dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 yasalar ne emrediyorsa onların içeriğinde hareket edilebilyor. öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 e yasalarıda tartışıyoruzya zaten biz, bunuda tartışıyorum işte, sevmediğimiz bi sürü yasa var dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 en çok insan hakları denilen şeyden nefret ediyorum ben ama. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 e tartışalım abi, en kötü ithimal dün batımınde sahilde kapışırız, kazanan haklı olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dün battı ki, yaklaşık du bakayım.. 1:33 saat önce batmış ve 05:46 nadir ve 10:38 moonrise olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 cüce eğer ölmeden önce "bedenim adam gibi gömülsün, başka hiç bir şey yapılmasın" diye bir kağıt imzalamıyorsa o kimsesiz vatandaş, bence yapılan iş gayet mantıklı. Ha doğru değil diyebilirsiniz ama bana göre mantıklı olan bu. O kimsesiz arkadaş ıssız bir yerde ölse ve bedeni sokak hayvanlarına yiyecek olsa da ben aynı şekilde düşünürdüm. Böyle bir durumda da devlet onun ölüsünü bulup korumalı mı diyecektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 fazla uçacaksak cansız bir şeyin herangi bir mülkiyet hakkına -kendi vücudu dahil- sahip olamayacağından falan çıkabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 abi sen sanıyomuusunki, kimsesizlerin organlarını kullanabiliyoruz? yok öle bişi. arkadaşlar bilmiyosunuz o adamın dini görüşü ne inancı ne savunduğu fikirler ne. ölü adamın nasıl mulkiyeti olmaz, ölen isnanların malları onların yakınlarına dağıtılmıyormu? ölen yazarların kitapalrının hakları cocuklarına gecmiyormu? hayır öle düşünmeden "abi öldükü nedne bedenine hala sahip olsunki" diyosunuz ama etrafınızdaki herkezde bu hak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Kimsesi olmayan adam zaten ölümünden sonra kendisine olacakları umursuyorsa eğer, hayattayken bunun için gerekli işlemleri yapar. Yapmamışsa iş işten geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 adamn kimsesiz olucan başka standartlarmı göz önünde bulundurluyo? aksine tam tersini kabul ediyo toplum, eğer aksini söylememişise mümkün olan en normal şekilde ilgileniliyo cesediyle. ki doru olanda bu, adam evsiz kimsesiz sokakta yaşıyo napıcaktı notere gidip vasiyetinimi yazdırıacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Benim görüşüm zaten belli konu hakkında o yüzden konuyu özellikle değiştirmiyorum şu an ama şöyle bir şey sormak istiyorum. Benim evimden çıkarttığım evsel atıkların ben şehir çöplüğüne gitmesini istiyorum, normal olan da budur. Ama karton toplayıcılar benim evsel atıklarımın bulunduğu çöp kovalarından kartonları alıp geri dönüşüm merkezlerine götürüyorlar. Bunların da bunu yapmaya hakkı yok o zaman değil mi? Çünkü ben o atıkları atmış da olsam hala benim atığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bi insanın bedeniyle cöpümü karşılaştırıyosun anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ne çöpü süper sabun yapılır ondan atmayın çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Cuce said: bi insanın bedeniyle cöpümü karşılaştırıyosun anlamadım?Hayır. Mülkiyet dedin ya, çöpün üzerinde de benim mülkiyetim yok mu diyorum. Birazcık gayret etsen anlarsın aslında bağlantıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 @Doruk Çok çirkinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Cuce said: ölü adamın nasıl mulkiyeti olmaz, ölen isnanların malları onların yakınlarına dağıtılmıyormu? ölen yazarların kitapalrının hakları cocuklarına gecmiyormu? Kimsesiz birine kim sahip çıkacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 çöpünü çöpe attınca zaten "alın kullanın umrumda değil" demiş oluyorsun ki? dönüştürücüler evine girip kafana silah dayayıp alıcaz bunları demiyorlar sonuçta? Belki bu insanlar canlı canlı plastit yapıldılar, onu da bilmiyoruz. Tıp öğrencisi olmayan bir insanın burada bişi öğreneceği yok ki? googlelayabilirsin herhangi birşeyi, 3d çizimler yapılabilir bu konuda onu geçtim hologram yapılır nan. Ama bu gerçek, bildiğin insan. Ya ölen adamı yesen daha iyi bundan ciddiyim. çoluk çocuğa maskara yapıyorsun. Atlı adamı gordum, aa negzlemiş dedim. Bu. ne güzel heykel yapmışlar tadında baktım o sırada bilmiyordum işte canlı olduklarını. Dokundum falan. Ben söylim, o ata iğneyi yapıp öldürdüler sonra plastit yaptılar. Üstünde ki adamı da o şekil öldürmüş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Gerçekten adamları sergilemek için öldürmüş olabileceklerine ihtimal veriyo musun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Holy said: Cuce said: bi insanın bedeniyle cöpümü karşılaştırıyosun anlamadım?Hayır. Mülkiyet dedin ya, çöpün üzerinde de benim mülkiyetim yok mu diyorum. Birazcık gayret etsen anlarsın aslında bağlantıyı. ahaha yok. sokağa atmışlsızn vazgecmişssin. ayrıca hala isnanın kendi bedeniyle sokağa attığı cöpü karşılaştırıyorsun. sokağa attığın söpün üstüne basılmasına kızmadığına göre gelip senin üstünede basabilirim? sen bunu anladınmı, abuk sabuk benzetmelerle cıkarımlar yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 napae said: Gerçekten adamları sergilemek için öldürmüş olabileceklerine ihtimal veriyo musun yani? e ucunda para var? çok daha kötüleri yapılıyor ya hu para için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 İyi de bu çok göz önünde olan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 e işte o yüzden araştırma falan olmamıştır. Zaten kanıtta bulamazsın. Hastaneye yattığını düşün, eğer ölürsen bağışladın vücudunu bunlara. E bu herifler doktoruna para yığdırıp, senin %1 de olsa yaşama ihtimalini elinden alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 tıbba bağışlamak dedikleri eğitim için ama sanırım. bu sergi sadece bu iş için para toplamak içinmiş, geri kalanlar eğitim amaçlı kullanılıyor olabilir öyle bişeyler diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Cuce said: Holy said: Cuce said: bi insanın bedeniyle cöpümü karşılaştırıyosun anlamadım?Hayır. Mülkiyet dedin ya, çöpün üzerinde de benim mülkiyetim yok mu diyorum. Birazcık gayret etsen anlarsın aslında bağlantıyı. ahaha yok. sokağa atmışlsızn vazgecmişssin. ayrıca hala isnanın kendi bedeniyle sokağa attığı cöpü karşılaştırıyorsun. sokağa attığın söpün üstüne basılmasına kızmadığına göre gelip senin üstünede basabilirim? sen bunu anladınmı, abuk sabuk benzetmelerle cıkarımlar yapıyosunBen çöpü sokağa attığımda vazgeçmişsem, kimsesiz insan da öldüğünde bedeninden vazgeçmiştir eğer ölmeden herhangi bir konuda sözleşme falan yapmadıysa. Bunun üstüne bir şey yazmaya gerek yok, görüşlerimiz farklı. Ben ne olursa olsun bir şekilde topluma yararı olabilecekse, ölü bedenin her şekilde kullanılabilmesi taraftarıyım. Toplum bilimleri de götümü yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Ardeth said: tıbba bağışlamak dedikleri eğitim için ama sanırım. bu sergi sadece bu iş için para toplamak içinmiş, geri kalanlar eğitim amaçlı kullanılıyor olabilir öyle bişeyler diyorduBu sergi de eğitim için zaten? Serginin kuruluş amacı, "Tıp bilimi hakkında bilgisi olmayan insanlara bedenlerini öğretmek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar