor. 138. bölümden itibarendi sanırım fillerlar. fillerlar öyle süper bir sezon için biraz bayabiliyor, ama aralarında cidden güzelleri de var. shippuuden'e geçtiğinde bir süre ' ne biçim dizi olmuş bu ya, nerde o eski aksiyon ' falan diyebiliyorsun, ama senaryo ve kimi zaman değişen çizer kadrosunun da etkisiyle tekrar aynı gazla devam ediyorsun. shippuuden'de eski sezonun tersine kimi zaman manga'ya çok yaklaşıldığında uzun filler dönemleri giriyor oraya. izlemen şart olmasa da özellikle son çıkan filler serileri bana göre güzeldi, izlenebiliyor yani. shippuuden de şaka maka 200'e dayandı ha vay be. narutoyla büyüyoruz fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 3 günde 80 bölüm mü? Serhat kendine gel benden betersin asdfrerg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar